Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Hale energetice Hoermann II

Publicat: 30 decembrie 2019 - 03:09
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Continuăm prezentarea variantelor de acoperişuri energetice pe care Hoermann le pune la dispoziţia clienţilor săi. Acestea sunt disponibile ca sistem de acoperiş cu module solare standard, fără transmisie de lumină. Acoperişul convenţional este înlocuit de sistemul fotovoltaic, care este montat direct pe structura de rezistenţă a unui acoperiş sau plafon din lemn masiv. Prin aceasta, se economisesc materiale şi resurse, fără a sacrifica aspectul atrăgător.

Hale energetice Hoermann_b

Protecţia împotriva intemperiilor este asigurată similar unui acoperiş convenţional; pe lângă o variantă cu drenaj longitudinal şi transversal controlat între modulele solare, este posibilă montarea unui sistem în care ramele modulului se suprapun precum ţiglele de acoperiş.
Sistemul inclus în acoperiş, cu concept inovator de drenaj, sau sistemul semi-transparent de acoperiş, pe lângă faptul că este complet integrat în construcţia acoperişului real, aduce şi unele soluţii sofisticate, de exemplu pentru carport-uri, depozitare biciclete sau construcţia unei hale.
Datorită sistemului de integrare fără precedent a modulelor în suprafaţa acoperişului sau utilizării modulelor ca placare a acoperişului, se poate realiza un sistem solar atractiv din punct de vedere vizual; modulele solare transparente permit o scurgere optimă a apei, a zăpezii şi a murdăriei, acest lucru asigurând o eficienţă constantă.
Experţii noştri lucrează pentru a optimiza sistemele de acoperiş din punct de vedere al esteticii arhitecturale şi al funcţionalităţii. Inovaţiile includ un sistem de acoperiş cu module din sticlă semi-transparentă şi un concept special de drenaj în spaţiile dintre module. Această variantă oferă, de asemenea, o alternativă rentabilă şi arhitecturală sofisticată la acoperişurile convenţionale din sticlă, încorporând, de asemenea, funcţia suplimentară a producţiei de energie. În zilele însorite, celulele solare oferă, de asemenea, o nuanţă plăcută şi, în acelaşi timp, suficientă lumină.

Renovarea acoperişului se combină perfect cu montarea unui sistem fotovoltaic
Renovarea vechilor acoperişuri de clădiri zootehnice sau comerciale poate reprezenta o activitate foarte costisitoare. Compania Hoermann oferă o soluţie în acest sens, prin realizarea renovării acoperişului împreună cu montarea unui sistem fotovoltaic.
Reconstrucţia acoperişului şi montarea sistemului fotovoltaic contribuie la reducerea costurilor într-o singură etapă; în timp ce structura acoperişului este refăcută pe o parte, noua învelitoare poate fi montată la substructura sistemului fotovoltaic, în acelaşi timp, pe cealaltă parte. Astfel, producţia de energie solară a instalaţiei aduce o contribuţie semnificativă la finanţarea renovării acoperişului.
Sperăm că v-am convins să vă construiţi clădirea mult visată cu compania noastră - suntem specialiştii dumneavoastră în domeniul construcţiilor zootehnice, de echitaţie, comerciale şi industriale, cu sau fără sistem fotovoltaic integrat.

Text şi foto: Hoermann

Articol publicat în revista Ferma nr. 20/247 (ediţia 15-30 noiembrie 2019)

 

Vizualizat: 825 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?