Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Centru Regional AgroConcept la Apahida

Publicat: 13 aprilie 2018 - 09:42
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AgroConcept continuă programul de investiţii regionale! Luna trecută, compania a inaugurat la Cluj un nou Centru Regional, într-o clădire construită special pentru acest scop şi localizată în comuna Apahida. Noua locaţie este parte din reţeaua naţională AgroConcept-New Holland, ce cuprinde 11 centre regionale şi un sediu central, localizat la Sindriliţa, judeţul Ilfov.

 

Noul Centru Regional se află în comuna Apahida şi se întinde pe o suprafaţă de 4000 mp. Clădirea sediului este organizată pe două niveluri şi cuprinde un showroom, birouri comerciale de vânzare şi post-vânzare, magazie de piese de schimb şi consumabile, flotă de intervenţie şi o hală de reparaţii şi mentenanţă utilată complet, în suprafaţă de peste 1000 mp.

Centru Regional AgroConcept la Apahida_b
Prezenţa în zonă a companiei AgroConcept nu este o noutate pentru fermierii locali. Aceştia au fost deserviţi până acum de un punct de lucru zonal, atât pentru solicitările de vânzare, cât şi pentru cele de post-vânzare.
Zona este una foarte importantă pentru AgroConcept, cu atât mai mult cu cât însumează peste 1.600.000 ha suprafaţă cultivabilă, cu 70% ferme mixte, care au ca obiect de activitate cultivarea plantelor şi creşterea animalelor, alături de administrarea de păşuni şi fâneţe. Judeţele deservite sunt: Cluj, Alba, Sibiu, Covasna, Braşov, Harghita, Mureş şi Bistriţa-Năsăud.

Centru Regional AgroConcept la Apahida_b

Intervenţii prompte
Noul sediu dispune de o echipă de 10 angajaţi în departamentele de vânzări, service şi piese de schimb. Dispunerea departamentală garantează timpi de intervenţie reduşi la minimum, atât pentru acţiunile în câmp şi în fermă, cât şi pentru livrarea pieselor, care nu va depăşi intervalul de 24 de ore de la comandă.
"Deschiderea noului Centru Regional reprezintă continuitatea şi consolidarea mărcilor New Holland şi Kverneland în zonă. Noua filială este dotată cu tehnica şi infrastructura necesare pentru a răspunde prompt tuturor solicitărilor. Dorim să fim cât mai aproape de clienţi noştri, atât pe partea de vânzări, dar mai ales pe partea de service/piese de schimb", declară Emil Coldea, Manager Regional AgroConcept - Cluj, care are o experienţă de peste 8 ani în vânzarea utilajelor New Holland.

Centru Regional AgroConcept la Apahida_b
Lansarea noului sediu a fost însoţită de un eveniment festiv, în prezenţa primarului comunei Apahida, a fermierilor din zonă, dar şi a Maestrului Dumitru Fărcaş, amfitrionul evenimentului.
Noul sediu regional se află pe strada Libertăţii nr. 7-15 din Apahida, jud. Cluj.

Text şi foto: AgroConcept

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 22/205 (editia 15-30 decembrie)

Vizualizat: 728 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?