Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ROMÂNIA găzduieşte ADUNAREA GENERALĂ a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne

Publicat: 04 octombrie 2017 - 15:07
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

PREMIERĂ PENTRU ŢARA NOASTRĂ. În perioada 19-21 octombrie 2017, se desfăşoară, la Bucureşti, Adunarea generală şi Conferinţa anuală a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne (UECBV). Comisarul European pentru Sănătate şi Siguranţa Alimentelor, Vytenis Andriukaitis si ministrul român al Agriculturii, Petre Daea, vor participa la eveniment.

Evenimentul este organizat în premieră în România şi va reuni reprezentanți ai membrilor UECBV din mai multe state UE. Gazde şi implicate direct în organizarea evenimentului sunt, în calitate de membri UECBV, Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR), împreună cu Asociaţia Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine, Ovine şi Porcine din România (ACEBOP). Evenimentul va avea loc la Hotel Caro, București.

COLAJ-PANA-LADOSI_bFoto: Mary Pană, preşedinte ACEBOP şi Ioan Ladoşi, preşedinte APCPR

Prima zi a întâlnirii, 19 octombrie, va fi dedicată întâlnirilor tehnice.

În cea de-a doua zi, 20 octombrie, vor avea loc dezbateri şi discuţii la care vor participa specialişti din mai multe state UE. Invitaţi speciali sunt comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţa Alimentelor, Vytenis Andriukaitis şi ministrul român al Agriculturii, Petre Daea. Sesiunea 1 a conferinţei UECBV, cu tema "Sectorul carne în UE şi provocarea de a răspunde aşteptărilor societăţii civile” va fi condusă de Ioan Ladoşi, preşedinte APCPR. Sesiunea 2, având ca temă „Brexit”, va fi prezidată de Mary Pană, preşedinte ACEBOP.

În ultima zi a evenimentului, pe 21 octombrie, sunt programate vizite la ferme şi centre de colectare de bovine şi ovine.

Vizualizat: 1342 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?