Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ne vedem la INDAGRA 2017!

Publicat: 24 octombrie 2017 - 14:36
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Ediția 2017 a INDAGRA - Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei (www.indagra.ro) - IndAgra începe miercuri, 25 octombrie. Peste 550 de firme își prezintă ofertele, până duminică, 29 octombrie. Te așteptăm la standul Revistei Ferma din Pavilionul C1 al Romexpo ca să devii următorul FERMIER DE COPERTĂ!

Indagra 2017_b

IndAgra 2017 are loc între 25 și 29 octombrie și readuce în centrul atenției noutățile privind produsele, serviciile, tehnica și tehnologia celui mai activ domeniu al economiei românești: agricultura. Târgul este conceput și organizat de Romexpo împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR) și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Țările care și-au anunțat prezența la cel mai mare târg agricol din țara noastră sunt cele recunoscute pentru puterea deținută pe piețele agrare mondiale: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria. Se remarcă participările oficiale din: Franța, Grecia, Turcia, Italia și Olanda, state cu notorietate crescută în ceea ce privește produsele și tehnologiile din domeniul agrar.

Organizatorii Romexpo IndAgra 2017 previzionează că numărul expozanților îl va depăși pe cel al ediției anterioare cu șapte procente. Astfel, sunt așteptate peste 550 de companii expozante, spre deosebire de ediția 2016 la care au fost prezente 515 de firme și peste 64.000 de vizitatori.

Domeniul cel mai bine reprezentat și în acest an este sectorul mașinilor și echipamentelor agricole, cele mai mari suprafețe fiind închiriate de către firme producătoare și importatoare de asemenea produse, printre care: Agri Alianța, Farm Tech, Irum, Maschio-Gaspardo România, Tehnofavorit, Agro-Varro, Titan Machinery, Madara Agro și Belarus Tractor.

Sectorul de îngrășăminte, material săditor și semințe va fi reprezentat la INDAGRA 2017 de firme renumite, cum ar fi: Amia Internațional, Ecoplant, Ghesaf Trade, Holland Farming Agro, Klastorf Impex, Marcoser, Morami, Syngenta Agro, Universal Impexsem Company și Romchim Protect.

Soluții pentru sere, solarii și sisteme de irigații moderne

De la INDAGRA 2017 nu vor lipsi cele mai noi și performante sisteme de irigație și de fertirigat. Dintre firmele înscrise până în prezent pe acest segment fac parte: Agro Kit Solarii, Green Garden, Iridex Group Plastic, Mantzaris International, Netafim România, NaanDanJain Irrigation Projects, Valrom Industrie și Agro Concept.
Echipamentele pentru viticultură ocupă un loc important și la ediția din acest an a târgului.

INFORMAȚII UTILE

• Program de vizitare:
25-28 octombrie 2017, între orele 10.00-18.00
29 octombrie 2017, între orele 10.00-16.00
• Accesul în expoziție:
- Bilet intrare adulți/studenți: 20 lei/zi
- Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

concurs foto_A4_b

CĂUTĂM FERMIER DE COPERTĂ, LA INDAGRA!

Revista FERMA și FARM TECH ROMÂNIA - importatorul încărcătoarelor frontale multifuncționale Schäffer - dau startul unui nou CONCURS, menit să descopere următorul FERMIER DE COPERTĂ! Totul se va desfășura la INDAGRA, între 25 și 29 octombrie 2017!

Premiul cel mare e chiar COPERTA 1 a revistei FERMA. Fermierul de copertă va fi desemnat de către partenerul nostru, Farm Tech România, iar fotografia câștigătoare va fi publicată pe coperta Ferma într-una dintre edițiile lunii noiembrie 2017. Mai mult, un redactor FERMA se va deplasa în ferma câștigătorului pentru a scrie un reportaj despre viața și activitatea lui.

Cel de-al doilea premiu oferit împreună cu Farm Tech România este o TABLETĂ SAMSUNG, acordată prin tragere la sorți. Premianții concursului vor fi anunțați și online, pe www.agroinfo.ro și www.revista-ferma.ro. Tot online găsiți și Regulamentul de participare. Te așteptăm la standul Revistei Ferma din Pavilionul C1 al Romexpo. 
Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!Vizualizat: 786 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
vulpeș maria
|
10. 31, 2017. Tuesday 00:49

Va rog sa mi trimiteți pe email poza cu sotul meu Vulpeş Ioan de la indagra 2017.Am distrus poza originala din greseala.Va mulțumec!

Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?