Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Alga600. Reechilibrare fiziologică la floarea-soarelui

Publicat: 21 mai 2018 - 09:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pentru a corecta semnele fitotoxicității la floarea - soarelui, aveți la dispoziție biostimulatorul pe bază de alge marine Alga600, astfel încât cultura să facă față mai bine stresului produs de aplicarea tratamentelor cu diverse pesticide. 

Alga600. Reechilibrare fiziologică în cazul fitotoxicității la floarea-soarelui

Machete-KWIZDA-Web---16-pe-92.alga_b

În ultimii ani, tot mai mulți dintre dumneavoastră optați pentru tehnologii performante la culturile de floarea-soarelui, cu rezultate vizibile în ceea ce privește gradul înalt de eficiență, ce presupun aplicarea de diferite pesticide.

Datorită unor condiții meteo nefavorabile sau a aplicarii necorespunzătoare a pesticidelor, s-au putut constata după utilizare semne ale fitotoxicității, manifestate prin arsuri ale frunzelor și îngălbenirea acestora.

Pentru a corecta aceste efecte, dorim să vă oferim o soluție tehnologică astfel încât floarea-soarelui să facă față mai bine stresului produs de aplicarea pesticidelor.
Recomandarea noastră este să utilizați biostimulatorul pe bază de alge marine Alga600 pentru a contracara efectele tratamentului.

Beneficiile Alga600

Alga600 este un biostimulator pe bază de alge marine care conține tehnologia ALEGENE® - un extract de hormoni naturali din alge care îmbunătățește echilibrul fiziologic al plantelor și crește toleranța la stres. De asemenea, conține tehnologia KELMOST®, polizaharide care formează structuri micelare ce rețin apa și nutrienții și îmbunătățesc echilibrul microbiologic din sol. Alga600 prezintă un conținut ridicat de aminoacizi, cu rol de stimulent în situațiile de stres.

Printre beneficiile produsului Alga600 menționăm:

• Accelerează procesele biochimice și enzimatice din plantă, îmbunătățindu-i funcțiile metabolice;
• Datorită conținutului mare de potasiu, are efect vasodilatator, cu eficacitate foarte ridicată în prevenirea bolilor vasculare (care provoacă întreruperea circuitului limfatic);
• Induce o creștere viguroaså, optimizând dezvoltarea culturii;
• Conduce la instaurarea echilibrului fiziologic;
• Aduce un aport de nutrienți în organele plantelor afectate de stres;
• Susține dezvoltarea mugurilor florali, îmbunătățind gradul de înflorire și de legare, uniformizând culoarea și mărimea fructelor, datorită faptului că stimulează sinteza compușilor aromatici, polifenolici, antioxidanți precum și a altor compuși organici);
• Stimulează dezvoltarea radiculară prin conținutul de citochinine;
• Crește randamentul și calitatea culturii, asigură o maturizare timpurie;
• Aplicat împreunå cu fertilizanții NPK, mărește semnificativ rata de utilizare a nutrienților.

Fotolia_163511333_M[1].alga-2_b

Pentru mai multe informații despre aplicarea biostimulatorului pe bază de alge marine Alga600 în sprijinul culturii de floarea-soarelui, vă invităm să contactați reprezentanții Kwizda Agro Romania.  

Vizualizat: 1599 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?