Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

FERMA, LOCUL 1 ÎN TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL TIMIȘ

Publicat: 05 noiembrie 2021 - 22:32
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

COMISION DIC SRL, societatea care administrează FMG Ferma Media Grup, s-a clasat pe locul 1 în Topul Firmelor din Judeţul Timiş, pentru anul 2020, la categoria Întreprinderi mici, domeniul SERVICII, grupa de activitate Activități de editare a revistelor și periodicelor. 

topul_firmelor_b

Înfiinţat în urmă cu peste două decenii, odată cu lansarea unei reviste de specialitate, FMG Ferma Media Grup este primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, editorul publicațiilor

Revista FERMA (liderul publicaţiilor agricole din România - Sondaj Kleffmann) și Revista UTILAJE AGRICOLE (singura revistă de tehnică agricolă din România), precum și al site-urilor cu profil agricol: www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro, www.agroshop.ro, www.utilajeagricole.ro.  

Brandurile grupului FMG, din print sau digital, s-au impus în timp prin varietate, profesionalism și calitate, devenind Alegerea naturală a fermierilor. Din 1998.

Datorăm acest premiu tuturor celor care ne sunt alături în demersul nostru special în domeniul presei agricole din România, angajați și colaboratori, parteneri de afaceri și, nu în ultimul rând, fermierilor! Vă mulțumim! 

Vizualizat: 918 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?