Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Cargill îşi extinde operaţiunile pe piaţa furajelor din China

Publicat: 20 decembrie 2017 - 18:18
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul american Cargill, unul dintre cei mai mari jucători la nivel global din agricultură, investeşte 15 milioane de dolari la instalaţia de preamestec şi nutriţie existentă în Tianjin (China), pentru a adăuga o linie de producţie a furajelor pentru purcei.

"Nutriţia la începutul vieţii afectează viabilitatea animalului, sănătatea şi eficienţa creşterii pe parcurs. Această investiţie oferă clienţilor noştri o nutriţie adecvată pentru acest moment critic în dezvoltarea animalelor tinere", a declarat John Fering, directorul general pentru Cargill Premix and Nutrition în China.

Cargill_bNoua linie de producţie utilizează un sistem de gestionare a codurilor de bare trasabil în timpul producţiei, ceea ce, potrivit companiei, asigură durabilitatea şi calitatea produselor livrate clienţilor, de la materii prime până la produse finite. Este de aşteptat ca linia de producţie a hranei pentru purcei să creeze 20 de noi locuri de muncă la sediul din Tianjin.

Aceasta este cea mai recentă expansiune a companiei Cargill în industria hranei pentru animale. La 7 decembrie, compania a deschis o nouă instalaţie de 12 milioane de dolari în Filipine, care va fabrica soluţii de alimentare cu premix sub marca Provimi. De asemenea, în octombrie, s-a ajuns la un acord pentru achiziţionarea Integral Animal Nutrition, un producător de hrana pentru bovine din Brazilia.

În domeniul nutriţiei animale, Cargill are peste 20.000 de angajaţi şi deţine mai mult de 275 de unităţi de producţie în 40 de ţări. Oferă o gamă largă de produse şi servicii, de la furaje combinate, premixuri, aditivi pentru hrana animalelor, până la soluţii de gestionare a lanţului de aprovizionare şi a riscurilor şi instrumente software.

Vizualizat: 1003 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?