Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

General Leasing la IndAgra

Publicat: 24 ianuarie 2020 - 22:01
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2   | Print | Trimite unui prieten

Cu un stand impozant şi foarte bine plasat, General Leasing SA a adus şi anul acesta o serie de noutăţi la IndAgra. Compania a fost prezentă şi la tradiţionala întâlnire cu fermierii, cărora le-a propus o ofertă generoasă de utilaje şi servicii.

Alături de gama completă de tractoare şi combine Massey Ferguson, pentru care General Leasing este distribuitor autorizat, Victor Sandu, directorul general al companiei, a evidenţiat şi alte noutăţi expuse la IndAgra. "Pentru prima dată am prezentat la IndAgra o presă Massey Ferguson pentru baloţi cilindrici şi semănătoarea Junkkari M400 Plus, cu care am făcut şi un demo în acest an şi care a primit nişte recenzii foarte bune din partea fermierilor. De asemenea, aş dori să remarc plugul Moro Aratri, cu reglarea lăţimii de lucru din cabină, foarte apreciat de către fermieri", ne-a declarat oficialul companiei.

Ofertă generoasă de produse şi servicii
Presa Massey Ferguson RB 4160 V Xtra pentru baloţi cilindrici, cu cameră variabilă, poate produce baloţi cu diametre între 0,9 şi 1,6 m şi cu lăţime standard de 1,23 m. Pick-up-ul are o lăţime de 2 m şi acţionare cu cuplaj mecanic, fără sistem de came, cu degete flexibile, şnecuri laterale de diametru mare şi deflector tip rolă pentru presare. Distanţa mică dintre pick-up şi rotorul cu cuţite, alimentarea uniformă pe toată lăţimea camerei şi elementele rotor cu dispunere în V permit o distribuţie egală a puterii, tăiere eficientă, prevenirea blocajelor şi o umplere rapidă a camerei. Rotorul are 13 cuţite, 134 rotaţii/minut şi 90 mm lungime de tocare a materialului de balotat. Camera variabilă de balotare are un volum maxim de 2,47 mp şi permite o densitate constantă şi proporţională cu creşterea diametrului. Legarea baloţilor se face cu plasă.

Presa Massey Ferguson_b

Semănătoarea Junkkari M400 Plus. Firma Junkkari produce o gamă largă de semănători de păioase, maşini tractate şi cu posibilitatea reglării adâncimii de lucru. Junkkari M400 Plus este o semănătoare monodisc, cu 32 brăzdare, 4 m lăţime de lucru şi 12,5 cm distanţa între rânduri. Buncărul are un volum de 5.700 litri şi perete interior reglabil.
Semănătorile de păioase tractate - din seriile S, M şi D - au lăţimi de lucru de 3 şi 4 m, diferite tipuri de brăzdare, diverse variante de buncăre şi unităţi de control.

Semănătoarea Junkkari_b

Plugul reversibil Moro Aratri - EXA 16A PRO Warrior este un implement purtat cu 6 trupiţe, reversibil, cu reglaj hidraulic al lăţimii de lucru de la 1,5 la 3,9 m şi o adâncime de lucru de 25-35 cm. Masa plugului este de 2.900 kg şi necesită un tractor cu o putere de 270-350 CP, masa minimă este de 10,8 tone şi include două valve hidraulice tip D/A.

Plugul Moro Aratri_b

„Pentru utilajele consacrate avem numeroase promoţii. La tractoarele de mică şi mare putere oferim garanţie extinsă şi soluţii de finanţare cu dobândă subvenţionată sau cu anumite taxe subvenţionate de noi, iar la combine, la fel, avem o campanie promoţională de preţ şi de garanţie extinsă şi de finanţare", a anunţat Victor Sandu.


„SUNTEM ÎN TARGET”
Evoluţia pieţei utilajelor agricole în acest an a fost una atipică pentru mulţi dintre dealerii, dar şi pentru fermieri. "Am început anul mai greu. Practic, în primele cinci luni piaţa a stagnat, apoi au început să vină cererile de combine şi s-au reglat un pic ţintele cu realizările. Pe partea de combine, în momentul de faţă, suntem în target şi preconizăm o creştere de 20 - 30% până la sfârşitul anului. Vânzările de tractoare au decurs mult mai bine decât la combine. Avem o creştere foarte mare pe toate tipurile de tractoare şi vom închide şi aici anul cu targetul realizat. Ne dorim ca anul viitor să fie unul mai bun pentru fermieri şi atunci va fi bun şi pentru noi", ne-a declarat Victor Sandu, la IndAgra.


Articol publicat în revista Ferma nr. 22/249 (ediţia 15-31 decembrie 2019)

 

Vizualizat: 1616 | Video Video 1 2 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?