Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Horsch investeşte 23 milioane de euro la Schwandorf

Publicat: 11 ianuarie 2019 - 13:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Producătorul german de maşini şi utilaje agricole Horsch a bugetat suma de 23 milioane de euro pentru investiţii în următorii doi ani la unitatea de producţie din Schwandorf, unde se află şi sediul central al companiei.

Horsch-Schwandorf_bProgramul de investiţii în trei etape este considerat un angajament reînnoit faţă de Schwandorf, unde lucrează astăzi aproximativ 300 de angajaţi. Deşi aici se realizează în principal prototipuri şi anumite echipamente care sunt asamblate pe linii mici de producţie, aproape 40% din vânzările Horsch sunt generate de aceste produse.

Lucrările au început deja prin extinderea clădirii ACI (Centrul Agricol pentru Inovare). Aici sunt dezvoltate următoarele generaţii de echipamente pentru pieţele mondiale. Aşa-numitul atelier de idei se extinde acum într-o clădire cu patru etaje, cu 50 de staţii de lucru pentru specialişti în electronică, ingineri, designeri şi dezvoltatori de software. Numai această investiţie este evaluată la 2 milioane de euro.

De asemenea, este prevăzută o investiţie de 14 milioane de euro la aşa-numita "forest factory" (fabrica din pădure), unde va fi construită o hală de producţie pe suprafaţa de 4.200 metri pătraţi şi o unitate logistică pe alţi 4.600 metri pătraţi. În plus, un spaţiu deschis de 4.000 metri pătraţi va fi creat în exterior, care va fi utilizat pentru a stoca componentele şi piesele necesare pentru producţie.

Vizualizat: 469 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?