Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ADVANTA SEEDS a devenit oficial MEMBRU ASOCIAT al AISR

Publicat: 19 septembrie 2017 - 17:55
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Compania Advanta Seeds se alătură Alianţei Industriei Seminţelor din România (AISR) ca Membru Asociat.

Începând cu 11 septembrie 2017, compania Advanta Seeds a devenit oficial Membru Asociat al Alianţei Industriei Seminţelor din România (AISR). Adunarea Generală a Alianţei a analizat şi acceptat, cu unanimitate de voturi, cererea companiei Advanta Seeds de afiliere la AISR, apreciind activitatea de cercetare a Advanta, precum şi relaţiile de bună colaborare cu toţi partenerii din industria seminţelor din România.

Compania Advanta Seeds este parte a grupului agrochimic UPL (United Phosphorus Limited), originar din India, cu sediul central la Hyderabad. Cifra de afaceri a grupului UPL la finele anului 2016 a fost de 2,5 miliarde USD. Grupul agrochimic UPL este listat la Bursa din Bombay/India (BSE).

Compania Advanta Seeds are ca principal obiect de activitate cercetarea-dezvoltarea, producerea şi procesarea seminţelor, la principalele culturi de câmp: floarea-soarelui, sorg pentru boabe şi de furaj, rapiţă, plante furajere, porumb şi legume. În Europa, compania are 2 staţii de ameliorare pentru floarea-soarelui: una în sudul Franţei (Savenes) şi cea de-a doua, începând cu anul 2017, în Ucraina. Compania Advanta are reprezentanţe comerciale în 40 de ţări. În România este prezentă din 2014, cu activităţi de cercetare-dezvoltare, producere şi procesare de seminţe la floarea soarelui, dar şi ca reprezentanţă comercială pentru zona Europei Centrale şi de Est.

Floarea soarelui_b

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a fost fondată în 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România și de a asigura un dialog deschis și permanent cu toate asociaţiile profesionale și patronale din agricultura românească, precum și cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră.

Membrii AISR reprezintă peste 80% din piaţa internă, reunind zece mari companii: Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT și Syngenta, care produc, testează și comercializaează seminţe de calitate, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.
AISR are ca membrii onorifici Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, institutul de Fitotehnie Porumbeni - Republica Modova şi Procera.

Vizualizat: 809 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Imagini din cadrul expoziţiei şi târgului de ovine "BREAZA - Regina Ţurcanelor". Realizările, greutăţile şi dorinţele membrilor Asociaţiei Crescătorilor de Oi "Retezatul-Haţeg" ne-au fost expuse de către Pavel Iovăneasă, preşedintele Asociației.

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?