Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Aniversare: 100 DE ANI de tractoare John Deere

Publicat: 03 aprilie 2018 - 08:34
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Tractoarele John Deere sunt cunoscute în întreaga lume pentru fiabilitatea lor, fiind folosite pe scară largă în fermele din întreaga lume. La nivel internaţional, anul 2018 este unul deosebit pentru compania John Deere, care aniversează 100 de ani de la primul tractor ce a ieşit pe poarta fabricii.

 

IPSO Agricultură, lider în piaţa de maşini şi utilaje agricole, dar şi unic distribuitor al utilajelor John Deere, aniversează cei 100 de ani de tractoare John Deere cu preţuri speciale la tractoarele din gama mică (3/4 cilindri).

100 DE ANI de tractoare John Deere_b

Seria 5E excelează în spaţii înguste
Noile tractoare ale Seriei 5E excelează în spaţii închise şi la întoarceri strânse la capăt de rând. Ampatamentul scurt şi raza strânsă de întoarcere a tractoarelor Seria 5E le fac ideale pentru lucrul cu încărcătorul. Încărcătoarele Seria H se potrivesc perfect şi menţin stabilitatea tractorului perfectă şi o vizibilitate fără egal. De asemenea, dotările ce asigură confortul cabinei, surprinzător de spaţioasă, pot fi accesate de pe ambele părţi. Printre elementele care îmbunătăţesc confortul se numără sistemul HVAC, opţional, şi scaunul pentru pasager. În dotarea de bază, noile modele sunt prevăzute cu un nou scaun cu suspensie pneumatică mai mare cu 15%.

100 DE ANI de tractoare John Deere_b
În centrul tractoarelor 5E se află un motor John Deere 2,9 l cu turbocompresor, care a fost special dezvoltat pentru a controla diversele sarcini. Motorul Diesel Only combină sistemul de injecţie electronic al combustibilului la presiune mare cu rampă comună, cu o turaţie nominală a motorului de 2.100 RPM, pentru a menţine consumul de combustibil mic şi pentru a genera un cuplu mare, îndeplinind standardele de emisie ale Etapei III B.
În configuraţia standard, tractorul 5075E dispune de: aer condiţionat, transmisie PowrReverser 12/12 – 35 km/h, scaun cu suspensie pneumatică, sistem hidraulic cu Centru Deschis, 2 SCV-uri mecanice şi bară de tracţiune. Contra-cost se poate adăuga transmisia PowrReverser 24/12.

Seria 5M - eficienţă, manevrabilitate şi vizibilitate deosebită
Seria 5M cuprinde de la 55 kW (75 CP) până la 85 kW (115 CP). Caracteristicile esenţiale sunt eficienţa, manevrabilitatea şi vizibilitatea deosebită. Motoarele Diesel Only (folosesc doar combustibil pentru a funcţiona) de 4,5-litri “CommonRail“ ale tractoarelor 5M demonstrează modul în care combinarea injecţiei de combustibil de mare presiune, a sistemului activ de răcire al aerului de supraalimentare şi comanda electronică pot provoca o creştere a cuplului cu 30% - fără o creştere a consumului mediu de combustibil.

100 DE ANI de tractoare John Deere_b
În configuraţia standard, tractorul 5090M dispune de: aer condiţionat, transmisie PowrReverser 16/16- 40 km/h, scaun cu suspensie mecanică, sistem hidraulic cu Centru Deschis 94 l/min, 3 SCV-uri mecanice şi cuplă de remorcare reglabilă. Contra-cost se poate adăuga transmisie PowrReverser Hi-Lo şi frânare pneumatică pentru remorcă.

Seria 6M - puternice, versatile şi uşor de folosit
Noile noastre tractoare Seria 6M au fost concepute şi construite pentru a excela oriunde sunt puse la treabă. Efectuează la fel de confortabil lucrări în câmp precum aratul sau discuirea, îngrijirea culturilor şi lucrări de întreţinere a păşunilor, cu priza de putere, ca şi lucrări agricole specializate sau activităţi cu încărcătorul în cadrul fermei de animale.
Noile îmbunătăţiri fac tractoarele din Seria 6M şi mai puternice, mai versatile şi mai uşor de folosit, ceea ce le face tentante chiar şi pentru activitatea de prestări servicii agricole. Versatilitatea acestor tractoare le recomandă pentru a fi folosite în orice fermă.
În configuraţia standard, tractorul 6120M dispune de: aer condiţionat, transmisie PowrQuad Plus 16/16- 40 km/h, scaun cu suspensie pneumatică, sistem hidraulic PC 80 l/min, 2 SCV-uri mecanice şi cuplă de remorcare reglabilă. Contra-cost se poate adăuga suspensie punte faţă (TLS), frânare pneumatică pentru remorci 2+1 sau un SCV adiţional.
Pentru mai multe informaţii şi oferte suplimentare oferite de John Deere la aniversarea a ”100 de ani de tractoare John Deere”, accesează link-ul: https://www.deere.co.uk/en/campaigns/ag-turf/pick-yours-make-yours/pick-yours-make-yours-ro.html

100 DE ANI de tractoare John Deere_b

Text şi foto: IPSO AGRICULTURĂ


OFERTE SPECIALE PENTRU TRACTOARELE DIN GAMA MICĂ
Scopul acestei campanii este acela de a ajunge cu modele de tractoare din gama mică în cât mai multe ferme din România. Prin intermediul acestei campanii, John Deere, un brand premium, devine şi accesibil, în mod special fermelor mici.
Campania derulată de IPSO Agricultură se desfăşoară în perioada 13 decembrie 2017 - 30 iunie 2018 şi cuprinde preţuri speciale la 8 modele de tractoare: 5050E, 5075E, 5090M, 5100R, 6105MC, 6115RC, 6130R şi 6120M. Preţurile promoţionale pornesc de la 24.900 euro/fără TVA şi pot ajunge până la 86.900 euro/fără TVA. De asemenea, preţurile pot oscila şi în funcţie de opţiunile suplimentare selectate.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 4/209 (ediţia 1-14 martie 2018)

Vizualizat: 999 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?