Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Două produse noi marca AMEROPA GRAINS

Publicat: 27 februarie 2019 - 12:36
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Amer 6.3 și Amer Micro sunt două produse dedicate performanței în agricultură, care poartă semnătura Ameropa Grains, compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienți, din România, în spectrul comerțului cu cereale și al distribuției de inputuri.

Ameropa_b

În anul 2016, Ameropa Grains a inițiat împreună cu specialiștii din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie şi Protecţia Mediului - ICPA Bucureşti, un proiect de cercetare și testare bazat pe utilizarea în tehnologiile actuale agricole, a aminoacizilor de origine animală.


Astfel, dupa o muncă asiduă în teren, nenumărate testări în laborator a conținutului de substanțe active din compoziția produselor și în final, rezultatele  performante din punct de vedere tehnologic și productiv, toate cele de mai sus au rezidat în obținerea omologării pe teritoriul Romaniei a produselor amintite, ca RO INGRĂȘĂMÂNT, în anul 2018.


Amer 6.3 și Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapiță și floarea soarelui. Amer 6.3 și Amer Micro - aminoacizi de origine animală – se produc prin procesul de hidroliză, astfel obținându-se aminoacizi liberi și peptide. Diferența dintre aminoacizii de origine animală și cea vegetală, constă în reducerea substanțială a timpului de absorbție de către plante a tuturor microelementelor și a macroelementelor. Astfel, prin utilizarea acestor două noi produse marca Ameropa, timpul de absorbție se reduce la numai 2 ore față de 15 zile în cazul în care s-ar aplica aminoacizi de origine vegetală.


Prin folosirea produselor Amer 6.3 sau Amer Micro se reduce stresul la nivelul plantelor, generat de îngheț-dezgheț, băltiri, temperaturi ridicate coroborâte cu seceta pedologică etc. permițând acestora să crească și să se dezvolte normal, cu un ridicat potențial calitativ și cantitativ.


Produsele companiei Ameropa Grains vin în sprijinul tuturor fermierilor români, pentru ca aceștia să poată duce la bun sfârșit culturi care să genereze producții ridicate și calitative, cu un conținut extrem de redus de nitrați (nitriți, nitrozamine).


Aceste produse stimulează totodată nutriția și fertilitatea solului, cresc toleranța la condiții climatice extreme, potențează activarea enzimelor și, nu în ultimul rând produsele au efect și de surfactant.


Produsele Amer 6.3 si Amer Micro sunt încă o dovadă ca Ameropa Grains are un rol activ și o preocupare implicită în relația comercială cu fermierii, prin faptul că le ofera soluții excelente către performanță! Ameropa Grains este un sprijin real și onest al tuturor agricultorilor din România, prin munca în echipa agricultura românească putând să-și atingă potențialul maxim calitativ și cantitativ!”, a declarat Directorul General Ameropa Grains, Constantin Vasile.

Vizualizat: 2896 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?