Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Fendt şi-a dublat numărul dealerilor în America de Nord

Publicat: 04 septembrie 2019 - 11:31
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Într-un singur an, Fendt a reuşit performanţa de a creşte de aproape două ori numărul dealerilor pe continentul nord-american, de la 98 în 2018 la 189 în 2019!

Potrivit farm-equipment.com, compania germană, membră a grupului AGCO, a deschis noi reprezentanţe în zonele de interes pentru a servi mai bine potenţialii clienţi şi proprietarii de echipamente Fendt deja existenţi. Concesionarii Fendt se află acum în 37 din cele 54 de state americane şi provincii canadiene, considerate a fi de importanţă majoră pentru piaţa agricolă nord-americană.

Fendt-SUA_b"Extinderea dealership-ului Fendt este un semn clar al angajamentului nostru continuu, nu numai pentru creşterea în America de Nord, ci pentru un grup extins de clienţi care, atunci când vor afla de ce Fendt are o bază de fani atât de dedicată, vor dori, de asemenea, să devină proprietari Fendt", susţine Bob Crain, vicepreşedinte senior şi director general pentru zona Americilor în grupul AGCO. "Ne adresăm agresiv segmentului culturilor pe rânduri din America de Nord, ceea ce este foarte important, deoarece aproape 75% dintre fermierii nord-americani au condiţii de recoltare pe rânduri", a precizat acesta.

Fendt are deja peste 20 de ani de experienţă în America de Nord. Primele sale tractoare au fost comercializate în 1998, la un an după ce s-a alăturat grupului AGCO. La început, pe pieţele din SUA şi Canada Fendt a vândut doar modelele 400 Vario, 700 Vario, 800 Vario şi 900 Vario. Tractoarele respective aveau jante gri în loc de roşii. Din sezonul 2006/2007, 400 Vario a dispărut de pe continentul nord-american, iar jantele gri au devenit roşii. Modelele 500 Vario şi 1000 Vario sunt disponibile din 2016.

Vizualizat: 647 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?