Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Noutati companii

Rezultate: [1052]  
Pagini: [106]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   
CORTEVA reduce cantitatea de NICOSULFURON  la 40g/ha pe sezon!

CORTEVA reduce cantitatea de NICOSULFURON la 40g/ha pe sezon!

11 decembrie 2019 - 16:57

Corteva Agriscience anticipează restricţiile impuse de Comisia Europeană în urma reevaluării substanţelor active şi aliniază cantitatea de nicosulfuron la potenţiala limitare de 40g/ha pe sezon în viitor, faţă de 60 g/ha/sezon, cât este omologat în prezent.

Sănătate şi productivitate

Sănătate şi productivitate

03 decembrie 2019 - 13:54

Un sistem foarte uzual de întreţinere în grajd a taurilor pentru carne este pardoseala din grătare de beton. Acoperind cu perfectă exactitate orice geometrie a grătarelor de beton, covoarele Kraiburg LOSPA Swiss îşi aduc aportul, de peste 30 de ani, la creşterea confortului animalelor, diminuând riscul rănirilor şi mortalitatea şi influenţând pozitiv creşterea în greutate.

 

Bioinsecticidul NOFLY® WP - soluţia Summit Agro pentru recolte sănătoase

Bioinsecticidul NOFLY® WP - soluţia Summit Agro pentru recolte sănătoase

03 decembrie 2019 - 13:47

SEIPRO este gama Summit Agro România de produse Bio pentru nutriţia şi protecţia plantelor, lansată în 2018. Din această gama, NOFLY® WP este soluţia care ajută fermierii la atingerea standardelor solicitate de marile lanţuri comerciale în ceea ce priveşte nivelul de reziduuri în fructe şi legume şi, totodată, asigură protecţia culturii.

Material săditor marca Planasa

Material săditor marca Planasa

03 decembrie 2019 - 13:36

Venind în întâmpinarea necesităţilor cultivatorilor de fructe de pădure, firma Planasa dezvoltă an de an oferta de material săditor. 2019 a fost an de afirmare în România pentru stolonii de căpşun şi an de debut pentru varietăţile de afin.

 

Paşi esenţiali pentru cultura BIO

Paşi esenţiali pentru cultura BIO

03 decembrie 2019 - 13:30

Agricultura ecologică reprezintă realizarea de produse BIO sau organice, adică produse naturale, echilibrate, sănătoase şi care îşi păstrează gustul, respectiv savoarea. Pentru ca un produs să fie BIO, el nu trebuie să conţină nici un fel de substanţă chimică, fie că este vorba de fertilizanţi sau de pesticide, şi din aceste motive este foarte important cu ce soluţii se realizează fertilizarea şi ţinerea sub control a bolilor şi a dăunătorilor. 

Joaquin Gonzalez: „Biostimulatorii DAYMSA confirmă eficienţa şi în cercetare!”

Joaquin Gonzalez: „Biostimulatorii DAYMSA confirmă eficienţa şi în cercetare!”

03 decembrie 2019 - 13:27

Interviul cu Joaquin Gonzalez, reprezentantul DAYMSA în România, ar putea fi aşezat într-o revistă întreagă. Şi cred că ar fi una mult mai groasă decât în mod obişnuit. Asta deoarece este un tip comunicativ, care pune mult suflet în ceea ce face. Dar mi-am propus să vă redau strict rezultatele dovedite în testările produselor DAYMSA atât în cercetare, cât şi în ferme. Acolo unde, spune Joaquin Gonzalez, doar anul acesta au avut peste o sută de locaţii în toată ţara unde s-au folosit, în loturi demo, produsele DAYMSA.

Hale energetice Hoermann

Hale energetice Hoermann

03 decembrie 2019 - 13:19

Fie că sunteţi interesat de o hală încălzită sau neîncălzită, fie că vă doriţi doar o simplă structură delimitatoare, cu acoperiş tip copertină sau în două ape - noi dezvoltăm cu profesionalism împreună cu dumneavoastră un design personalizat, optimizat pe baza condiţiilor meteo locale, în termeni de orientare şi cerinţe energetice, înglobând dorinţele şi ideile clienţilor în conceptul de hală energetică HOERMANN.

Solis 50 - Puternicul performer al fermei tale

Solis 50 - Puternicul performer al fermei tale

03 decembrie 2019 - 13:12

Solis 50 este oferta noastră adresată comunităţii agricole care, prin caracteristicile sale avansate, răspunde multiplelor şi variatelor nevoi ale fiecărui fermier.

Performanţele Corteva Agriscience™ recunoscute la Crop Science Awards 2019

Performanţele Corteva Agriscience™ recunoscute la Crop Science Awards 2019

28 noiembrie 2019 - 14:48

Corteva Agriscience™ este câştigătoarea a trei prestigioase premii Crop Science Awards (fostele premii Agrow) oferite de Agribusiness Intelligence la recentul Crop Science Forum, eveniment care a avut loc pe data de 12 noiembrie în Londra. Aceste premii acordate anual celebrează cele mai bune iniţiative ştiinţifice, tehnologice şi de leadership din întreaga industrie agricolă globală.

TomRes - cercetarea a coborât în ferma de legume

TomRes - cercetarea a coborât în ferma de legume

26 noiembrie 2019 - 17:17

În a doua jumătate a lunii august, la ferma Agro Brava, administrată de economistul Paul Dumitru Muşat, din localitatea Poiana, judeţul Constanţa, s-a desfăşurat workshop-ul „Alternative tehnologice pentru creşterea producţiei şi îmbunătăţirea calităţii fructelor la cultura de tomate”. Evenimentul a fost organizat de ICDIMPH - Horting, sub egida ASAS, în cadrul conceptului Societăţii Române a Horticultorilor: „Cercetări în ferme de producţie” - şi al proiectului „TomRes”, finanţat prin HORIZON 2020 EU.

Rezultate: [1052]  
Pagini: [106]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   
Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA OROS Linamar la AGRITECHNICA 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?