Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

CICh Năvodari crește bine!

Publicat: 07 februarie 2017 - 00:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CICh crește bine, așa cum spune și sloganul comercial al firmei: „Pentru o bună creștere”. Prin investiții în renovarea instalațiilor existente, dar și prin crearea de linii tehnologice noi, alături de tehnologii de ultimă oră și de produse inovative. În plus, dispun și de o echipă complexă de vânzări!

 

CICh Năvodari este unic producător autorizat pentru produsele cu degajare lentă, în România. E vorba de acum renumitele produse NG (Nitrocalcar NG, Uree NG, Sulfat de Amoniu NG). La fel cum CICh Năvodari este cunoscut ca fiind singurul producător național de superfosfat simplu (SSP 0-20-0). De altfel, subliniază Marcello Lambrughi, manager național de vânzări al firmei, soluțiile pe bază de fosfor sunt produsele lor premium (Superfos 30% sau Cerealfos 40%). Produse pentru care au terminat anul trecut renovarea liniei de producție la standarde europene. O linie modernă în care se obțin produsele monogranulate, fără amestec mecanic. Aceste produse de bază se vând alături de gamele NGOO, Turbostart microgranulate starter și fertilizanți lichizi, pe bază de azot și de sulf, cu degajare lentă (pentru care anul acesta se va finaliza investiția într-o linie de fabricație).
CICh Năvodari pune la dispoziția fermierilor o multitudine de alte produse, până și fertilizanți bio, adjuvanți, penetranți și alte substanțe necesare unei bune aplicări a produselor chimice.

CICh își dezvoltă o echipă proprie de vânzări
Fermierii au început să caute și să folosească produsele speciale. Mai ales pe cele cu microelemente și pe cele pe bază de azot cu degajare lentă. Mai ales de când se recomandă, prin directivele europene, scăderea dozei de azot substanță activă la hectar. Încetul cu încetul, fermierii vor veni spre produsele care asigură o dozare precisă, prin eliberarea controlată a azotului. Fără pierderi masive prin levigare sau evaporare.
Ținând cont de această tendință certă de creștere a cererii, CICh Năvodari consideră că a sosit momentul să vină în întâmpinarea ei cu o echipă de specialiști în vânzări, care va fi condusă de trei directori, Cerasela Achim, Dorina Ion și Eduard Zaharia. Fiecare având o echipă de vânzători profesioniști alături. Așa cum fosforul asigură o dezvoltare mai bună a sistemului radicular, tot așa speră Marcello Lambrughi că super directorii săi vor dezvolta sistemul de vânzări al combinatului. Noi nu putem decât să le urăm succes, cu speranța că din ce în ce mai mulți fermieri vor face cartare agrochimică și tratamentele cele mai bune pentru un sol productiv și sănătos.

 CICh Năvodari creÈ™te bine!

Marcello Lambrughi (stânga) și Eduard Zaharia

 

NOUA TEHNOLOGIE AMESAL
Adusă tocmai de peste Ocean, noua tehnologie Amesal dublează, practic, efectul produselor pe bază de fosfor. Amesal 200 N este un polimer de sinteză cu o capacitate de schimb de cationi mare, care se leagă în mod preferențial cu cationii metalici (fier, aluminiu) în solurile acide și cu calciu în solurile bazice. Astfel, fosforul prezent în granulele de fertilizant tratate cu Amesal 200 N, conform afirmațiilor managerului de marketing al CICh, Eduard Zaharia, este mult mai disponibil pentru cultură (70-80%), dublând practic randamentul, comparativ cu un fertilizant clasic pe bază de fosfor. 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 2 (185) din 1-15 februarie 2017

 

Vizualizat: 1988 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?