Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Centru Regional AgroConcept la Apahida

Publicat: 13 aprilie 2018 - 09:42
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AgroConcept continuă programul de investiţii regionale! Luna trecută, compania a inaugurat la Cluj un nou Centru Regional, într-o clădire construită special pentru acest scop şi localizată în comuna Apahida. Noua locaţie este parte din reţeaua naţională AgroConcept-New Holland, ce cuprinde 11 centre regionale şi un sediu central, localizat la Sindriliţa, judeţul Ilfov.

 

Noul Centru Regional se află în comuna Apahida şi se întinde pe o suprafaţă de 4000 mp. Clădirea sediului este organizată pe două niveluri şi cuprinde un showroom, birouri comerciale de vânzare şi post-vânzare, magazie de piese de schimb şi consumabile, flotă de intervenţie şi o hală de reparaţii şi mentenanţă utilată complet, în suprafaţă de peste 1000 mp.

Centru Regional AgroConcept la Apahida_b
Prezenţa în zonă a companiei AgroConcept nu este o noutate pentru fermierii locali. Aceştia au fost deserviţi până acum de un punct de lucru zonal, atât pentru solicitările de vânzare, cât şi pentru cele de post-vânzare.
Zona este una foarte importantă pentru AgroConcept, cu atât mai mult cu cât însumează peste 1.600.000 ha suprafaţă cultivabilă, cu 70% ferme mixte, care au ca obiect de activitate cultivarea plantelor şi creşterea animalelor, alături de administrarea de păşuni şi fâneţe. Judeţele deservite sunt: Cluj, Alba, Sibiu, Covasna, Braşov, Harghita, Mureş şi Bistriţa-Năsăud.

Centru Regional AgroConcept la Apahida_b

Intervenţii prompte
Noul sediu dispune de o echipă de 10 angajaţi în departamentele de vânzări, service şi piese de schimb. Dispunerea departamentală garantează timpi de intervenţie reduşi la minimum, atât pentru acţiunile în câmp şi în fermă, cât şi pentru livrarea pieselor, care nu va depăşi intervalul de 24 de ore de la comandă.
"Deschiderea noului Centru Regional reprezintă continuitatea şi consolidarea mărcilor New Holland şi Kverneland în zonă. Noua filială este dotată cu tehnica şi infrastructura necesare pentru a răspunde prompt tuturor solicitărilor. Dorim să fim cât mai aproape de clienţi noştri, atât pe partea de vânzări, dar mai ales pe partea de service/piese de schimb", declară Emil Coldea, Manager Regional AgroConcept - Cluj, care are o experienţă de peste 8 ani în vânzarea utilajelor New Holland.

Centru Regional AgroConcept la Apahida_b
Lansarea noului sediu a fost însoţită de un eveniment festiv, în prezenţa primarului comunei Apahida, a fermierilor din zonă, dar şi a Maestrului Dumitru Fărcaş, amfitrionul evenimentului.
Noul sediu regional se află pe strada Libertăţii nr. 7-15 din Apahida, jud. Cluj.

Text şi foto: AgroConcept

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 22/205 (editia 15-30 decembrie)

Vizualizat: 422 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!