Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Hale energetice Hoermann II

Publicat: 30 decembrie 2019 - 03:09
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Continuăm prezentarea variantelor de acoperişuri energetice pe care Hoermann le pune la dispoziţia clienţilor săi. Acestea sunt disponibile ca sistem de acoperiş cu module solare standard, fără transmisie de lumină. Acoperişul convenţional este înlocuit de sistemul fotovoltaic, care este montat direct pe structura de rezistenţă a unui acoperiş sau plafon din lemn masiv. Prin aceasta, se economisesc materiale şi resurse, fără a sacrifica aspectul atrăgător.

Hale energetice Hoermann_b

Protecţia împotriva intemperiilor este asigurată similar unui acoperiş convenţional; pe lângă o variantă cu drenaj longitudinal şi transversal controlat între modulele solare, este posibilă montarea unui sistem în care ramele modulului se suprapun precum ţiglele de acoperiş.
Sistemul inclus în acoperiş, cu concept inovator de drenaj, sau sistemul semi-transparent de acoperiş, pe lângă faptul că este complet integrat în construcţia acoperişului real, aduce şi unele soluţii sofisticate, de exemplu pentru carport-uri, depozitare biciclete sau construcţia unei hale.
Datorită sistemului de integrare fără precedent a modulelor în suprafaţa acoperişului sau utilizării modulelor ca placare a acoperişului, se poate realiza un sistem solar atractiv din punct de vedere vizual; modulele solare transparente permit o scurgere optimă a apei, a zăpezii şi a murdăriei, acest lucru asigurând o eficienţă constantă.
Experţii noştri lucrează pentru a optimiza sistemele de acoperiş din punct de vedere al esteticii arhitecturale şi al funcţionalităţii. Inovaţiile includ un sistem de acoperiş cu module din sticlă semi-transparentă şi un concept special de drenaj în spaţiile dintre module. Această variantă oferă, de asemenea, o alternativă rentabilă şi arhitecturală sofisticată la acoperişurile convenţionale din sticlă, încorporând, de asemenea, funcţia suplimentară a producţiei de energie. În zilele însorite, celulele solare oferă, de asemenea, o nuanţă plăcută şi, în acelaşi timp, suficientă lumină.

Renovarea acoperişului se combină perfect cu montarea unui sistem fotovoltaic
Renovarea vechilor acoperişuri de clădiri zootehnice sau comerciale poate reprezenta o activitate foarte costisitoare. Compania Hoermann oferă o soluţie în acest sens, prin realizarea renovării acoperişului împreună cu montarea unui sistem fotovoltaic.
Reconstrucţia acoperişului şi montarea sistemului fotovoltaic contribuie la reducerea costurilor într-o singură etapă; în timp ce structura acoperişului este refăcută pe o parte, noua învelitoare poate fi montată la substructura sistemului fotovoltaic, în acelaşi timp, pe cealaltă parte. Astfel, producţia de energie solară a instalaţiei aduce o contribuţie semnificativă la finanţarea renovării acoperişului.
Sperăm că v-am convins să vă construiţi clădirea mult visată cu compania noastră - suntem specialiştii dumneavoastră în domeniul construcţiilor zootehnice, de echitaţie, comerciale şi industriale, cu sau fără sistem fotovoltaic integrat.

Text şi foto: Hoermann

Articol publicat în revista Ferma nr. 20/247 (ediţia 15-30 noiembrie 2019)

 

Vizualizat: 893 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Astăzi, grupul de firme Olt Piess deţine nu mai puţin de 13 tractoare, 9 combine şi două sprayere autopropulsate pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, toate marca John Deere. „Avem trei tractoare mari, de aproape 600 CP, două pe şenile şi altul pe roţi, dar articulat. Ele sunt folosite evident la lucrările grele. Spre exemplu, anul acesta, pentru că ne-au permis condiţiile din câmp, am arat în jur de 70% din suprafaţă. O dată la trei ani am observat că trebuie să întoarcem brazda”

„John Deere m-a convins prin fiabilitatea echipamentelor. Dar la fel de importantă a fost şi relaţia cu IPSO Agricultură. Ne respectăm reciproc şi atunci e normal să fim mulţumiţi de acest parteneriat. În zona noastră există şi o echipă de service foarte bună” - ILIE POPESCU, administrator Olt Piess SRL

Hectarul.ro - Un hectar de soluții pentru casa, grădina și ferma ta! Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?