Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Două produse noi marca AMEROPA GRAINS

Publicat: 27 februarie 2019 - 12:36
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Amer 6.3 și Amer Micro sunt două produse dedicate performanței în agricultură, care poartă semnătura Ameropa Grains, compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienți, din România, în spectrul comerțului cu cereale și al distribuției de inputuri.

Ameropa_b

În anul 2016, Ameropa Grains a inițiat împreună cu specialiștii din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie şi Protecţia Mediului - ICPA Bucureşti, un proiect de cercetare și testare bazat pe utilizarea în tehnologiile actuale agricole, a aminoacizilor de origine animală.


Astfel, dupa o muncă asiduă în teren, nenumărate testări în laborator a conținutului de substanțe active din compoziția produselor și în final, rezultatele  performante din punct de vedere tehnologic și productiv, toate cele de mai sus au rezidat în obținerea omologării pe teritoriul Romaniei a produselor amintite, ca RO INGRĂȘĂMÂNT, în anul 2018.


Amer 6.3 și Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapiță și floarea soarelui. Amer 6.3 și Amer Micro - aminoacizi de origine animală – se produc prin procesul de hidroliză, astfel obținându-se aminoacizi liberi și peptide. Diferența dintre aminoacizii de origine animală și cea vegetală, constă în reducerea substanțială a timpului de absorbție de către plante a tuturor microelementelor și a macroelementelor. Astfel, prin utilizarea acestor două noi produse marca Ameropa, timpul de absorbție se reduce la numai 2 ore față de 15 zile în cazul în care s-ar aplica aminoacizi de origine vegetală.


Prin folosirea produselor Amer 6.3 sau Amer Micro se reduce stresul la nivelul plantelor, generat de îngheț-dezgheț, băltiri, temperaturi ridicate coroborâte cu seceta pedologică etc. permițând acestora să crească și să se dezvolte normal, cu un ridicat potențial calitativ și cantitativ.


Produsele companiei Ameropa Grains vin în sprijinul tuturor fermierilor români, pentru ca aceștia să poată duce la bun sfârșit culturi care să genereze producții ridicate și calitative, cu un conținut extrem de redus de nitrați (nitriți, nitrozamine).


Aceste produse stimulează totodată nutriția și fertilitatea solului, cresc toleranța la condiții climatice extreme, potențează activarea enzimelor și, nu în ultimul rând produsele au efect și de surfactant.


Produsele Amer 6.3 si Amer Micro sunt încă o dovadă ca Ameropa Grains are un rol activ și o preocupare implicită în relația comercială cu fermierii, prin faptul că le ofera soluții excelente către performanță! Ameropa Grains este un sprijin real și onest al tuturor agricultorilor din România, prin munca în echipa agricultura românească putând să-și atingă potențialul maxim calitativ și cantitativ!”, a declarat Directorul General Ameropa Grains, Constantin Vasile.

Vizualizat: 1500 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?