Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Depozitează cu Hoermann - hale pentru mărfurile vrac şi pentru deşeuri

Publicat: 06 noiembrie 2019 - 10:36
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

HOERMANN este specialistul dumneavoastră în conceperea halelor pentru depozitarea mărfurilor vrac şi a deşeurilor. Experţii firmei vă pot oferi consiliere în domeniul construcţiilor cu acoperiş în formă de şa sau tip pavilion, precum şi la realizarea halelor cu acoperiş arcuit, confecţionate dintr-o gamă largă de materiale, incluzând aici oţelul, betonul sau lemnul.

 

Versatilitatea şi competenţa ridicată în implementarea proiectului halei ne situează pe noi şi soluţiile noastre într-o poziţie de lider pe piaţa de profil. De asemenea, planificăm substructurile în conformitate cu toate tipurile de marfă vrac, pentru a vă oferi soluţia optimă şi adecvată nevoilor dumneavoastră.
Dintre caracteristicile halelor Hoermann menţionăm:
• Construcţie optimizată în funcţie de buget;
• Diferite tipuri de învelitori pentru acoperiş;
• Profil pe întreaga înălţime, pentru flexibilitate superioară;
• Spaţii largi pentru un volum mare al halei;
• Ziduri deschise sau închise;
• La cerere, pereţi din beton sau din oţel pentru separarea materialelor vrac.

hale pentru mărfurile vrac şi pentru deşeuri_b

Eliminarea şi reciclarea deşeurilor în cele mai bune condiţii
Noi construim spaţiul potrivit pentru ca activităţile de eliminare şi reciclare a deşeurilor să aibă loc în cele mai bune condiţii:
- Sisteme de hale cu volum mare;
- Distanţe mari între grinzi pentru lucrul fără coloane;
- Clădiri izolate sau neizolate;
- Echipare personalizată cu uşi, porţi şi ferestre;
- Montare pe pereţi din beton;
- Construcţie conformă cu evaluarea de siguranţă la incendiu.
Nu ştiţi ce să faceţi cu hârtia, deşeurile menajere, hainele vechi sau materialele reciclate? Noi creăm spaţiul potrivit pentru depozitarea lor. Printr-o organizare optimizată, beneficiaţi de performanţa ridicată în muncă a angajaţilor dumneavoastră şi creaţi spaţiul pentru separarea şi procesarea deşeurilor. Condiţiile meteo nu vă vor împiedica să vă desfăşuraţi activitatea fără probleme; halele Hoermann sunt proiectate şi asamblate conform specificaţiilor dumneavoastră şi pot fi extinse sau reconstruite în orice moment.
Deschiderile mari, înălţimea mare la streaşină şi la coame şi, dacă este necesar, pereţii de separare a materialelor la vrac reprezintă caracteristici standard la noi. Uşile mari, în versiuni diferite sau doar cu o parte frontală completă, cu deschidere largă, fără suporturi şi bariere perturbatoare, nu reprezintă o problemă pentru noi.
HOERMANN este una dintre puţinele firme care oferă o gamă completă de soluţii pentru depozitarea mărfurilor vrac şi a deşeurilor. De la corturi mobile de depozitare, hale voluminoase cu acoperiş arcuit şi până la console proiectate individual sau hale cu acoperiş în două ape cu deschideri largi şi intervale mari între grinzi, oferim o gamă completă de soluţii proiectate şi fabricate în Buchloe, Germania.

Text şi foto: Hoermann

 


Articol publicat în revista Ferma nr. 16/243 (ediţia 15-30 septembrie 2019)

Vizualizat: 356 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?