Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Dicor Land începe anul 2022 cu un nou Director General

Publicat: 19 ianuarie 2022 - 07:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Daniel Aurică preia funcția de Director General al companiei Dicor Land. Cu o vechime de 3 ani în cadrul companiei, ocupând până în prezent poziția de Director Comercial, Daniel Aurică va consolida poziția deținută în piață de companie și va continua dezvoltarea businessului început în urmă cu 10 ani de Răzvan Diaconu. Din dorința de a dezvolta noi oportunități de afaceri, Răzvan Diaconu se va dedica altor inițiative antreprenoriale.

Daniel Aurica - DicorLand_bPrin predarea ștafetei către Daniel Aurică în poziția de Director General, compania Dicor Land continua procesul de creștere, asigurând stabilitatea de care au nevoie atât partenerii, fermierii, cât și angajații Dicor Land. 

Împreună cu noua echipă de management formată din Silviu Pricop – Director Comercial (CCO), Viorel Bănceanu – Director Operațional (COO) și Carmen Iacob – Director Financiar (CFO), Daniel Aurică urmărește ca Dicor Land să confirme rezultatele obținute în ultimii ani și să mențină ritmul de creștere al vânzărilor la același nivel.  

“Sunt onorat și preiau noul rol cu emoție și entuziasm. Este o provocare căreia sunt pregătit să îi fac față și care îmi va permite să contribui în continuare la îndeplinirea misiunii Dicor Land – aceea de a crește producțiile din fermele partenere. Dorim ca Dicor Land să devină alegerea numărul 1 pentru fermieri, furnizori, parteneri și angajați, vânzările să se mențină cel puțin în ritmul susținut de până acum, să continue consolidarea procesului de transformare organizațională inițiat în anul 2021, compania să se mențină în recomandările clienților noștri și gradul de satisfacție al fermierilor să rămână la fel de ridicat. Ne dorim, de asemenea, asigurarea unui capital de lucru suficient și excelență operațională prin standardizarea proceselor și controlul asupra calității și rezultatului obținut.” 

Cei patru membrii ai echipei manageriale și-au adus aportul în ultimii ani la construcția companiei și la implementarea proceselor și procedurilor care au contribuit la cifrele spectaculoase pe care compania le-a realizat în ultimii ani. 

Vizualizat: 1083 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?