Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Noutati companii

Rezultate: [665]  
Pagini: [67]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   
OFERTE cu AVANS şi DOBÂNDĂ ZERO de la NHR Agropartners la INDAGRA 2018!

OFERTE cu AVANS şi DOBÂNDĂ ZERO de la NHR Agropartners la INDAGRA 2018!

16 octombrie 2018 - 18:05

NHR Agropartners vine la INDAGRA 2018 cu maşini şi utilaje de la producători consacraţi, o premieră absolută pentru România, precum şi cu oferte de finanţare atractive şi preţuri speciale pentru tractoare şi utilaje agricole.

BKT a 10-a aniversare EarthMax

BKT a 10-a aniversare EarthMax

16 octombrie 2018 - 11:35

La începutul lunii iunie, în Creta, Balkrishna Industries Ltd. (BKT) a sărbătorit zece ani de existenţă a gamei sale extraordinare de anvelope pentru segmentul OTR (Off-The-Road), bună ocazie pentru a arunca o privire asupra realizărilor viitoare şi asupra obiectivelor legate de piaţă.

Maşina Väderstad Rapid - cel mai mare succes la semănat din Europa

Maşina Väderstad Rapid - cel mai mare succes la semănat din Europa

16 octombrie 2018 - 11:13

Datorită gamei variate de echipamente şi sisteme de semănat, Rapid este întotdeauna alegerea potrivită pentru diferiţi fermieri, independent de structura de culturi. Funcţia de control al adâncimii şi presiunea mare pe brăzdare duc la plasarea optimă a seminţelor la viteze mari de deplasare. Durabilitatea şi rezistenţa crescute ale semănătorii sunt datorate puţinelor piese aflate în mişcare, dar şi amortizării şocurilor pe toate piesele active.

ZOOM IN. Rapiţa KWS - noutatea înseamnă performanţă

ZOOM IN. Rapiţa KWS - noutatea înseamnă performanţă

16 octombrie 2018 - 11:12

Observăm în fiecare zi cu câtă grijă şi atenţie vă pregătiţi pentru un nou sezon de rapiţă. Ne bucurăm să vedem preocuparea şi implicarea dumneavoastră, pentru că doar cu dăruire se pot obţine culturi reuşite, cu producţii ridicate. 

Drona - ochiul precis şi vigilent al fermierului

Drona - ochiul precis şi vigilent al fermierului

16 octombrie 2018 - 10:26

Agricultura de precizie a prins contur şi în ţara noastră, fiind de fapt o posibilitate excelentă de a creşte productivitatea culturilor şi de a reduce costurile de producţie. Un exemplu în acest sens este monitorizarea culturilor cu ajutorul dronelor, care a devenit din ce în ce mai populară în rândul fermierilor români. Pentru a veni în sprijinul celor interesaţi, Falcon Electronics, lider pe piaţa echipamentelor electronice auto din România şi unic importator al dronelor Parrot, a lansat în premieră, pe Aerodromul Aerogetic, două drone profesionale dedicate monitorizării suprafeţelor agricole.

Primul eveniment al “Clubului High Oleic”

Primul eveniment al “Clubului High Oleic”

16 octombrie 2018 - 10:25

În preambulul campaniei de floarea-soarelui, Prutul a organizat primul eveniment dedicat CLUBULUI HIGH OLEIC, club lansat la începutul acestui an, în cadrul evenimentelor anuale cu fermierii.

O companie 100% agricolă în România

O companie 100% agricolă în România

16 octombrie 2018 - 10:24

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, va deveni un jucător major pe piaţa locală, combinând activităţile DuPont Pioneer, DuPont Protecţia Plantelor şi Dow AgroSciences. Compania va deveni independentă şi până în luna iunie 2019 va fi listată la bursă. De asemenea, Corteva Agriscience™ va avea cea mai mare echipă de cercetare în domeniul agricol din România şi va lansa produse inovatoare pentru fermieri încă din toamnă. Acestea au fost principalele mesaje pe care membrii companiei au dorit să le transmită în cadrul evenimentului Media Club, întâlnire anuală organizată special pentru reprezentanţii presei. 

Rapiţa din GENERAŢIA P3

Rapiţa din GENERAŢIA P3

16 octombrie 2018 - 10:23

Piaţa de rapiţă din Europa este plină de provocări, alimentată de o cerere susţinută pentru alimente şi furaje, ce încearcă să îşi facă loc pe o piaţă globală a uleiului, guvernată de cei mai competitivi hibrizi. Cu noua sa gamă de hibrizi de rapiţă din GENERAŢIA P3, EURALIS oferă hibrizi care vin în întâmpinarea nevoilor fermierilor, atât din punct de vedere al randamentului ridicat, cât şi al calităţii. 

În lanul performanţei

În lanul performanţei

11 octombrie 2018 - 01:52

Genetica Saaten Union şi Rapool promite şi în acest an producţii deosebite în Banat, chiar dacă seceta şi şocurile termice din primăvară au influenţat într-o oarecare măsură evoluţia culturilor, atât de rapiţă, cât şi de cereale. Cel puţin aceasta este concluzia specialiştilor cu care am stat de vorbă la Ziua Câmpului, eveniment organizat la începutul lunii iunie, la Cenad, în ferma lui Vasile Târziu, care lucrează peste 2.300 de hectare împreună cu fratele său, în extremitatea de vest a judeţului Timiş, chiar în apropiere de graniţa cu Ungaria.

 

JD Agro Cocora și Jantzen Development. Doi parteneri, o singură comunitate

JD Agro Cocora și Jantzen Development. Doi parteneri, o singură comunitate

10 octombrie 2018 - 16:09

Companiile JD Agro Cocora în parteneriat cu Jantzen Development colaborează îndeaproape în vederea dezvoltării unui proiect agricol important în localități din județele Constanța și Ialomița, implicându-se activ în bunul mers al comunităților de aici. 

Rezultate: [665]  
Pagini: [67]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

Video

Scolile agricole - semnal de alarma!

Scolile agricole - semnal de alarma!

Specialist în cresterea pasarilor de curte si absolvent al unei scoli cu profil agricol - Liceul Tehnologic „Mihail Kogalniceanu” din Miroslava (jud. Iasi) - Leonard Stafie considera ca institutiile de învatamânt cu profil agricol au nevoie de sprijin pentru a redeveni ceea ce erau cândva.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Amazone - soluţii pentru prelucrarea solului şi semănat Cons DDA - semănătorile Monosem şi combina pentru lavanda
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?