Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AgroSolution şi EasyFlow M - Bayer inovează profitabil şi sustenabil

Publicat: 12 februarie 2018 - 15:28
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Viitorul resurselor de hrană pentru cei nouă miliarde de locuitori pe care-i va găzdui planeta noastră în următorii 30 de ani depinde de viitorul agriculturii. Însă, în prezent, suprafaţa de teren agricol disponibil este în continuă scădere din cauza urbanizării tot mai mari, a nivelurilor mai ridicate de salinitate şi de eroziune a solului. De asemenea, condiţiile meteorologice extreme, precum seceta şi inundaţiile, sunt alţi factori care influenţează negativ cantitatea şi calitatea recoltelor.

 

Plecând de la aceste date, compania Bayer îşi propune să vină în sprijinul fermierilor cu cele mai eficiente soluţii şi inovaţii. “Dorim să împărtăşim viziunea noastră asupra agriculturii durabile moderne, o viziune bazată pe ştiinţă şi tehnologie şi, în acelaşi timp, o viziune care pune accentul pe agricultura durabilă şi pe producţia alimentară. Trăim într-o lume în care preferinţele au prioritate faţă de faptele ştiinţifice bine documentate. Suntem dispuşi să ne implicăm şi să educăm. Bayer a făcut primul pas în acest sens prin lansarea iniţiativei de transparenţă”, declară Pascal Cassecuelle, Country Group România, Bulgaria, Moldova şi Senior Bayer Representative & Cropscience Division Head.

Bayer inovează profitabil şi sustenabilClick pe poza pentru galerie!
Suport tehnic prin aplicaţia AgroSolution
Pentru că trăim în era digitală şi aproape toată lumea este dependentă de tehnologie, compania propune fermierilor o aplicaţie dedicată exclusiv lor: AgroSolution. Aceasta este concepută pentru a oferi cele mai bune soluţii Bayer pentru principalele provocări cu care se confruntă fermierii. Aplicaţia furnizează suport tehnic, descriptiv şi vizual, pentru identificarea buruienilor, bolilor şi dăunătorilor cheie ai principalelor culturi din România. De asemenea, determinarea corectă a diluţiilor de pesticide sau a normei de semănat pentru hibrizii de rapiţă ai Bayer reprezintă o mică parte dintre facilităţile pe care le oferă aplicaţia.
“Cum funcţionează aplicaţia AgroSolution? În primul rând are două caracteristici. Ori de câte ori intru în aplicaţie, îmi dă o soluţie Bayer, iar cea de a doua este că odată instalată, ea rămâne funcţională indiferent unde te afli. Cele mai multe aplicaţii mobile îşi pierd funcţionalitatea când nu mai ai semnal de acoperire”, explică Sorin Daraban, directorul de marketing al companiei Bayer.

EasyFlow M - noutatea anului 2018
Cel mai nou produs al companiei din gama dedicată protecţiei plantelor este EasyFlow M. Avantajele utilizării acestui echipament sunt multiple. Toxicitatea şi expunerea operatorului sunt reduse la zero. EasyFlow M oferă posibilitatea de a doza cu precizie cantitatea de produs şi, cel mai important lucru, respectă principiile utilizării durabile şi în siguranţă a produselor de protecţia plantelor. “Acest echipament de transfer închis diminuează practic la zero expunerea operatorului. EasyFlow M este un echipament de ultimă generaţie. Practic, în afară de mănuşi (pe care le recomandăm la orice utilizare de produse de protecţia plantelor), operatorul nu are nevoie de protecţie specială la prepararea soluţiei. Are un sistem etanş prin care o piesă conectoare se ataşează de gura bidonului, apoi se întoarce recipientul. Sistemul are un mecanism interior care desigilează bidonul în sistem închis. Totul se scurge prin sucţiune, prin vasul de preamestec al echipamentului. EasyFlow M este noutatea anului 2018”, declară Maria Niculiu, specialist omologări - Bayer România.
Specialiştii din domeniu susţin că cercetarea şi perfecţionarea produselor dedicate agriculturii pot asigura construirea unei economii mai productive.

Pascal Cassecuelle
Pascal Cassecuelle: “Agricultura modernă se află la răscruce de drumuri, societatea şi autorităţile de reglementare aşteaptă de la agricultori să se confrunte cu cererea formidabilă a creşterii producţiei de alimente cu 50 la sută în următorii 30 de ani. În acelaşi stil, punem sub semnul întrebării practicile lor şi unele tehnologii de care au nevoie pentru a îndeplini această ambiţie”.

Sorin Daraban

Sorin Daraban: “Pentru că noi gândim profitabil şi sustenabil, aplicaţia AgroSolution este concepută să fie cât mai dinamică. Aceasta a deschis primii paşi spre «digital farming» în Bayer”.

Maria Niculiu

Maria Niculiu: “Dacă noi nu putem să modificăm toxicitatea unui produs, putem să influenţăm expunerea la el. EasyFlow M diminuează practic la zero expunerea operatorului”.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 2/207 (ediţia 1-14 februarie 2018)

Vizualizat: 413 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?