Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Alga600. Reechilibrare fiziologică la floarea-soarelui

Publicat: 21 mai 2018 - 09:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pentru a corecta semnele fitotoxicității la floarea - soarelui, aveți la dispoziție biostimulatorul pe bază de alge marine Alga600, astfel încât cultura să facă față mai bine stresului produs de aplicarea tratamentelor cu diverse pesticide. 

Alga600. Reechilibrare fiziologică în cazul fitotoxicității la floarea-soarelui

Machete-KWIZDA-Web---16-pe-92.alga_b

În ultimii ani, tot mai mulți dintre dumneavoastră optați pentru tehnologii performante la culturile de floarea-soarelui, cu rezultate vizibile în ceea ce privește gradul înalt de eficiență, ce presupun aplicarea de diferite pesticide.

Datorită unor condiții meteo nefavorabile sau a aplicarii necorespunzătoare a pesticidelor, s-au putut constata după utilizare semne ale fitotoxicității, manifestate prin arsuri ale frunzelor și îngălbenirea acestora.

Pentru a corecta aceste efecte, dorim să vă oferim o soluție tehnologică astfel încât floarea-soarelui să facă față mai bine stresului produs de aplicarea pesticidelor.
Recomandarea noastră este să utilizați biostimulatorul pe bază de alge marine Alga600 pentru a contracara efectele tratamentului.

Beneficiile Alga600

Alga600 este un biostimulator pe bază de alge marine care conține tehnologia ALEGENE® - un extract de hormoni naturali din alge care îmbunătățește echilibrul fiziologic al plantelor și crește toleranța la stres. De asemenea, conține tehnologia KELMOST®, polizaharide care formează structuri micelare ce rețin apa și nutrienții și îmbunătățesc echilibrul microbiologic din sol. Alga600 prezintă un conținut ridicat de aminoacizi, cu rol de stimulent în situațiile de stres.

Printre beneficiile produsului Alga600 menționăm:

• Accelerează procesele biochimice și enzimatice din plantă, îmbunătățindu-i funcțiile metabolice;
• Datorită conținutului mare de potasiu, are efect vasodilatator, cu eficacitate foarte ridicată în prevenirea bolilor vasculare (care provoacă întreruperea circuitului limfatic);
• Induce o creștere viguroaså, optimizând dezvoltarea culturii;
• Conduce la instaurarea echilibrului fiziologic;
• Aduce un aport de nutrienți în organele plantelor afectate de stres;
• Susține dezvoltarea mugurilor florali, îmbunătățind gradul de înflorire și de legare, uniformizând culoarea și mărimea fructelor, datorită faptului că stimulează sinteza compușilor aromatici, polifenolici, antioxidanți precum și a altor compuși organici);
• Stimulează dezvoltarea radiculară prin conținutul de citochinine;
• Crește randamentul și calitatea culturii, asigură o maturizare timpurie;
• Aplicat împreunå cu fertilizanții NPK, mărește semnificativ rata de utilizare a nutrienților.

Fotolia_163511333_M[1].alga-2_b

Pentru mai multe informații despre aplicarea biostimulatorului pe bază de alge marine Alga600 în sprijinul culturii de floarea-soarelui, vă invităm să contactați reprezentanții Kwizda Agro Romania.  

Vizualizat: 1640 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?