Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

21 de ani cu Summit Agro

Publicat: 04 aprilie 2018 - 12:01
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Summit Agro România a deschis sezonul 2018 împreună cu partenerii din toată ţara, în cadrul unui eveniment festiv desfăşurat la Sibiu.
Compania a lansat şi anul acesta produse noi în portofoliu: soluţii de protecţia plantelor, seminţe şi fertilizanţi - produse inovatoare, în pas cu ultimele cerinţe şi tehnologii.

 

Evenimentul a prilejuit şi lansarea Shigeki, un fertilizant foliar cu proprietăţi speciale, cu efect antistres şi de biostimulare. Testările de până acum au arătat rezultate foarte bune atât la culturile de câmp, cât şi la cele horticole. Acest produs este primul din gama Seipro („sei” vine de la seicho - care în japonează înseamnă “creştere” - şi „pro” - un produs pentru profesionişti).

21 de ani cu Summit Agro_b
Gama Seipro conţine biostimulatori de top, pe bază de alge şi aminoacizi, dar şi produse pentru protecţia plantelor bio: un insecticid şi un fungicid, care urmează a fi lansate de Summit Agro în România în 2019. “Shigeki este primul produs lansat în România din noua noastră gamă - Seipro. Aceasta este o ofertă tehnologică de ultimă generaţie de produse pentru protecţia plantelor bio şi biostimulatori, dezvoltată pe întreg cuprinsul Europei de către Sumi Agro încă de anul trecut. Produsele Seipro nu ţintesc doar agricultura organică, ci în special agricultura tradiţională, pentru a-i ajuta pe fermieri în Managementul Integrat al Produselor de Protecţia Plantelor, să reducă nivelul reziduurilor şi să-şi crească profitul”, a afirmat Ivan Tapia, Business Development Manager Biocontrol şi Biostimulanti al Sumi Agro Europe, prezent la evenimentul de lansare a produsului Shigeki.

21 de ani cu Summit Agro_b

Tehnologia secolului 21 - oferită de Summit Agro
“Summit Agro România înaintează în secolul XXI, secolul tehnologiei, iar prin prisma experienţei şi tehnologiei japoneze, îşi clădeşte în prezent un viitor mai bun pe baza pasiunii pentru a învăţa. Anul acesta, cei 21 de ani împliniţi simbolizează avansarea în maturitate şi în experienţă - consolidăm ce am construit până acum, inovăm şi rafinăm continuu strategia pe termen mediu şi lung”, a declarat Alexandru Precup, Preşedintele Summit Agro România.
Summit Agro România s-a înfiinţat în anul 1997 şi face parte din Sumitomo Corporation cu sediul central în Japonia. Sumitomo Corporation are o istorie care datează din anul 1630, este prezentă în 116 ţări, cu peste 700 de sucursale şi are aproximativ 74.000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

Text şi foto: Summit Agro


SOLUŢII TEHNOLOGICE INOVATIVE
Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România de compania Summit Agro amintim: insecticidele Mospilan şi Inazuma; fungicidele Cyflamid 5 EW, Topsin, Yamato; erbicidele Nisshin, Targa Super şi fertilizanţii Fertigofol Ultra, Sulfomax şi BrasiPro. Totodată menţionăm şi Trika Expert, un produs UNIC pe piaţa insecticidelor cu aplicare la sol, prin faptul că încorporează în aceeaşi granulă substanţa activă - Lambda-Cihalotrin (4g/kg), dar şi îngrăşământ organomineral cu efect starter (fosfor 35% şi azot 7%), oferind astfel protecţie şi energie radiculară.

 Alexandru Precup_b

Alexandru Precup: “Ţinta noastră este să ne dezvoltăm pe baza provocărilor din trecut şi să îmbunătăţim constant organizaţia pentru viitor. Anual prezentăm noutăţi în portofoliul de produse şi servicii, iar promisiunea noastră este ca la această vârstă, cât şi mai departe, să continuăm să întărim relaţiile cu partenerii noştri, pentru ca împreună să ajungem la excelenţă”.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 5/210 (ediţia 15-31 martie 2018)

 

Vizualizat: 898 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?