Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

FERMA, LOCUL 1 ÎN TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL TIMIȘ

Publicat: 05 noiembrie 2021 - 22:32
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

COMISION DIC SRL, societatea care administrează FMG Ferma Media Grup, s-a clasat pe locul 1 în Topul Firmelor din Judeţul Timiş, pentru anul 2020, la categoria Întreprinderi mici, domeniul SERVICII, grupa de activitate Activități de editare a revistelor și periodicelor. 

topul_firmelor_b

Înfiinţat în urmă cu peste două decenii, odată cu lansarea unei reviste de specialitate, FMG Ferma Media Grup este primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, editorul publicațiilor Revista FERMA (liderul publicaţiilor agricole din România - Sondaj Kleffmann) și Revista UTILAJE AGRICOLE (singura revistă de tehnică agricolă din România), precum și al site-urilor cu profil agricol: www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro, www.agroshop.ro, www.utilajeagricole.ro.  

Brandurile grupului FMG, din print sau digital, s-au impus în timp prin varietate, profesionalism și calitate, devenind Alegerea naturală a fermierilor. Din 1998.

Datorăm acest premiu tuturor celor care ne sunt alături în demersul nostru special în domeniul presei agricole din România, angajați și colaboratori, parteneri de afaceri și, nu în ultimul rând, fermierilor! Vă mulțumim! 

Vizualizat: 998 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Astăzi, grupul de firme Olt Piess deţine nu mai puţin de 13 tractoare, 9 combine şi două sprayere autopropulsate pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, toate marca John Deere. „Avem trei tractoare mari, de aproape 600 CP, două pe şenile şi altul pe roţi, dar articulat. Ele sunt folosite evident la lucrările grele. Spre exemplu, anul acesta, pentru că ne-au permis condiţiile din câmp, am arat în jur de 70% din suprafaţă. O dată la trei ani am observat că trebuie să întoarcem brazda”

„John Deere m-a convins prin fiabilitatea echipamentelor. Dar la fel de importantă a fost şi relaţia cu IPSO Agricultură. Ne respectăm reciproc şi atunci e normal să fim mulţumiţi de acest parteneriat. În zona noastră există şi o echipă de service foarte bună” - ILIE POPESCU, administrator Olt Piess SRL

Hectarul.ro - Un hectar de soluții pentru casa, grădina și ferma ta! Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?