Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

AGROmashEXPO 2018

Publicat: 28 martie 2018 - 09:58
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Tradiţionala expoziţie de maşini şi tehnică agricolă AGROmashEXPO - AgrárgépShow de la Hungexpo (Centrul Expoziţional din Budapesta), desfăşurată la finalul lunii ianuarie, s-a bucurat şi anul acesta de o participare record: 350 de expozanţi şi peste 46.500 vizitatori.

 

Practic, au fost prezenţi toţi furnizorii maghiari de tehnică agricolă, producători şi dealeri care şi-au prezentat oferta de produse şi servicii pe o suprafaţă de 40.000 mp (spaţiu acoperit) şi în incinta unui cort de 3000 mp. Programul de evenimente conexe din acest an a cuprins şi prezentări ale furnizorilor de produse pentru grădinărit, viticultură şi vinificaţie. Membrii Asociaţiei maghiare a producătorilor de maşini agricole (MEGOSZ) şi-au prezentat realizările într-un stand comun cu suprafaţa de aproape 2500 mp.

Guttler_b

37 de inovaţii tehnice în concurs
AGROmashEXPO şi AgrárgépShow sunt cele mai importante evenimente profesionale din domeniul tehnicii agricole din Ungaria. În cadrul expoziţiei se organizează un Concurs în care sunt premiate cele mai relevante inovaţii tehnice prezente în show, anul acesta fiind nominalizate 37 de produse. La secţiunea internă, Marele premiu în domeniul mecanizării a fost câştigat de compania Farmgép Kft. - pentru maşina de erbicidat Kertitox Revolution, iar la categoria internaţională premiul cel mare a revenit companiei AXIÁL Kft., care a prezentat sistemul CLAAS Cemos Automatic - terminalul CEBIS Mobile şi noul CEMOS Auto Threshing pentru combine Claas Lexion.
La AGROmashEXPO - AgrárgépShow au fost prezente toate brandurile internaţionale importante, reprezentate de dealerii din Ungaria, precum şi o serie de producători interni de maşini şi tehnică agricolă, alături de principalii furnizori de inputuri pentru agricultură din domeniile conexe (seminţe, pesticide, logistică, financiar/bancar, educaţie, agenţii ale statului şi presa de specialitate).
Multe dintre companiile maghiare prezente la expoziţia de la Budapesta au activitate comercială şi în România. La târg ne-am întâlnit şi cu reprezentanţi ai unor companii româneşti care au parteneriate comerciale cu firme maghiare, precum şi cu numeroşi fermieri din zona de vest a ţării noastre.

Farmtech_b

Farm Tech este distribuitor oficial Schäffer şi în Ungaria
O prezenţă deosebită, cu stand propriu în cadrul expoziţiei de la Budapesta, a avut compania Farm Tech, distribuitorul oficial al încărcătoarelor Schäffer în România. De anul trecut, Farm Tech este dealer oficial al Schäffer şi în Ungaria, compania având la Szeged o locaţie pregătită pentru a funcţiona ca punct de lucru. „Prima intrare oficială cu utilaje în Ungaria a fost acum, la această expoziţie, şi toate utilajele prezentate vor rămâne la sediul nostru de la Szeged. De acolo începem, iar planul nostru este să facem Schäffer lider de piaţă, la fel cum am reuşit în România. Utilajele Schäffer sunt bine cunoscute în Ungaria şi noi dorim să fim un actor activ, cu o prezenţă agresivă pe piaţă. Momentan acoperim jumătate din Ungaria, 9 judeţe şi, probabil, din 2019 ne vom extinde.
Schäffer are şi o divizie de utilaje pentru construcţii (de culoare galbenă), iar infrastructura şi construcţiile sunt în plină dezvoltare în Ungaria. Sper că şi aceste utilaje vor avea succes. Până în 2020 sper că vom ajunge lider de piaţă cu Schäffer şi în Ungaria”, ne-a declarat Diya Shoucair, administratorul Farm Tech.
În fiecare an, Agromalim - expoziţia de la Arad - este vizitată de mulţi fermieri din Ungaria, cărora Farm Tech le-a vândut an de an utilaje. De aici şi ideea de a deschide un sediu în ţara vecină. „Pentru noi, suportul tehnic post vânzare este foarte important. Cu cinci din cele şapte branduri reprezentate în România, suntem prezenţi şi în Ungaria: Schäffer, Mauderer, Göweil, Teagle, Chioda Daniele & C. snc şi Garant Kotte. De la anul sper că vom fi prezenţi şi cu cositorile SIP”, a adăugat Diya Shoucair.
Pentru început, filiala maghiară a Farm Tech va avea cinci angajaţi, care vor fi sprijiniţi logistic şi de către echipa din Timişoara. Planurile Farm Tech includ şi deschiderea unor puncte de lucru în Bulgaria, Republica Moldova şi Serbia, în următorii cinci ani.

 

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 4/209 (ediţia 1-14 martie 2018)

Vizualizat: 720 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?