Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AGROLEAF CROP pentru porumb

Publicat: 03 aprilie 2018 - 13:38
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Agroleaf Crop denumeşte gama de îngrăşăminte foliare cu o formulă special adaptată culturilor de cereale, plante oleaginoase şi porumb, de la producătorul Everris International b.v. Prin divizia sa ICL Specialty Fertilizers, acest producător distribuie de mulţi ani şi cu succes produsul Agroleaf Power pe piaţa din România.

Noua gamă Agroleaf Crop este comercializată de către compania Prutul, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de inputuri din România.
În ediţia revistei Ferma nr. 18 (201) (15-31 octombrie 2017) v-am prezentat produsele Agroleaf Crop Oil Seed şi Agroleaf Crop Cereal, iar acum detaliem caracteristicile şi avantajele produsului dedicat culturii de porumb - Agroleaf Crop Corn.
Agroleaf Crop Porumb 7-48-7+4MgO+TE este un fertilizant complet solubil în apă, foarte utilizat în culturile de porumb pentru a completa aplicările cu îngrăşământ de bază.

Agroleaf Crop Maize_b
Agroleaf Crop Porumb conţine o formulă NPK specială şi un pachet specific cu oligoelemente.
• Avantajele produsului:
- Formulă NPK adaptată pentru culturile de porumb, care contribuie la o mai bună înrădăcinare şi previne deficienţa de fosfor în stadiile timpurii.
- Pachet specific de oligoelemente.
- Produs bogat în fosfor, special conceput pentru aplicări în stadiile timpurii de creştere.
- Produs îmbogăţit cu magneziu, pentru a stimula procesul de fotosinteză.
- Îngrăşământ foliar complet solubil în apă.
Caracteristici tehnice: solubilitate maximă - 16 kg/100 litri apă; EC - indice de salinitate (1 g/l): 0,9 mS/cm; pH (1 g/l) - 4,0; ambalaj - 25 kg/sac.
Recomandări de aplicare: Agroleaf Crop Porumb, cu un conţinut ridicat de fosfor, este special creat pentru dezvoltarea incipientă a plantelor. În special în solurile secetoase şi cu temperaturi scăzute, o aplicare foliară poate îmbogăţi semnificativ dezvoltarea sistemului de rădăcini şi poate stimula transportul de apă în celulele plantei, ajutând planta să facă faţă situaţiilor stresante.
Aplicarea produsului poate fi efectuată în stadiile 4-6 ale frunzelor, îmbunătăţind dezvoltarea sistemului radicular şi prevenind/corectând orice deficienţă de fosfor. În caz de carenţă severă, o aplicare suplimentară se poate realiza după 10 zile.

Pentru achiziţionarea produselor Agroleaf Crop contactaţi reprezentanţii zonali ai companiei Prutul sau solicitaţi informaţii la e-mail: office@prutul.ro.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 5/210 (ediţia 15-31 martie 2018)

 

Vizualizat: 389 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!