Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Horsch investeşte 23 milioane de euro la Schwandorf

Publicat: 11 ianuarie 2019 - 13:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Producătorul german de maşini şi utilaje agricole Horsch a bugetat suma de 23 milioane de euro pentru investiţii în următorii doi ani la unitatea de producţie din Schwandorf, unde se află şi sediul central al companiei.

Horsch-Schwandorf_bProgramul de investiţii în trei etape este considerat un angajament reînnoit faţă de Schwandorf, unde lucrează astăzi aproximativ 300 de angajaţi. Deşi aici se realizează în principal prototipuri şi anumite echipamente care sunt asamblate pe linii mici de producţie, aproape 40% din vânzările Horsch sunt generate de aceste produse.

Lucrările au început deja prin extinderea clădirii ACI (Centrul Agricol pentru Inovare). Aici sunt dezvoltate următoarele generaţii de echipamente pentru pieţele mondiale. Aşa-numitul atelier de idei se extinde acum într-o clădire cu patru etaje, cu 50 de staţii de lucru pentru specialişti în electronică, ingineri, designeri şi dezvoltatori de software. Numai această investiţie este evaluată la 2 milioane de euro.

De asemenea, este prevăzută o investiţie de 14 milioane de euro la aşa-numita "forest factory" (fabrica din pădure), unde va fi construită o hală de producţie pe suprafaţa de 4.200 metri pătraţi şi o unitate logistică pe alţi 4.600 metri pătraţi. În plus, un spaţiu deschis de 4.000 metri pătraţi va fi creat în exterior, care va fi utilizat pentru a stoca componentele şi piesele necesare pentru producţie.

Vizualizat: 311 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga VIITOR PENTRU SATE - VRANCEA Lexion 670 Montana, o combina pentru zone colinare
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?