Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hale energetice Hoermann II

Publicat: 30 decembrie 2019 - 03:09
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Continuăm prezentarea variantelor de acoperişuri energetice pe care Hoermann le pune la dispoziţia clienţilor săi. Acestea sunt disponibile ca sistem de acoperiş cu module solare standard, fără transmisie de lumină. Acoperişul convenţional este înlocuit de sistemul fotovoltaic, care este montat direct pe structura de rezistenţă a unui acoperiş sau plafon din lemn masiv. Prin aceasta, se economisesc materiale şi resurse, fără a sacrifica aspectul atrăgător.

Hale energetice Hoermann_b

Protecţia împotriva intemperiilor este asigurată similar unui acoperiş convenţional; pe lângă o variantă cu drenaj longitudinal şi transversal controlat între modulele solare, este posibilă montarea unui sistem în care ramele modulului se suprapun precum ţiglele de acoperiş.
Sistemul inclus în acoperiş, cu concept inovator de drenaj, sau sistemul semi-transparent de acoperiş, pe lângă faptul că este complet integrat în construcţia acoperişului real, aduce şi unele soluţii sofisticate, de exemplu pentru carport-uri, depozitare biciclete sau construcţia unei hale.
Datorită sistemului de integrare fără precedent a modulelor în suprafaţa acoperişului sau utilizării modulelor ca placare a acoperişului, se poate realiza un sistem solar atractiv din punct de vedere vizual; modulele solare transparente permit o scurgere optimă a apei, a zăpezii şi a murdăriei, acest lucru asigurând o eficienţă constantă.
Experţii noştri lucrează pentru a optimiza sistemele de acoperiş din punct de vedere al esteticii arhitecturale şi al funcţionalităţii. Inovaţiile includ un sistem de acoperiş cu module din sticlă semi-transparentă şi un concept special de drenaj în spaţiile dintre module. Această variantă oferă, de asemenea, o alternativă rentabilă şi arhitecturală sofisticată la acoperişurile convenţionale din sticlă, încorporând, de asemenea, funcţia suplimentară a producţiei de energie. În zilele însorite, celulele solare oferă, de asemenea, o nuanţă plăcută şi, în acelaşi timp, suficientă lumină.

Renovarea acoperişului se combină perfect cu montarea unui sistem fotovoltaic
Renovarea vechilor acoperişuri de clădiri zootehnice sau comerciale poate reprezenta o activitate foarte costisitoare. Compania Hoermann oferă o soluţie în acest sens, prin realizarea renovării acoperişului împreună cu montarea unui sistem fotovoltaic.
Reconstrucţia acoperişului şi montarea sistemului fotovoltaic contribuie la reducerea costurilor într-o singură etapă; în timp ce structura acoperişului este refăcută pe o parte, noua învelitoare poate fi montată la substructura sistemului fotovoltaic, în acelaşi timp, pe cealaltă parte. Astfel, producţia de energie solară a instalaţiei aduce o contribuţie semnificativă la finanţarea renovării acoperişului.
Sperăm că v-am convins să vă construiţi clădirea mult visată cu compania noastră - suntem specialiştii dumneavoastră în domeniul construcţiilor zootehnice, de echitaţie, comerciale şi industriale, cu sau fără sistem fotovoltaic integrat.

Text şi foto: Hoermann

Articol publicat în revista Ferma nr. 20/247 (ediţia 15-30 noiembrie 2019)

 

Vizualizat: 707 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?