Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ADVANTA SEEDS a devenit oficial MEMBRU ASOCIAT al AISR

Publicat: 19 septembrie 2017 - 17:55
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Compania Advanta Seeds se alătură Alianţei Industriei Seminţelor din România (AISR) ca Membru Asociat.

Începând cu 11 septembrie 2017, compania Advanta Seeds a devenit oficial Membru Asociat al Alianţei Industriei Seminţelor din România (AISR). Adunarea Generală a Alianţei a analizat şi acceptat, cu unanimitate de voturi, cererea companiei Advanta Seeds de afiliere la AISR, apreciind activitatea de cercetare a Advanta, precum şi relaţiile de bună colaborare cu toţi partenerii din industria seminţelor din România.

Compania Advanta Seeds este parte a grupului agrochimic UPL (United Phosphorus Limited), originar din India, cu sediul central la Hyderabad. Cifra de afaceri a grupului UPL la finele anului 2016 a fost de 2,5 miliarde USD. Grupul agrochimic UPL este listat la Bursa din Bombay/India (BSE).

Compania Advanta Seeds are ca principal obiect de activitate cercetarea-dezvoltarea, producerea şi procesarea seminţelor, la principalele culturi de câmp: floarea-soarelui, sorg pentru boabe şi de furaj, rapiţă, plante furajere, porumb şi legume. În Europa, compania are 2 staţii de ameliorare pentru floarea-soarelui: una în sudul Franţei (Savenes) şi cea de-a doua, începând cu anul 2017, în Ucraina. Compania Advanta are reprezentanţe comerciale în 40 de ţări. În România este prezentă din 2014, cu activităţi de cercetare-dezvoltare, producere şi procesare de seminţe la floarea soarelui, dar şi ca reprezentanţă comercială pentru zona Europei Centrale şi de Est.

Floarea soarelui_b

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a fost fondată în 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România și de a asigura un dialog deschis și permanent cu toate asociaţiile profesionale și patronale din agricultura românească, precum și cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră.

Membrii AISR reprezintă peste 80% din piaţa internă, reunind zece mari companii: Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT și Syngenta, care produc, testează și comercializaează seminţe de calitate, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.
AISR are ca membrii onorifici Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, institutul de Fitotehnie Porumbeni - Republica Modova şi Procera.

Vizualizat: 663 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?