Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

BELCHIM a lansat erbicidul ONYX

Publicat: 15 ianuarie 2018 - 15:37
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Belchim Crop Protection a lansat Onyx, erbicidul cu efect booster în cultura porumbului, în cadrul primului eveniment din an destinat agribusiness-ului:
„Împreună facem istorie. În agricultură”.

Belchim Crop Protection a deschis seria din acest an a evenimentelor dedicate agribusiness-ului românesc cu gala de înaltă clasă „Împreună facem istorie. În agricultură”, care a marcat împlinirea a 30 de ani de activitate globală a companiei și lansarea unui produs de excepție pentru cultura de porumb – erbicidul Onyx.

În data de 11 ianuarie 2018, importanți reprezentați ai companiilor ce activează în domeniul agricol s-au întâlnit la Clubul Diplomatic din București pentru a sărbători reușitele de 3 decenii ale Belchim Crop Protection, precum și pentru a cunoaște viziunea de viitor și liniile directoare ale dezvoltării din următorii ani. Belchim Crop Protection pune la dispoziția fermierilor români, prin intermediul partenerilor reprezentați la nivel național, produse de protecție a plantelor complexe și sigure în utilizare, astfel că îmbunătățirile la nivelul portofoliului și inovația introdusă în piață au ecoul scontat în producția agricolă din toată țara.

Echipa-Belchim-Crop-Protection-Romania_b

Pe lângă invitați de seamă ai agriculturii românești, fermieri și distribuitori, oficiali ai organizațiilor din industrie, colaboratori media și reprezentanți ai mediului academic de profil, evenimentul s-a bucurat de prezența Excelenței Sale, Ambasadorul Regatului Belgiei în România, domnul Thomas Baekelandt, care a observat cu această ocazie varietatea tot mai crescută a relațiilor economice româno-belgiene. De asemenea, Excelența Sa a constatat cu bucurie că parteneriatele dezvoltate de companiile belgiene în România tind a deveni tradiție, ceea ce înseamnă conexiuni din ce în ce mai puternice între cele două țări.

Thomas-Baekelandt,Ambasadorul-Regatului-Belgiei_b

Belchim Crop Protection are drept motor inovația, ceea ce face ca această companie să fie în continuă creștere la nivel global, evoluția din România fiind oglindirea la nivel micro și o parte integrantă a dinamicii avansate pe care compania-mamă o cunoaște la nivelul întregii planete. „Belchim Crop Protection este o companie care deține importante resurse pentru viitor, resurse pe care suntem hotărâți să le exploatăm spre binele fermierilor din toată lumea și spre beneficiul societăților în care activăm, în general.”, a declarat domnul Frederic Charpentier, Area Director Belchim Crop Protection.
Referindu-se la ritmul de dezvoltare al companiei, domnia sa a dezvăluit planurile de viitor ale acesteia: „Ne-am propus să introducem în fiecare an câte o moleculă nouă și credem că această îmbogățire continuă a portofoliului nostru ne va ajuta să facem față schimbărilor din agricultura mondială și că vom putea răspunde cerințelor exprimate de partenerii noștri chiar în momentul în care acestea apar.”

Frederic-Charpentier---Area-Director_b

Dezbaterile din cadrul evenimentului au abordat și componenta siguranței utilizării produselor de protecție a plantelor în alimentația populației, comparativ cu disponibilul resurselor globale în proporție inversă față de dinamica de creștere a populației la nivel mondial. Directorul de marketing și dezvoltare al companiei belgiene pentru Europa Centrală și de Est, domnul Dorin Pop, s-a referit la standardele foarte înalte pe care legislațiile comunitare și naționale le impun produselor de protecție a plantelor și despre faptul că mâncarea noastră este sigură, chiar și în condițiile în care ne vedem nevoiți să combatem efectele factorilor bio-climatici cu ajutorul unor tratamente puternice. 

„Alimentele obținute cu ajutorul produselor de protecție a plantelor îndeplinesc standardele înalte oficiale, pe care specialiștii cei mai buni ai societății noastre le-au impus. Conform inițiatorului teoriei de ierarhizare a nevoilor umane, Abraham Maslow, sunt două soluții: «Fie vei face un pas înainte, către evoluție, fie vei face un pas înapoi, către siguranță.» Noi, la Belchim Crop Protection, încercăm să facem ambii pași în același timp. Produsele noastre sunt obținute în ani de cercetare, de știință, în urma unor studii complexe care au generat formulări complexe și de înaltă calitate. Noi considerăm că mâncarea produsă în condițiile actuale este sigură, iar aceasta se datorează creativității și inovației. Grație acestora putem vorbi despre dezvoltarea condițiilor propice unei agriculturi sustenabile și despre produse foarte sigure pentru oameni.” a declarat dl. Dorin Pop.

Dorin-Pop---Director-Marketing-si-Dezvoltare-Europa-Centrala-si-de-Est_b


Aniversarea a fost marcată de lansarea unui nou produs - Onyx, erbicid cu efect booster-, a cărui substanță activă este binecunoscută specialiștilor români și care acum se află într-o formulare inovatoare, ce îi crește radical randamentul. „Onyx prezintă o formulare de înalt nivel, cu grad foarte ridicat de selectivitate, care sporește eficiența piridatului și asigură efectul booster. Este una din puținele substanțe care se bucură de un termen foarte întins de omologare, în cazul acesta vorbim de 15 ani, adică enorm de mult. Rezultatele obținute în timp record de la aplicarea substanței în loturile de testare din România și țările adiacente au dovedit eficacitatea substanțelor active împotriva unei game complete și variate de plante dăunătoare din cultura porumbului. În combinație cu Temsa 100 și, eventual, cu Samson Extra, cultura de porumb va fi perfect curată. De aceea, considerăm că Onyx va dobândi foarte curând un rol major în tehnologia porumbului utilizată de fermierii români din întreaga țară.”, a declarat domnul Gilles Deschomets, Directorul European responsabil pentru culturile de primăvară.

Gilles-Deschomets---European-Crop-Manager-pentru-culturile-de-primavara_b

Material oferit de Belchim Crop Protection

Vizualizat: 1969 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?