Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Hoermann - o echipă de succes

Publicat: 15 mai 2018 - 06:27
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania Hoermann SRL a reuşit să se dezvolte continuu pe parcursul anilor, ajungând o firmă cu experienţă în domeniul construcţiilor de grajduri. Atribute precum calitatea, promptitudinea şi profesionalismul angajaţilor noştri ne recomandă ca fiind o societate apreciată, care găseşte cele mai bune soluţii în ceea ce priveşte proiectarea, construcţia şi echiparea interioară în domeniul zootehnic. 

Pentru atingerea obiectivelor propuse, avem deschise două puncte de lucru: unul la Sibiu, care este specializat pe proiectare, iar celălalt la Braşov, care se ocupă de partea tehnică.

Hoermann - o firmă cu experienţă în domeniul construcţiilor de grajduri_b

Soluţii tehnice la cheie
Se spune că “dacă nu ai un şantier care îţi dă bătăi de cap, atunci nu ai nici un şantier“. Procesul de construcţie este unul foarte complex, implicând numeroase activităţi şi o echipă de participanţi de la început şi până la sfârşit. De cele mai multe ori, succesul unei construcţii constă în buna organizare a tuturor lucrurilor, începând cu timpul alocat şi până la activităţile fiecărui participant în parte.
Activitatea de la Braşov este una complexă, colegii din cadrul biroului alcătuind o echipă dedicată, care oferă soluţii la cheie cu privire la fluxul tehnologic, atât pentru faza de studii de fezabilitate, cât şi pentru proiectele tehnice de execuţie. Proiectele tehnice ale adăposturilor pentru bovine de carne sau în lactaţie se elaborează astfel:
- Întocmire plan parter, pe secţiuni;
- Găsirea de soluţii tehnice şi tehnologice pentru acest tip de adăposturi;
- Studierea amplasamentului conform ridicării topografice, respectiv al studiului geotehnic;
- Amplasarea obiectivelor necesare funcţionării fermelor;
- Estimarea bugetului privind costurile cu infrastructura, suprastructura şi instalaţiile;
- Realizarea de piese desenate (arhitectură, rezistenţă, instalaţii) pentru toate obiectivele fermei la nivel de studiu de fezabilitate;
- Realizare de piese scrise (arhitectură, rezistenţă, instalaţii) pentru toate obiectivele fermei la nivel de studiu de fezabilitate.
Toată această activitate complexă demonstrează că suntem nevoiţi în permanenţă să descoperim soluţii care satisfac cererile clienţilor noştri; proiectele pe care le punem în operă le dezvoltăm împreună cu fermierii. Drumul spre obţinerea rezultatului dorit este de multe ori dificil, dar ceea ce este important este să colaborăm şi să ne susţinem din prima şi până în ultima zi a colaborării.
În ediţia viitoare vom continua prezentarea activităţii echipei noastre de profesionişti serioşi, ambiţioşi, dispuşi să satisfacă cerinţele unei pieţe care se află în continuă schimbare.

Text: HOERMANN

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 7/212 (ediţia 15-30 aprilie 2018)

Vizualizat: 105 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cons DDA - semănătorile Monosem şi combina pentru lavanda

Cons DDA - semănătorile Monosem şi combina pentru lavanda

Semănătorile Monosem şi combina Bonino pentru recoltat lavandă au fost principalele noutăţi prezentate de Cons DDA la Agriplanta 2018. Alături de acestea, în standul Cons DDA au mai fost expuse discuri Gregoire Besson şi utilaje agricole Galucho.

Semănătorile Monosem cu secţie MonoShox, datorită formei paralelogramul şi a noilor modalităţi de control al presiunii pe punctul de semănat permit menţinerea unei adâncimi constante de semănare.

 

Interviu cu Dan Goldiş, administrator Cons DDA SRL

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Amazone - soluţii pentru prelucrarea solului şi semănat Noile tractoare Zetor Utilix şi Hortus
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?