Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Gemenele care domină piaţa informaţiilor agricole online

Publicat: 28 ianuarie 2022 - 20:28
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Apariţia sondajului Kynetec (fostul Kleffmann) privind utilizarea internetului de către fermierii români în anul 2021 mi-a produs o mare satisfacţie.

Nu atât prin faptul că siteurile noastre www.agroinfo.ro şi www.revista-ferma.ro sunt pe primele două locuri la categoria site-uri private de informare agricolă, întrucât, în cei 18 ani de supremaţie, m-am obişnuit cu asta. Sursa bucuriei mele este graficul care arată accesarea de către fermieri a paginilor de internet cu conţinut agro-informaţional, structurat în funcţie de dimensiunea fermelor. Graficul relevă o întrecere frumoasă între două site-uri gemene, ajunse acum la vârsta majoratului.

Revista Ferma vs Agroinfo_bCompetiţia este foarte dinamică pe segmentele de fermieri care lucrează între 30 şi 100 ha, respectiv 100-300 ha. Satisfacția este cu atât mai mare, cu cât strategia acestei întreceri a fost gândită, acum doi ani, în redacţia noastră şi, iată, astăzi vedem rezultate convingătoare, pe hârtie. Avem dovada clară că am câştigat acest pariu pe care l-am făcut atunci cu 'ferma de familie'.

Mulţumesc colegilor care administrează şi produc conţinut pentru cele două gemene. Mulţumim, de asemenea, fermierilor care au încredere în informaţiile produse de noi! Mulţumim şi firmelor care au încredere şi susţin prin reclamă cele două siteuri!

Notorietatea siteurilor FMG dupa dimensiunea fermei_bNotă: Acest sondaj este produs în fiecare an de către Kynetec (fostul Kleffmann) şi este pus la dispoziţia tuturor firmelor şi insituţilor interesate să cumpere acest produs - noi suntem unul dintre acei cumpărători. Acest studiu face parte dintr-un proiect amplu pe zona agricolă în care au fost intervievaţi faţă în faţă 2.425 de fermieri.

Kynetec (fostul Kleffmann) este liderul mondial în cercetare de piaţă în domeniul agricol.

 

Dănuț Radiș,

director general Ferma Media Grup

Vizualizat: 1081 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?