Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Cargill îşi extinde operaţiunile pe piaţa furajelor din China

Publicat: 20 decembrie 2017 - 18:18
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul american Cargill, unul dintre cei mai mari jucători la nivel global din agricultură, investeşte 15 milioane de dolari la instalaţia de preamestec şi nutriţie existentă în Tianjin (China), pentru a adăuga o linie de producţie a furajelor pentru purcei.

"Nutriţia la începutul vieţii afectează viabilitatea animalului, sănătatea şi eficienţa creşterii pe parcurs. Această investiţie oferă clienţilor noştri o nutriţie adecvată pentru acest moment critic în dezvoltarea animalelor tinere", a declarat John Fering, directorul general pentru Cargill Premix and Nutrition în China.

Cargill_bNoua linie de producţie utilizează un sistem de gestionare a codurilor de bare trasabil în timpul producţiei, ceea ce, potrivit companiei, asigură durabilitatea şi calitatea produselor livrate clienţilor, de la materii prime până la produse finite. Este de aşteptat ca linia de producţie a hranei pentru purcei să creeze 20 de noi locuri de muncă la sediul din Tianjin.

Aceasta este cea mai recentă expansiune a companiei Cargill în industria hranei pentru animale. La 7 decembrie, compania a deschis o nouă instalaţie de 12 milioane de dolari în Filipine, care va fabrica soluţii de alimentare cu premix sub marca Provimi. De asemenea, în octombrie, s-a ajuns la un acord pentru achiziţionarea Integral Animal Nutrition, un producător de hrana pentru bovine din Brazilia.

În domeniul nutriţiei animale, Cargill are peste 20.000 de angajaţi şi deţine mai mult de 275 de unităţi de producţie în 40 de ţări. Oferă o gamă largă de produse şi servicii, de la furaje combinate, premixuri, aditivi pentru hrana animalelor, până la soluţii de gestionare a lanţului de aprovizionare şi a riscurilor şi instrumente software.

Vizualizat: 670 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Claas Cemos Auto Threshing – Medalie de aur la Agritechnica 2017

Claas Cemos Auto Threshing – Medalie de aur la Agritechnica 2017

La Agritechnica 2017, producătorul german de maşini agricole - Claas a câştigat o medalie de aur şi patru medalii de argint.
Medalia de aur a fost acordată pentru Cemos Auto Threshing - Modulul automat de comandă pentru combinele de recoltat Claas cu scuturători şi hibride. 
Cemos Auto Threshing este un alt modul care contribuie la automatizarea proceselor desfăşurate de combina de recoltat. 
Noul sistem de asistenţă permite ajustarea complet automată a spaţiului contrabătătorului şi a turaţiei tobei de batozare în unităţile de batozare tangenţiale,
pentru o adaptare dinamică la condiţiile existente de treierat. 
Astfel, procesul derulat în unitatea de batozare este îmbunătăţit în mod continuu şi automat până la limitele sale tehnice de performanţă, fără a mai fi nevoie de reglaje manuale.
Integrat în sistemul Cemos Automatic, Cemos Auto Threshing este interconectat cu toate celelalte sisteme de asistenţă ale combinei de recoltat, în special cu sistemul de control automat al vitezei de deplasare - Cruise Pilot.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga StalkBuster - Kemper şi John Deere - Medalie de aur Agritechnica 2017 Francisc Mozer vrea 2 lei pe litrul de lapte
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?