Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

BASF îți oferă soluții inteligente pentru cultura de rapiță

Publicat: 22 iulie 2022 - 11:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pentru a obține o cultură de rapiță de succes, câteva condiții esențiale trebuie îndeplinite încă din toamnă: selectarea unor hibrizi de calitate, adecvați condițiilor din fermă și alegerea tehnologiei corespunzătoare în așa fel încât randamentul să fie la un nivel cât mai ridicat. 

BASF iti ofera solutii inteligente pentru cultura de rapita_b

BASF vine în ajutorul agricultorilor cu 3 pachete avantajoase pentru cultura de rapiță.

Pachetele promoționale sunt soluțiile de care ai nevoie pentru cultura ta de rapiță, cuprinzând atât oferte pentru semințe cât și o serie utilă de fungicide și erbicide. Cu BASF alegi inteligent și plătești mai puțin pentru semințele de rapiță sau pentru produsele de protecția plantelor.

Pentru fiecare achiziție care îndeplinește condițiile campaniei, BASF îți dă bani înapoi. Promoțiile se desfășoară, în limita stocurilor, în perioada 1 iunie- 31 octombrie 2022 pentru cea de ’’Semințe de rapiță’’ și 1 iunie- 30 noiembrie 2022 pentru ’’Protecția culturii de rapiță’’. Voucherele sunt disponibile în broșura cu oferte și pot fi descărcate de aici.


Află mai multe detalii despre ofertele de rapiță de la BASF


Pachetul promoțional pentru rapița convențională

Primești 100 de lei înapoi de la BASF pentru fiecare achiziție de pachet promoțional format din 10 litri Caramba® Turbo + 2 litri de erbicid Effigo™ S. 

BASF - Voucher 1_b


Pachetul promoțional pentru rapiță Clearfield

Pentru fiecare achiziție eligibilă a pachetului promoțional format din 10 litri Caramba® Turbo + 1 pachet Cleravo® + Dash® HV’’, BASF îți virează 150 lei înapoi în cont.

BASF - Voucher 2_b


Pachetul promoțional pentru semințe de rapiță InVigor®

La achiziția a minim 10 saci de semințe de rapiță InVigor® din oricare dintre cele enumerate mai jos, primești 200 de lei înapoi pentru fiecare sac cumpărat.

  • InV118
  • InV1166CL
  • InV1266CL
  • InV1165
  • InV1170

BASF - Voucher 3_b


Înscrierea în campanie BASF se realizează în felul următor:


Pentru a te înscrie în campanie trebuie să trimiți unul sau mai multe mesaje pe WhatsApp la numărul 0770367822, menționând următoarele informații:

  • Numele fermei și al reprezentantului, salariat sau administrator - cel care se înscrie.
  • Copia facturii/ facturilor pe care este vizibilă doar achiziția unuia dintre produsele din portofoliul campaniei.
  • Numărul de telefon

Până la data de 20 ianuarie 2023 banii vor fi virați în conturile IBAN ale câștigătorilor campaniei, în conformitate cu facturile care dovedesc achiziția și valabilitatea produselor.

Pentru mai multe informații despre colectarea datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați anexa 1 din regulamentul campaniei disponibil pe site-ul BASF Agricultural Solutions România.

 

Informații utile despre hibrizii de rapiță BASF


În portofoliul BASF se regăsește gama de semințe de rapiță InVigor® care cuprinde atât hibrizi din seria Clearfield®, cât și hibrizi convenționali de rapiță. Sursa constantă a unora dintre cele mai eficiente recolte de rapiță sunt hibrizii InVigor®, care ridică constant nivelul de calitate al semințelor de rapiță. Află mai multe detalii despre succesul hibrizilor InVigor®.

 

Detalii despre tehnologia BASF pentru protecția rapiței


În portofoliul produselor BASF pentru protecția rapiței există atât erbicide (Cleravo® + Dash® HC, Effigo S) cât și fungicide (Caramba® Turbo). Mai multe detalii despre produsele noastre pentru rapiță aici.

 BASF - Tehnologie rapita_b

Pentru mai multe informații sau neclarități în legătură cu ofertele promoționale BASF pentru cultura de rapiță vă rugăm să apelați la unul dintre reprezentanții noștri.

Vizualizat: 932 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken a expus pentru prima dată în România semănătoarea Solitair DT!

Aceasta este de fapt o combinaţie de semănat şi oferă mai multe avantaje fermierilor. În partea din faţă a semănătorii se află o greblă de nivelare, care are rolul de a uniformiza suprafaţa înainte de a plasa sămânţa în pământ. Tăvălugul cu anvelope, montat opţional, asigură în plus o mărunţire a solului în faţa sistemului de discuri Heliodor, care are rolul de a pregăti patul germinativ pe adâncimea de 10-12 cm, sau mai puţin, dacă este cazul. Îngrăşământul este depus cu precizie între două rânduri de seminţe cu ajutorul brăzdarelor cu discuri duble, la adâncimea de aplicare dorită, pentru o pornire mai bună în vegetaţie. Apoi, rola de tăvălugire cu anvelope asigură o reconsolidare uşoară a segmentului de sol în care secţia de semănat va depune cu foarte mare precizie sămânţa. În final avem un set de greble cu dinţi, ce au rolul de a împiedica formarea crustei. Capacitatea buncărului porneşte de la 3.400 litri şi poate ajunge până la 5.100 litri, cu posibilitatea separării materialului (40:60). „În funcţie de varianta de echipare, avem opţiunea Single Shot sau Double Shot, ceea ce înseamnă că fermierii pot aplica chiar trei tipuri de sămânţă diferite sau sămânţă şi îngrăşământ”, ne-a explicat Marian Gheorghe, Manager de vânzări Lemken România.

Tractoare cu și fără cabină pentru specificul Transilvaniei de la NHR Agropartners! Dicor Land, pentru prima dată la AGRARIA! Sigma România, pentru al doilea an consecutiv la AGRARIA!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?