Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Alegerea perfectă dacă plănuiți pe termen lung!

Publicat: 26 octombrie 2022 - 10:24
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fermierii se întreabă: ce instalație de procesare ar trebui să aleg dacă îmi doresc un lucru cu adevărat bun? Cu 10 ani de experiență și o garanție completă unică de 2 ani, MAURER GÉP Ungaria este alegerea cea mai bună pentru tine!

Noi la MAURER GÉP iubim munca și lucrurile bine făcute, dar iubim și mai mult Clienții mulțumiți! Nu doar azi sau anul acesta, ci și în viitor! Acesta este motivul pentru care mașinile, utilajele, echipamentele și liniile noastre complete de producție au o garanție completă unică de 2 ani, pentru industria de prelucrare a fructelor și legumelor!

Acesta este și motivul pentru care ne-am ales motto-ul: Investiții pe termen lung!”

 

Specializați în tehnică pentru procesare legume-fructe


Maurer Gép este o companie maghiară, dar prezentă și la nivel global, specializată în producția de mașini pentru procesarea fructelor și legumelor. Suntem mândri de tot ceea ce am realizat, de calitatea și fiabilitatea produselor noastre inovatoare, produse timp de mai bine de 10 ani, precum și de suportul pe care îl oferim tuturor clienților noștri.

De la înființarea sa, acum aproape 11 ani, grupul nostru a devenit, prin creștere continuă, una dintre companiile de top din Europa în sectorul său. Servim în primul rând partenerii noștri din industria alimentară cu mașini și echipamente unice și produse în serie, fabricate din materii prime inoxidabile. Dar printre clienții noștri se numără și alte tipuri de afaceri din industria de procesare.

Maurer 1_b

 

Cel mai bun raport calitate-preț


Cererile din ce în ce mai mari la nivel european și internațional sunt deservite de noua noastră fabrică, modernizată, cu capacitate mai mare, din Ungaria/Domaszék. Utilajele Maurer Gép au cel mai bun raport calitate-preț din piață!

Toate produsele noastre sunt fabricate 100% din oțel inoxidabil alimentar. Echipa noastră de ingineri lucrează în fiecare zi pentru a se asigura că mașinile oferă cea mai bună experiență de utilizare. Putem pune la dispoziția clienților soluții complete, de la accesorii (rezervoare etc.), la mașini complexe și până la linii complete de procesare.

Maurer 2_b

 

Maurer Gép operează în peste 50 de țări


În Ungaria, fiind o companie și un producător maghiar, avem deja foarte mulți clienți mulțumiți. Dar nu numai aici - cu peste 10 ani de experiență în producția de mașini de calitate, suntem deja prezenți în peste 50 de țări!

Maurer 4 harta_b

 

 

 

Ce vă oferim!


  • Utilaje - echipamente pentru prelucrarea fructelor și legumelor: pentru noi, relația noastră de afaceri cu clienții noștri nu se termină odată cu livrarea utilajelor, ci începe chiar cu aceasta! Pentru că, indiferent unde se află mașinile noastre, acolo veți găsi și personalul Maurer Gép care optimizează la fața locului mașina pentru ca ea să realizeze exact lucrul pentru care clientul a ales-o: procesare eficientă, de înaltă calitate.
  • Instalare și service: oferim clienților noștri un serviciu complet, de la planurile de implementare și până la instalarea fabricii. Rețeaua noastră extinsă de vânzări ne permite să operăm eficient în aproape toate colțurile lumii.
  • Mașini pentru diverse scopuri: procesele noastre optimizate și mașinile noastre speciale fac posibilă obținerea unor produse cu calități excelente din mai multe tipuri de fructe și legume. Mașinile pot fi integrate în diverse fabrici de procesare, permițând astfel o flexibilitate și o utilizare mult mai extinsă.

Maurer 5_b

Inovația este de o extremă importanță pentru noi. Este o adevărată provocare să găsim soluții pentru idei și cerințe speciale, unice, să proiectăm și să fabricăm mașini care să răspundă necesităților clienților noștri!

 Maurer 3 inovatie_b

 


VĂ AȘTEPTĂM LA INDAGRA!

Mai multe informații și detalii despre produsele noastre sunt disponibile pe siteul companiei (www.maurergep.hu), precum și luând legătura cu colegul nostru: István SIKLÓDI, Sales Representative Mobile: +36 703 696 394, Facebook: https://www.facebook.com/maurergep/

maurer sigla-_b


Vă așteptăm cu drag la INDAGRA, cel mai important eveniment agricol din România, între 2630 octombrie în Pavilionul B2, Standul 18 (80 mp)!

indagra 2022-_b

 

un articol de

MAURER GÉP UNGARIA

Mai multe pe această temă www.maurergep.hu


 

Vizualizat: 759 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?