Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Corteva raportează rezultatele celui de-al treilea trimestru până în prezent și oferă informări pentru întregul an

Publicat: 26 noiembrie 2021 - 15:32
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

WILMINGTON, Del– Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) („Corteva” sau „Compania”) a raportat rezultatele financiare pentru al treilea trimestru și pentru cele 9 luni încheiate la data de 30 septembrie 2021.

 

 Prezentarea generală a rezultatelor financiare pentru T3 2021


 

 

Vânzări nete

 

Venituri din op. Cont. (Dupa impozitare)

 

EPS (Câștig pe acțiune)

GAAP

$2.4B

$36M

$0.05

vs. T3 2020

+27%

+109%

+110%

 

Vânzări Organice1

 EBITDA1  Operațional         

EPSOperațional     

NON-GAAP

$2.3B

$(51)M

$(0.14)

vs. T3 2020

+24%

+72%

+64%Prezentarea generală a rezultatelor de la începutul anului 2021


 

 

Vânzări nete

 

Venituri din op. cont. (dupa impozitare)

 

EPS (Castig pe actiune)

GAAP

$12.2B

$1.7B

$2.23

vs. pânăîn prezent 2020

+11%

+154%

+162%

 

Vânzari Organice1

EBITDA1 Operational

EPS1 Operational

NON-GAAP

$12.0B

$2.31B

$2.06

vs. pânăîn prezent 2020

+9%

+25%

+41%

 

Principalele evoluții ale trimestrului


  • Vânzările nete pentru cel de-al treilea trimestru au crescut cu 27% față de anul precedent, fiind conduse de America Latină și America de Nord2. Vânzările organice1 au crescut cu 24% în aceeiași perioadă, cu creșteri de volum și de preț ca urmare a introducerii continue a noilor tehnologii și o execuție puternică la nivel global.
  • Vânzările nete pe segmentul de Produse de Protecție a plantelor au crescut cu 22%, iar vânzările organice1 au crescut cu 19% pentru trimestrul al treilea. Toate regiunile au înregistrat creșteri de vânzări pe parcursul trimestrului. Vânzările de produse noi au determinat creșterea volumului, conduse de insecticidul IsoclastTM.
  • Vânzările nete de semințe au crescut cu 41% iar vânzările organice1 au crescut cu 37%  față de aceeiași perioadă a anului trecut. Creșterile de volum au fost la scară largă, conduse de America de Nord.  Prețul a crescut cu 19% la nivel global, determinat de deciziile de business din America Latină și de reducerea volumului de porumb reînsămânțat în America de Nord.
  • În standardul GAAP veniturile și câștigul per acțiune (EPS) din operațiuni continue au fost 36 milioane $ și, respectiv, 0.05 $ pe acțiune în cel de-al treilea trimestru din 2021. Creșterea puternică a prețurilor și câștigurile din volum au condus la îmbunățirea EBITDA1 Oprațional cu 72%, comparativ cu aceeiași perioadă a anului trecut.
  • În cel de-al treilea trimestru, Compania și-a continuat progresul de creștere al productivității compensate parțial de impactul creșterii continue a costurilor cu materiile prime și al altor condiții din piață.
  • Compania a declarat anterior că a furnizat estimări privind EBITDA operațional1 cuprinse în intervalul de 2.5 - 2.6 milarde $. Corteva și-a mărit estimatul veniturilor nete pentru a se încadra în intervalul 15.0 - 15.7 miliarde $ și a crescut EPS1 operațional pentru a se încadra în intervalul de 2.05$ - 2.15$ pe acțiune.

Logo CORTEVA Agriscience_b

Vizualizat: 525 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?