Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învǎțǎmântul în comunitǎțile locale

Publicat: 12 octombrie 2020 - 12:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

La începutul fiecǎrui an școlar, compania JD Agro Cocora deruleazǎ proiecte care sǎ faciliteze procesul de învǎtǎmânt în școlile din județele Ialomița și Constanța.

 121445561_771541300367412_664915_b

Anul acesta compania JD Agro Amzacea s-a alǎturat companiei JD Agro Cocora pentru a susține învațǎmântul în comunitǎțile locale din județele Constanța și Ialomița, prin derularea proiectului “Back to school”.


“Proiectul “Back to school”de anul acesta a fost diferit de cele derulate în anii trecuți, pentru cǎ am dorit sǎ îl adaptǎm necesitǎților acestei perioade speciale, punând la dispoziția instituțiilor de învǎțǎmânt produse care sǎ ajute la prevenirea și limitarea rǎspândirii virusului Covid-19, dar oferind în același timp și rechizite școlare necesare elevilor. Bucuria din ochii copiilor care au primit aceste donații, ne oferǎ încredere cǎ proiectele noastre sunt binevenite și suntem convinși cǎ prin continuarea acestor proiecte vom ajuta la dezvoltarea comunitǎților locale.” a declarat Dl. Hans Poulsen, CEO JD Agro Cocora.


Astfel, cele douǎ companii au pus la dispoziția elevilor claselor 0-4 din cadrul școlilor : Școala Gimnazialǎ Grindu, Școala Gimnazialǎ Nr.1 Amzacea, Școala Gimnazialǎ Plopeni, Școala Gimnazialǎ Nr. 2 General Scǎrișoreanu, ghiozdane dotate cu rechizite necesare în acest an școlar. Școala Gimnazialǎ Cocora beneficiazǎ acum de tablete puse la dispoziție de compania JD Agro Cocora, care vor permite accesul elevilor la programele educaționale disponibile online.


Elevii și personalul Școlii Profesionale din Reviga, au primit 2.500 de mǎști de protecție, astfel încât elevii și profesorii sǎ fie protejați și activitatea educaționalǎ sǎ se poatǎ desfǎșura în condiții cât mai bune.
Tinând cont de numǎrul de elevi și din dorința de a facilita accesul acestora în școalǎ , 4 dintre aceste școli au fost dotate cu câte o stație de dezinfectare cu dispenser automat pentru igienizarea mâinilor.

Screenshot (98)_b

Vizualizat: 1081 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?