Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ROMÂNIA găzduieşte ADUNAREA GENERALĂ a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne

Publicat: 04 octombrie 2017 - 15:07
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

PREMIERĂ PENTRU ŢARA NOASTRĂ. În perioada 19-21 octombrie 2017, se desfăşoară, la Bucureşti, Adunarea generală şi Conferinţa anuală a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne (UECBV). Comisarul European pentru Sănătate şi Siguranţa Alimentelor, Vytenis Andriukaitis si ministrul român al Agriculturii, Petre Daea, vor participa la eveniment.

Evenimentul este organizat în premieră în România şi va reuni reprezentanți ai membrilor UECBV din mai multe state UE. Gazde şi implicate direct în organizarea evenimentului sunt, în calitate de membri UECBV, Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR), împreună cu Asociaţia Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine, Ovine şi Porcine din România (ACEBOP). Evenimentul va avea loc la Hotel Caro, București.

COLAJ-PANA-LADOSI_bFoto: Mary Pană, preşedinte ACEBOP şi Ioan Ladoşi, preşedinte APCPR

Prima zi a întâlnirii, 19 octombrie, va fi dedicată întâlnirilor tehnice.

În cea de-a doua zi, 20 octombrie, vor avea loc dezbateri şi discuţii la care vor participa specialişti din mai multe state UE. Invitaţi speciali sunt comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţa Alimentelor, Vytenis Andriukaitis şi ministrul român al Agriculturii, Petre Daea. Sesiunea 1 a conferinţei UECBV, cu tema "Sectorul carne în UE şi provocarea de a răspunde aşteptărilor societăţii civile” va fi condusă de Ioan Ladoşi, preşedinte APCPR. Sesiunea 2, având ca temă „Brexit”, va fi prezidată de Mary Pană, preşedinte ACEBOP.

În ultima zi a evenimentului, pe 21 octombrie, sunt programate vizite la ferme şi centre de colectare de bovine şi ovine.

Vizualizat: 1498 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?