Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hoermann - o echipă de succes

Publicat: 19 iunie 2018 - 10:30
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Aşa cum v-am promis luna trecută, continuăm prezentarea activităţii echipei noastre de specialişti, care se ocupă de toate aspectele unui proiect, de la idee şi concept, până la avizarea şi urmărirea implementării lui pe şantier.

Pentru a satisface dorinţele clienţilor, se organizează vizite pe teren şi întâlniri cu aceştia. Prin îmbinarea tradiţiei cu inovaţia şi cu tehnologia actuală, dorim să creăm ceva unic, în concordanţă cu necesităţile fiecărui fermier.
Echipa de la biroul nostru din Braşov se mai ocupă şi de elaborarea de concepte tehnice pentru hale de călărie, manejuri şi adăposturi pentru cai, începând cu întocmirea planului parter, pe secţiuni, şi până la oferirea de soluţii tehnice şi tehnologice pentru acest gen de adăposturi.
De asemenea, inginerii noştri întocmesc proiecte tehnice pentru ferme de îngrăşare bovine, bovine în lactaţie, hale industriale, inclusiv pentru depozitare cereale (faza PAC, PTÂDE), astfel: concep piesele desenate şi scrise, aferente fiecărui obiectiv în parte (fie adăpost de animale, clădire procesare, fie sediu operaţional-administrativ). În momentul în care documentarea a luat sfârşit, începe redactarea ofertelor financiare în HIS (Hoermann Information System) pentru diferite obiective (adăposturi pentru bovine de carne/lapte, hale de echitaţie, adăposturi de cai, hale industriale).

Soluţii la cheie pentru fermele zootehnice_b

Rezultatul aşteptat la momentul potrivit
Tinerii, dar nu mai puţin înzestraţii colegi de la Sibiu, prin determinarea lor, confirmă faptul că "a proiecta înseamnă a livra rezultatul aşteptat la momentul potrivit". Într-o epocă în care IT-ul domină majoritatea domeniilor de activitate, calculatoarele sunt instrumentele noastre precise prin care dezvoltăm proiecte fezabile şi de calitate. Toleranţele şi erorile fac parte din realitate, însă noi le reducem, nepermiţându-le să se strecoare în planul virtual.
Echipa de ingineri vă stă la dispoziţie cu servicii complete de proiectare arhitecturală, structurală şi pentru instalaţii, de la concept şi până la finalizarea construcţiei:
- studii de fezabilitate;
- planuri de amplasament pentru ferme echipate complet;
- proiecte tehnice şi detalii de execuţie;
- oferte grajduri şi obiective industriale care includ: antemăsurători şi devize estimative pentru suprastructuri şi infrastructuri, planuri de principiu.
De asemenea, specialiştii noştri, atât cei de la Braşov, cât şi cei de la Sibiu, oferă servicii de consultanţă tehnică ce constă în stabilirea, împreună cu beneficiarul, a unui buget prealabil, efectuarea unei analize complete şi atente a raportului cost-beneficii şi, nu în ultimul rând, consultanţă referitoare la materiale, cantităţi, precum şi soluţii tehnice adaptate caracteristicilor fiecărui proiect în parte.
HOERMANN ROMÂNIA, prin angajaţii săi, oferă soluţii la cheie pentru fermele zootehnice începând de la proiectare, construcţii adăposturi, consultanţă în ceea ce priveşte fluxul tehnologic şi echiparea interioară, service 24 de ore, cât şi produse şi servicii de întreţinere şi de mentenanţă.

Text şi foto: Hoermann


Un articol publicat în revista Ferma nr. 9/214 (ediţia 15-31 mai 2018)

Vizualizat: 637 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?