Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

AGRARIA 2022: START înscrieri pentru vizitatori!

Publicat: 04 aprilie 2022 - 11:25
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei se întoarce în câmp! Vizitează AGRARIA: 5-8 Mai 2022, la Jucu ( jud. Cluj). De 26 de ani, fermieri din toată ţara îşi dau întâlnire la AGRARIA. Nu rata cele 4 zile de eveniment!

Viziteaza Agraria 2022!_bÎnscrie-te online şi ai acces GRATUIT la AGRARIA! Câştigă timp pentru toate! Înregistrează-te online accesând linkul: https://xtag-event.com/agraria2022/ şi ai acces rapid în expoziţie. 

Peste 27.000 de vizitatori au participat la ediţia trecută şi ne gândim că nu vrei să aştepţi prea mult la porţile de intrare. De aceea îţi recomandăm să te înscrii online.

  • Simplu şi rapid, în câteva click-uri
  • Primeşti tichetul de acces direct, sub forma unui cod QR, pe adresa de e-mail pe care ai comunicat-o în formular
  • Arăți codul QR printat sau salvat pe telefonul mobil la intrarea în târg
  • Ai prioritate la intrarea în expoziţie, pe culoarul semnalizat distinct pentru vizitatorii înscrişi online

Vine vremea când familia se reuneşte!

Ne revedem pe câmpul de la Jucu, Jud. Cluj în perioada 5-8 mai 2022!

Organizator: DLG InterMarketing

Partener oficial: NHRAgropartners

Vizualizat: 1129 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Astăzi, grupul de firme Olt Piess deţine nu mai puţin de 13 tractoare, 9 combine şi două sprayere autopropulsate pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, toate marca John Deere. „Avem trei tractoare mari, de aproape 600 CP, două pe şenile şi altul pe roţi, dar articulat. Ele sunt folosite evident la lucrările grele. Spre exemplu, anul acesta, pentru că ne-au permis condiţiile din câmp, am arat în jur de 70% din suprafaţă. O dată la trei ani am observat că trebuie să întoarcem brazda”

„John Deere m-a convins prin fiabilitatea echipamentelor. Dar la fel de importantă a fost şi relaţia cu IPSO Agricultură. Ne respectăm reciproc şi atunci e normal să fim mulţumiţi de acest parteneriat. În zona noastră există şi o echipă de service foarte bună” - ILIE POPESCU, administrator Olt Piess SRL

Hectarul.ro - Un hectar de soluții pentru casa, grădina și ferma ta! Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?