Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

De la PROFESIONIŞTI pentru PROFESIONIŞTI

Publicat: 27 martie 2018 - 18:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Kwizda Agro Romania, unul din principalii distribuitori de produse agrochimice, a demarat în primele două luni ale anului un circuit maraton de întâlniri la nivel național cu fermieri de pe toate palierele culturilor agricole.

Acest proiect a avut drept scop descoperirea nevoilor caracteristice fiecărei tipologii de fermă sau cultură, precum și anticiparea unor probleme specifice, înainte ca acestea să se manifeste, alături de oferirea soluțiilor tehnologice pentru rezolvarea acestora.

Sub denumirea generică „Cu un pas înaintea viitorului”, specialiștii Kwizda Agro Romania au abordat pe de o parte temele indicate de agricultori, oferindu-le soluții tehnologice certe, de ultimă generație, iar pe de altă parte au subliniat faptul că există în portofoliul companiei și răspunsuri la problemele încă neformulate. În domeniul agricol, prevenția este un aspect foarte important, care poate îmbunătăți simțitor calitatea recoltelor și valoarea rezultatelor în ferme. Aspectele vizate sunt în special carențele de nutrienți ale plantelor, aglomerarea reziduurilor în sol sau combinațiile de substanțe active cu efecte benefice multiple sau, dimpotrivă, cu incompatibilități ce pot afecta calitatea tratamentelor.

Compania Kwizda Agro se diferențiază de ceilalți jucători din industrie prin specializarea pe distribuția de produse exclusiv agrochimice și biologice, fără integrarea în lanțul de business a segmentelor complementare, cum ar fi furnizarea de combustibil și tradingul de cereale. Compania a decis să răspundă cât mai operativ nevoilor pieței, prin personalizarea ofertei și selecția celor mai complexe pachete tehnologice ce includ produse de ultimă generație cu adresabilitate directă către fermele bazate pe agricultură intensivă.

„Ne-am propus să fim cu adevărat profesioniști în acest domeniu, deoarece ne adresăm, la rândul nostru, profesioniștilor, iar aceasta înseamnă mai mult decât specializare, înseamnă seriozitate și respect în relația de business. De aceea lansăm permanent produse inovative, adevărate vârfuri de gamă, menite să revoluționeze categoria din care fac parte și care răspund excelent la nevoia clară a fermierului, dar vin și cu soluții în cazul unor nevoi încă nedescoperite, de naturi diferite: combaterea dăunătorilor, fertilizarea sau îmbunătățirea producției și a calității recoltei. Pentru că este ideal să afli noi alternative de a crește acești indicatori, și, implicit, valoarea recoltei”, a declarat Lucian Dejeu, Director Național de Vânzări Kwizda Agro Romania.

 Lucian-Dejeu-Director-National-de-Vanzari-Kwizda-Agro-Romania_b

Compania și-a extins echipa și a cooptat specialiști dedicați, în funcție de specificul zonal de cultură. Astfel, sunt oferite avantajele proximității, prin furnizarea către fermieri a suportului tehnic în aplicarea tehnologiilor exact la momentul în care este nevoie de el. „Nu ne dorim ca fermierul să vină la noi doar pentru discounturi sau gratuități pe care le întâlnește oriunde în piață, ci să ne aleagă pentru performanța produselor, pentru valoarea adaugată soluțiilor tehnologice și pentru calitatea ofertei personalizate. Fermierii ne atribuie deja eticheta corectitudinii, iar acest lucru ne impulsionează să fim eficienți și să lucrăm împreună că să construim relații de durată”, a completat Lucian Dejeu.

Participarea la seminariile interactive găzduite de companie în toată țara a strâns laolaltă fermieri din toate categoriile: agricultori de cultură mare, legumicultori, proprietari de livezi, specialiști în cultura cartofului sau mândri deținători ai tezaurului viticol național. Specialiștii Kwizda Agro Romania, dedicați pe fiecare tip de tehnologie și cultură, au punctat convingător mijloacele prin care oferă răspunsul necesar la majoritatea cerințelor directe sau indirecte ale fermierilor legate de protecția plantelor, fertilizarea solului, stimularea creșterii vegetative sau de siguranța recoltelor în caz de accidente climatice.

captura-eveniment-Cotesti_b

Experiența internațională a determinat compania să se orienteze și către distribuția în exclusivitate a unor produse cu grad ridicat de performanță, cum este gama de fertilizanți foliari Wuxal, care, deja intrată în circuitul de consum al fermierilor, a căpătat asocierea cu adevăratul certificat de calitate pentru categoria respectivă. În plus, chiar și nivelul tehnic avansat la care este dezvoltată gama beneficiază permanent de inovații și ameliorări. Un exemplu în acest sens este adjuvantul Xtra Uptake, ce face parte din formularea nou lansatului Wuxal Boron Plus, un surfactant care eficientizează absorbția foliară a nutrienților, chiar și în condiții climatice dificile, inclusiv la plantele cu hidrofilie scăzută.

Aceste soluții tehnologice complexe ocupă o pondere importantă în portofoliul companiei, cu tendință de creștere în următoarea perioadă și fac parte din noua strategie de abordare a companiei față de fermierii către care se adresează. „Capetele de pod” ale strategiei de extindere a companiei în perioada imediat următoare sunt reprezentate de către produsele organice aflate deja în faza de lansare, capitol la care Kwizda Agro Romania este promotor în piață. Compania a alcătuit deja o întreagă serie de produse biologice destinate mai multor tipuri de cultură (porumb, floarea-soarelui, rapiță, dar și solanacee), cu rol de protecție sau de eficientizare a nutriției plantelor, dar și cu efect în detoxifierea solului, toate acestea prezentând efecte pozitive asupra mediului.

Echipa-Kwizda-Agro-partial-eveniment-_Vita-de-vie.-Un-tezaur-pe-maini-bune__b

„Avem produse cu formulări atât de eficiente și performante, încât fermierii utilizatori devin loiali încă din primul an de utilizare. Îi întâmpinăm cu soluții diversificate, mai ales că în viitorul apropiat vom avea specialiști mai mulți aici, la Kwizda Agro Romania, ca să putem răspunde profesionist cerințelor tuturor celor care ne solicită. Calitatea ofertei noastre este cea mai importantă, referindu-ne, bineînțeles, și la calitatea informațiilor pe care le livrăm” a confirmat directorul național de vânzări al companiei.

Vizualizat: 3134 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?