Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Hoermann România - calitate şi profesionalism

Publicat: 03 martie 2018 - 15:04
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pe parcursul acestui an am încercat să vă facem, în fiecare lună, o scurtă prezentare a societăţii HÖRMANN SRL, mai precis a echipamentelor pe care compania le pune la dispoziţia fermierilor pentru garantarea bunăstării şi succesului în afacere.

Pentru uşurarea muncii fermierilor şi pentru ca aceştia să producă un lapte de înaltă calitate, trebuie ca ei să fie dispuşi să investească în dispozitive performante. Am supus atenţiei dumneavoastră diverse tipuri de săli de muls, în funcţie de efectivul de animale deţinut şi de arhitectura adăpostului. Am trecut apoi la promovarea unor echipamente care au contribuit la revoluţionarea zootehniei: robotul care îi permite crescătorului să se concentreze asupra tuturor funcţiilor şi evenimentelor importante din cadrul propriului grajd.

Rind_3---articold217_b

Am trecut apoi la prezentarea calităţilor tancurilor de răcire, recomandate ca produse indispensabile într-o fermă care doreşte să ţină pasul cu această lume care este într-o continuă schimbare.
Am expus pe parcursul mai multor luni diversele tipuri de fundaţii, suprastructuri, învelitori pentru acoperişuri, închideri laterale, uşi şi porţi, fără să neglijăm partea de echipare propriu-zisă a grajdului. Pentru a conferi bunăstare animalelor, trebuie să se ţină cont, încă din stadiul de proiectare, de anumiţi factori precum condiţiile climatice şi regionale, materialele folosite, funcţionalitatea acestora şi, nu în ultimul rând, viziunea pe care fermierul o are cu privire la viitoarea construcţie.
Prezentarea noastră a continuat cu dispozitivele pentru monitorizarea producţiei de lapte, şi anume cele care controlează întreg procesul, de la primele pulsaţii şi până la detaşarea unităţii de muls. Nu am putut omite piesa revoluţionară IQ - unitatea care previne contaminarea încrucişată în timpul mulsului, un echipament care are capacitatea de a produce în condiţii de siguranţă cele mai ridicate fluxuri de lapte şi reprezintă garanţia unui muls de succes, care îndeplineşte exigenţele de sănătate a ugerului.
Am expus şi beneficiile dispozitivelor de gestionare a cirezii, sisteme performante prin intermediul cărora se realizează localizarea individuală a animalelor, detectarea estrului şi avertizarea timpurie pentru riscuri de sănătate.
Igiena este esenţială în creşterea bovinelor, ea influenţând calitatea laptelui. Şi de această dată am venit în sprijinul fermierilor cu produse de top în dezinfectarea ugerului, a ongloanelor animalelor, soluţii care asigură un produs ce corespunde exigenţelor consumatorului final, pe care îl interesează ca laptele să-şi păstreze îndeosebi calităţile sale nutritive.
Prin parteneriatul stabilit între HÖRMANN ROMÂNIA şi GEA, KERBL, GUMMIWERK KRAIBURG, societatea noastră reuşeşte să pună la dispoziţia fermierilor produse inovative, premiate la târguri şi expoziţii internaţionale de specialitate. Sperăm că pe parcursul acestui an v-am convins să alegeţi HÖERMANN SRL.

Material oferit de Hoermann

 


Un articol publicat în revista Ferma nr. 22/205 (ediţia 15-31 decembrie 2017)

Vizualizat: 942 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?