Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hale energetice Hoermann

Publicat: 03 decembrie 2019 - 13:19
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Fie că sunteţi interesat de o hală încălzită sau neîncălzită, fie că vă doriţi doar o simplă structură delimitatoare, cu acoperiş tip copertină sau în două ape - noi dezvoltăm cu profesionalism împreună cu dumneavoastră un design personalizat, optimizat pe baza condiţiilor meteo locale, în termeni de orientare şi cerinţe energetice, înglobând dorinţele şi ideile clienţilor în conceptul de hală energetică HOERMANN.

În cazul construcţiilor speciale energetice HOERMANN, clădirea sau acoperişul se integrează perfect cu sistemul fotovoltaic. De exemplu, colegii care se ocupă de calculul static al structurii de rezistenţă iau în considerare din start sarcina suplimentară cauzată de sistemul fotovoltaic şi determină distanţa optimă între grinzile acoperişului. Încă din faza de proiectare, dimensiunile acoperişului sunt adaptate flexibil la modulele solare selectate sau, la cerere, sistemul fotovoltaic poate fi integrat direct în clădire ca înlocuitor de acoperiş.

Hale energetice_b

Sisteme montate pe acoperiş drept
Pentru sectorul comercial, compania Hoermann furnizează conceptul de montaj potrivit pentru fiecare formă de acoperiş şi clădire, optimizat pentru aspecte statice şi economice - chiar şi pentru acoperişurile plate. În cazul în care nu este posibilă sau nu este de dorit o penetrare a acoperişului, compania Hoermann este în măsură să vă ofere sistemul potrivit. Datorită unui concept aerodinamic sofisticat, nu sunt necesare fixări în structura acoperişului cu balast redus; în funcţie de dorinţele dumneavoastră, este posibilă o elevaţie pe direcţia sud sau est-vest.
Hoermann oferă, de asemenea, soluţii reprezentative pentru faţadele din sectorul comercial. Modulele solare transparente oferă o lumină plăcută în interior, un aspect exterior atractiv şi produc energie solară, de exemplu pentru consumul propriu. Soluţiile individuale ale companiei Hoermann se adresează inclusiv acoperişurilor de tip copertină, care sunt rotunjite pe toată suprafaţa de acoperire. Ramele speciale de montare permit o utilizare optimă a suprafeţei acoperişului, în cazul tuturor formelor de acoperiş.
Utilizarea sistemelor fotovoltaice poate aduce o contribuţie importantă la reducerea emisiilor de CO2 şi, prin urmare, la protecţia mediului înconjurător. Modulele fotovoltaice generează o energie complet curată.
Nu trebuie să uităm că schimbările climatice fac parte din realitatea zilelor noastre şi nu pot fi evitate pe termen lung decât prin utilizarea energiilor regenerabile. În aceste condiţii, vă invităm să profitaţi de experienţa firmei Hoermann în domeniu şi să colaboraţi cu specialiştii noştri pentru punerea în operă a proiectului mult visat.

Text şi foto: Hoermann

 


Articol publicat în revista Ferma nr. 18/245 (ediţia 15-30 octombrie 2019)

 

Vizualizat: 1022 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?