Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Gavrilă Tuchiluş: Revista Ferma este un reper pentru noi!

Publicat: 26 aprilie 2022 - 12:21
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Sunt 24 de ani de când împărtăşim pasiunea şi dăruirea pentru agricultură. Cu atât mai mult ne bucură mesajele primite la sărbătorirea celor 300 de ediţii ale revistei. Îţi mulţumim că ai ales FERMA!

„Presa agricolă este o sursă foarte bună de informare pentru orice fermier iar revista Ferma în mod special este un reper pentru noi, încă de la începuturile sale. Am colaborat foarte bine cu domnul Dănuţ Radiş, care a fost întotdeauna receptiv la propunerile noastre. Îmi amintesc că îl rugasem la un moment dat să apară şi o pagină despre meteo iar el agreat imediat această propunere. Am zis cândva că revista Ferma este o mini facultate pentru cei care fie se află la început de drum sau vor să-şi aprofundeze cunoştinţele despre agricultură. Ferma a ţinut întotdeauna pasul cu tot ceea ce este nou, cu inovaţiile care apar mereu pe piaţă, este o revistă completă şi complexă. Aveam la un moment dat nu mai puţin de zece abonamente la Ferma şi le mai împărţeam unuia şi altuia să mai citească, în special celor care s-au întors în ţară dorind să se apuce de agricultură.

Apreciez la maxim ceea ce face colectivul publicaţiei Ferma, în frunte cu domnul Dănuţ Radiş şi doamna Nicoleta Dragomir, dar nu pot să nu îi menţionez şi pe doamna Petronela Cotea Mihai şi pe Marian Muşat, care sunt corespondenţii voştri din regiunea Moldovei. Vă doresc tuturor multă sănătate şi să ajungeţi şi chiar să depăşiţi 3.000 de numere cu revista Ferma!”

Gavrila Tuchilus, director Agrimat Matca_b

Gavrilă Tuchiluş, administratorul societăţii Agrimat Matca

Abonează-te urmând link-ul sau sunând la nr. de telefon 0256.213.328 (luni-vineri între orele 8-16): https://www.revista-ferma.ro/abonamente

Cumpără revista online: https://issuu.com/revistaferma/docs/revista_ferma_nr._7_300_15-30_aprilie_2022


Vizualizat: 608 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?