Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

CUMPĂRĂ ACUM PESTICIDE ȘI POȚI PRIMI UN CREDIT DE DOUĂ ORI MAI MARE!

Publicat: 30 august 2019 - 16:06
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

La începutul unui nou an agricol, Agricover vine în sprijinul fermelor mici și mijlocii  prin campania “Alegeri de două ori mai bune”,  un program  inovativ care susține atât nevoia de inputuri agricole cat și pe cea de finanțare a fermierilor.

agricover-4_b

Anul agricol 2019 s-a dovedit a fi un an dificil din cauza condițiilor meteorologice, iar efectele negative au fost observate în majoritatea judetelor din România. Aceasta situatie ne-a determinat să căutam cele mai bune soluții pentru atenuarea efectelor negative resimțite de catre fermieri, la începutul noului an agricol. 

Campania “Alegeri de două ori mai bune” a debutat la finalul lunii august și oferă fermierilor care achiziționează pesticide în valoare de mininum 20.000 de lei, raportat la prețul de listă Agricover S.A. posibilitatea accesării unui credit de două ori mai mare decât valoarea produselor achiziționate, fara garanții materiale, prin intermediul Agricover Credit IFN.

“Campania pe care tocmai am lansat-o vine după ani de expertiză dobândită de către compania noastră în relația directă cu fermierii. Continuăm susținerea fermierilor mici și mijlocii prin dezvoltarea de produse și servicii bazate pe nevoile lor. Fie că vorbim despre inputuri agricole sau de finanțare, ne-am propus să inovăm constant, tocmai pentru că ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor acestora,” a declarat Ghiță Pinca, Director General Agricover SA.
Fermierii care doresc să acceseze această campanie au la dispozitie un portofoliu extins de peste 400 de produse dintre care pot alege. Lista completă a produselor participante cât și regulamentul campaniei pot fi accesate AICI.

Campania “Alegeri de două ori mai bune” se desfasoara in perioada 14.08.2019 – 31.12.2019.

***
Despre Agricover
Agricover SA este subsidiară a Agricover Holding - principalul jucător din agribusiness-ul românesc, cu o activitate de peste 19 ani în acest domeniu. Din Holding mai fac parte Abatorul Periș SA, entitate nou înființată în aprilie 2019 în scopul derulării operațiunilor de Agri-Food din cadrul grupului, și Agricover Credit IFN SA, prin care se derulează activitatea de Agri-Finance.
Cu un model de afacere puternic integrat, Agricover este o verigă cheie ce susține eficiența întregului lanț valoric din agricultură, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România.
În 2017 BERD a devenit acționar în cadrul Agricover Holding SA, cu o investiție de 32 milioane lei (echivalentul a 7 milioane euro) în capitalul companiei pentru a subscrie unei participații de aproape 13 procente.
În prezent, în cadrul companiilor subsidiare Agricover Holding își desfășoară activitatea peste 1.000 angajați. În anul 2018, subsidiarele Agricover Holding au deservit peste 5.700 clienți fermieri care exploatează peste 1,9 milioane hectare teren arabil la nivel național.

Vizualizat: 669 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?