Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ADAMA donează măşti de protecţie medicilor, cu sprijinul asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”

Publicat: 28 aprilie 2020 - 12:45
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pentru a fi alături de medicii care luptă împotriva COVID-19, ADAMA a achiziţionat măşti de protecţie pe care le-a donat asociaţiei “Dăruieşte Viaţă” pentru a fi distribuite spitalelor din Bucureşti şi din ţară unde este mare nevoie de ele.

Pandemia de COVID-19 reprezintă o provocare teribilă pe care o putem gestiona doar dacă reuşim să ţinem în viaţă toate angrenajele vitale ale societăţii. Pentru ca noi să fim în siguranţă, medicii trebuie să fie protejaţi. Aflaţi în linia întâi a luptei cu coronavirusul SARS-CoV-2, medicii au nevoie de echipamente de protecţie corespunzătoare. Pentru a fi alături de ei, ADAMA a achiziţionat măşti de protecţie pe care le-a donat asociaţiei “Dăruieşte Viaţă” pentru a fi distribuite spitalelor din Bucureşti şi din ţară unde este mare nevoie de ele.

În aceste zile necesarul de echipamente de protecţie este uriaş: medicilor li se recomandă schimbarea măştii la fiecare 20 de minute într-un mediu umed şi la fiecare 60 de minute într-un mediu nonaerosol. Astfel, se estimează că doar medicii de familie ar avea nevoie de aproximativ 1 milion de măşti în fiecare lună.

„Donaţia ADAMA se alătură eforturilor uriaşe care se fac pentru a menţine sistemul de sănătate funcţional. Ne bucurăm să putem fi parte din această uriaşă energie constructivă, pentru că este un moment crucial. Azi, preocuparea fiecăruia dintre noi trebuie să fie viaţa tuturor. Suntem în industria de protecţie a culturilor agricole de ani buni. Produsele fermierilor noştri ajung pe mesele românilor în fiecare zi. Dar munca noastră în aceste zile critice nu mai este doar despre protecţia culturilor, ci şi despre protecţia oamenilor, a declarat Alina Gitlan, reprezentant al ADAMA România.

Trivia:
• Accesul la costume şi măşti de protecţie reprezintă o condiţie esenţială pentru ca medicii să-şi poată desfăşura activitatea în siguranţă în momente critice. Acestea au fost folosite încă din timpul pandemiei de ciumă din secolul al XVII-lea, când fizicianul Charles de Lorme a inventat bizarul costum care avea şi o mască cu cioc, despre care se credea că va proteja medicul de “aerul otrăvitor”;
Masca de protecţie în forma pe care o ştim astăzi a fost utilizată pentru prima oară în 1897 de către chirurgul francez Paul Berger, în timpul unei intervenţii chirurgicale desfăşurate la Paris.

ADAMA Agricultural Solutions este una din companiile de top din lume din industria de protecţia plantelor. Depunem eforturi pentru a crea soluţii simple pentru agricultură – oferind fermierilor produse şi servicii efective pentru a le simplifica viaţa şi a-i ajuta să se dezvolte. Cu un portofoliu vast şi diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama formată din peste 7.000 de persoane ajunge la fermierii din peste 100 de ţări, furnizând soluţii pentru controlul buruienilor, dăunătorilor şi bolilor şi pentru creşterea recoltelor. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.adama.com.

logoadama_2_b

Vizualizat: 515 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?