Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ADAMA donează măşti de protecţie medicilor, cu sprijinul asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”

Publicat: 28 aprilie 2020 - 12:45
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pentru a fi alături de medicii care luptă împotriva COVID-19, ADAMA a achiziţionat măşti de protecţie pe care le-a donat asociaţiei “Dăruieşte Viaţă” pentru a fi distribuite spitalelor din Bucureşti şi din ţară unde este mare nevoie de ele.

Pandemia de COVID-19 reprezintă o provocare teribilă pe care o putem gestiona doar dacă reuşim să ţinem în viaţă toate angrenajele vitale ale societăţii. Pentru ca noi să fim în siguranţă, medicii trebuie să fie protejaţi. Aflaţi în linia întâi a luptei cu coronavirusul SARS-CoV-2, medicii au nevoie de echipamente de protecţie corespunzătoare. Pentru a fi alături de ei, ADAMA a achiziţionat măşti de protecţie pe care le-a donat asociaţiei “Dăruieşte Viaţă” pentru a fi distribuite spitalelor din Bucureşti şi din ţară unde este mare nevoie de ele.

În aceste zile necesarul de echipamente de protecţie este uriaş: medicilor li se recomandă schimbarea măştii la fiecare 20 de minute într-un mediu umed şi la fiecare 60 de minute într-un mediu nonaerosol. Astfel, se estimează că doar medicii de familie ar avea nevoie de aproximativ 1 milion de măşti în fiecare lună.

„Donaţia ADAMA se alătură eforturilor uriaşe care se fac pentru a menţine sistemul de sănătate funcţional. Ne bucurăm să putem fi parte din această uriaşă energie constructivă, pentru că este un moment crucial. Azi, preocuparea fiecăruia dintre noi trebuie să fie viaţa tuturor. Suntem în industria de protecţie a culturilor agricole de ani buni. Produsele fermierilor noştri ajung pe mesele românilor în fiecare zi. Dar munca noastră în aceste zile critice nu mai este doar despre protecţia culturilor, ci şi despre protecţia oamenilor, a declarat Alina Gitlan, reprezentant al ADAMA România.

Trivia:
• Accesul la costume şi măşti de protecţie reprezintă o condiţie esenţială pentru ca medicii să-şi poată desfăşura activitatea în siguranţă în momente critice. Acestea au fost folosite încă din timpul pandemiei de ciumă din secolul al XVII-lea, când fizicianul Charles de Lorme a inventat bizarul costum care avea şi o mască cu cioc, despre care se credea că va proteja medicul de “aerul otrăvitor”;
Masca de protecţie în forma pe care o ştim astăzi a fost utilizată pentru prima oară în 1897 de către chirurgul francez Paul Berger, în timpul unei intervenţii chirurgicale desfăşurate la Paris.

ADAMA Agricultural Solutions este una din companiile de top din lume din industria de protecţia plantelor. Depunem eforturi pentru a crea soluţii simple pentru agricultură – oferind fermierilor produse şi servicii efective pentru a le simplifica viaţa şi a-i ajuta să se dezvolte. Cu un portofoliu vast şi diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama formată din peste 7.000 de persoane ajunge la fermierii din peste 100 de ţări, furnizând soluţii pentru controlul buruienilor, dăunătorilor şi bolilor şi pentru creşterea recoltelor. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.adama.com.

logoadama_2_b

Vizualizat: 427 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?