Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hoermann România - calitate şi profesionalism

Publicat: 03 martie 2018 - 15:04
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pe parcursul acestui an am încercat să vă facem, în fiecare lună, o scurtă prezentare a societăţii HÖRMANN SRL, mai precis a echipamentelor pe care compania le pune la dispoziţia fermierilor pentru garantarea bunăstării şi succesului în afacere.

Pentru uşurarea muncii fermierilor şi pentru ca aceştia să producă un lapte de înaltă calitate, trebuie ca ei să fie dispuşi să investească în dispozitive performante. Am supus atenţiei dumneavoastră diverse tipuri de săli de muls, în funcţie de efectivul de animale deţinut şi de arhitectura adăpostului. Am trecut apoi la promovarea unor echipamente care au contribuit la revoluţionarea zootehniei: robotul care îi permite crescătorului să se concentreze asupra tuturor funcţiilor şi evenimentelor importante din cadrul propriului grajd.

Rind_3---articold217_b

Am trecut apoi la prezentarea calităţilor tancurilor de răcire, recomandate ca produse indispensabile într-o fermă care doreşte să ţină pasul cu această lume care este într-o continuă schimbare.
Am expus pe parcursul mai multor luni diversele tipuri de fundaţii, suprastructuri, învelitori pentru acoperişuri, închideri laterale, uşi şi porţi, fără să neglijăm partea de echipare propriu-zisă a grajdului. Pentru a conferi bunăstare animalelor, trebuie să se ţină cont, încă din stadiul de proiectare, de anumiţi factori precum condiţiile climatice şi regionale, materialele folosite, funcţionalitatea acestora şi, nu în ultimul rând, viziunea pe care fermierul o are cu privire la viitoarea construcţie.
Prezentarea noastră a continuat cu dispozitivele pentru monitorizarea producţiei de lapte, şi anume cele care controlează întreg procesul, de la primele pulsaţii şi până la detaşarea unităţii de muls. Nu am putut omite piesa revoluţionară IQ - unitatea care previne contaminarea încrucişată în timpul mulsului, un echipament care are capacitatea de a produce în condiţii de siguranţă cele mai ridicate fluxuri de lapte şi reprezintă garanţia unui muls de succes, care îndeplineşte exigenţele de sănătate a ugerului.
Am expus şi beneficiile dispozitivelor de gestionare a cirezii, sisteme performante prin intermediul cărora se realizează localizarea individuală a animalelor, detectarea estrului şi avertizarea timpurie pentru riscuri de sănătate.
Igiena este esenţială în creşterea bovinelor, ea influenţând calitatea laptelui. Şi de această dată am venit în sprijinul fermierilor cu produse de top în dezinfectarea ugerului, a ongloanelor animalelor, soluţii care asigură un produs ce corespunde exigenţelor consumatorului final, pe care îl interesează ca laptele să-şi păstreze îndeosebi calităţile sale nutritive.
Prin parteneriatul stabilit între HÖRMANN ROMÂNIA şi GEA, KERBL, GUMMIWERK KRAIBURG, societatea noastră reuşeşte să pună la dispoziţia fermierilor produse inovative, premiate la târguri şi expoziţii internaţionale de specialitate. Sperăm că pe parcursul acestui an v-am convins să alegeţi HÖERMANN SRL.

Material oferit de Hoermann

 


Un articol publicat în revista Ferma nr. 22/205 (ediţia 15-31 decembrie 2017)

Vizualizat: 669 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?