Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Construieşte cu Hoermann - o gamă largă de hale perfect gândite

Publicat: 26 septembrie 2018 - 10:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

După cum v-am prezentat în ediţiile trecute ale revistei Ferma, echipa noastră de ingineri se ocupă de proiectarea construcţiilor noi sau de modernizarea celor existente, precum şi de întocmirea de studii şi planuri pentru faze iniţiale şi proiecte de execuţie. Pentru noi, cei de la SC HOERMANN SRL, apropierea de client este punctul de pornire într-o relaţie de afaceri funcţională şi de lungă durată; prin întâlnirile pe care le organizăm le oferim celor care doresc să colaboreze cu noi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă proces de producţie, livrare, montaj şi predare la cheie. 

Pe lângă construcţia de adăposturi pentru animale, care reprezintă domeniul de activitate în care HOERMANN s-a remarcat, societatea noastră vă mai oferă şi o gamă largă de hale; fie că este vorba de depozite de cereale, remize auto, fânare sau hale industriale cu diferite destinaţii, suntem nevoiţi în permanenţă să descoperim soluţii care satisfac cerinţele clienţilor noştri.

ConstruieÅŸte cu Hoermann_b
Hale metalice. Acest tip de construcţii se caracterizează prin forţa portantă mare, fiind posibilă astfel realizarea cu uşurinţă a deschiderilor mari; proceduri precum modificarea, extinderea sau demontarea se pun în operă fără probleme, datorită îmbinărilor prin şuruburi. Protecţia elementelor împotriva coroziunii este asigurată de zincarea prin cufundare, conform standardelor europene.
Hale din metal-lemn stratificat. Această soluţie este una plăcută vizual, prevăzută cu stâlpi exteriori din metal şi cu talpă superioară din lemn stratificat, potrivită pentru deschideri mari. La deschiderile de peste 20 de metri şi încărcările mari pe acoperiş se pot obţine soluţii economice şi în concordanţă cu pretenţiile beneficiarului prin montarea unui tirant. În acest caz nu e necesară o încastrare costisitoare în fundaţie; materialele folosite se completează perfect şi sunt de înaltă calitate.
Hale din lemn stratificat. Acest tip de structură este una economică, iar prin folosirea lemnului stratificat, e foarte atractivă din punct de vedere optic. Execuţia este realizabilă până la circa 20 de metri, cu protecţie împotriva incendiilor, fără antrenarea de costuri suplimentare. Pentru obţinerea unui raport perfect preţ-randament, specialiştii noştri vă recomandă hale cu iluminat natural.
Unitatea de producţie proprie din Germania şi Austria ne conferă un avantaj în realizarea halelor şi ne permite să reacţionăm rapid şi flexibil în funcţie de cerinţele colaboratorilor; în fabrica de la Buchloe lemnul este prelucrat cu instalaţii moderne, dirijate computerizat. Toate elementele (frontoane, ferme şi alte elemente de construcţie) sunt predimensionate din fabrică astfel încât pe şantier se poate începe montajul imediat şi fără complicaţii.
Indiferent de soluţia pe care o alegeţi, SC HOERMANN SRL este partenerul dumneavoastră de încredere când este vorba de hale perfect gândite, de calitate superioară, care se ridică la pretenţiile tot mai variate ale clienţilor.

Material oferit de Hoermann

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 11/216 (ediţia 15-30 iunie 2018)

Vizualizat: 647 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?