Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Este sezonul faptelor bune. KWS donează hrană prietenilor necuvântători de la ZOO

Publicat: 28 august 2020 - 12:29
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Această perioadă este dificilă nu doar pentru noi, oamenii, ci și pentru animale.

Durata de timp petrecută de populație în izolare, precum și restricțiile impuse ulterior, au făcut ca numărul de vizitatori ai grădinilor zoologice să scadă, fapt care a condus la diminuarea considerabilă a veniturilor acestora. Ca urmare, animalele de la Zoo se află în pragul unor situații dificile, ce le amenință chiar și supraviețuirea. De aceea, ca să poată depăși această situație, ele au nevoie de sprijinul nostru imediat.

Compania KWS oferă o cantitate substanțială de porumb unor centre din țară pentru hrana de bună calitate a animalelor găzduite. Am demarat astfel o acțiune de suflet, încărcată de compasiune față de prietenii noștri necuvântători, care au nevoie de noi, oamenii, acum mai mult decât oricând.

Și pentru ca eforturile noastre să aibă efecte benefice pe termen lung, lansăm și un îndemn tuturor partenerilor din domeniul agricol, rugându-i să contribuie la susținerea grădinilor zoologice din proximitate.

Caprioare_b

Împreună putem asigura supraviețuirea animalelor și starea lor de bine, astfel încât la următoarea noastră vizită să le întâlnim sănătoase și bine dispuse.

Bineînțeles că vă puteți aduceți contribuția la acest proiect și altfel decât prin donații, în cazul în care nu aveți această posibilitate. Astfel, orice vizită la Zoo împreună cu prietenii și membrii familiei dumneavoastră reprezintă un sprijin real oferit grădinilor zoologice.

Și cum copiii sunt cei mai entuziaști vizitatori ai acestor locuri și cei mai bucuroși la vederea animalelor exotice și a speciilor locale rar întâlnite în cadrul incursiunilor în natură, avem convingerea că acest demers va avea o influență pozitivă și în educația celor mici.


#sezonulfaptelorbune #oferimhranalazoo #campaniecusuflet

Vizualizat: 1057 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?