Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Două produse noi marca AMEROPA GRAINS

Publicat: 27 februarie 2019 - 12:36
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Amer 6.3 și Amer Micro sunt două produse dedicate performanței în agricultură, care poartă semnătura Ameropa Grains, compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienți, din România, în spectrul comerțului cu cereale și al distribuției de inputuri.

Ameropa_b

În anul 2016, Ameropa Grains a inițiat împreună cu specialiștii din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie şi Protecţia Mediului - ICPA Bucureşti, un proiect de cercetare și testare bazat pe utilizarea în tehnologiile actuale agricole, a aminoacizilor de origine animală.


Astfel, dupa o muncă asiduă în teren, nenumărate testări în laborator a conținutului de substanțe active din compoziția produselor și în final, rezultatele  performante din punct de vedere tehnologic și productiv, toate cele de mai sus au rezidat în obținerea omologării pe teritoriul Romaniei a produselor amintite, ca RO INGRĂȘĂMÂNT, în anul 2018.


Amer 6.3 și Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapiță și floarea soarelui. Amer 6.3 și Amer Micro - aminoacizi de origine animală – se produc prin procesul de hidroliză, astfel obținându-se aminoacizi liberi și peptide. Diferența dintre aminoacizii de origine animală și cea vegetală, constă în reducerea substanțială a timpului de absorbție de către plante a tuturor microelementelor și a macroelementelor. Astfel, prin utilizarea acestor două noi produse marca Ameropa, timpul de absorbție se reduce la numai 2 ore față de 15 zile în cazul în care s-ar aplica aminoacizi de origine vegetală.


Prin folosirea produselor Amer 6.3 sau Amer Micro se reduce stresul la nivelul plantelor, generat de îngheț-dezgheț, băltiri, temperaturi ridicate coroborâte cu seceta pedologică etc. permițând acestora să crească și să se dezvolte normal, cu un ridicat potențial calitativ și cantitativ.


Produsele companiei Ameropa Grains vin în sprijinul tuturor fermierilor români, pentru ca aceștia să poată duce la bun sfârșit culturi care să genereze producții ridicate și calitative, cu un conținut extrem de redus de nitrați (nitriți, nitrozamine).


Aceste produse stimulează totodată nutriția și fertilitatea solului, cresc toleranța la condiții climatice extreme, potențează activarea enzimelor și, nu în ultimul rând produsele au efect și de surfactant.


Produsele Amer 6.3 si Amer Micro sunt încă o dovadă ca Ameropa Grains are un rol activ și o preocupare implicită în relația comercială cu fermierii, prin faptul că le ofera soluții excelente către performanță! Ameropa Grains este un sprijin real și onest al tuturor agricultorilor din România, prin munca în echipa agricultura românească putând să-și atingă potențialul maxim calitativ și cantitativ!”, a declarat Directorul General Ameropa Grains, Constantin Vasile.

Vizualizat: 2760 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?