Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

GALERIE FOTO: Cel mai NOROCOS vizitator al AGROMALIM a plecat acasă cu MISS ARAD!

Publicat: 11 septembrie 2017 - 17:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

O JUNINCĂ GESTANTĂ ÎN VALOARE DE APROAPE 2.000 DE EURO! Iată cine este câştigătorul marelui premiu la Tombola crescătorilor de animale la Agromalim 2017, oferit cu sprijinul Revistei FERMA.

EXTRAGERE-TOMBOLA-JUNINCA_b

Extragerea câştigătorului la Tombola crescătorilor de animale la Agromalim 2017

CONSTANTIN PETRAŞ, din Arad, este câştigătorul Tombolei crescătorilor de animale la Agromalim 2017. Premiul cel mare a fost o junincă din rasa Bălţată Românească, oferită de Camera de Comerţ Arad, organizator al Târgului Agromalim, cu sprijinul Revistei FERMA, care a fost sponsor al marelui premiu.

CASTIGATOR-MISS-ARAD_b

De la stg. la dr.: Cimi Enache, manager proiect Agromalim, Constantin Petraş, câştigătorul junincii oferite premiu de Camera de Comerţ Arad şi Revista Ferma, şi Raul Bularcă, preşedintele ACVBR Sim, care a eliberat certificatul de origine care atestă valoarea animalului

TALON-CASTIGATOR-TOMBOLA_b

Cimi Enache, manager proiect Agromalim, cu talonul câştigător la extragerea marelui premiu

Familia Petraş mai are trei vaci şi o viţea, toate din rasa Bălţată Românească, pe care le cresc într-o gospodărie în cartierul Bujac, la marginea municipiului Arad. Pe lângă acestea, mai cresc porci şi 40 de găini. Lucrează în jur de 2 hectare de teren, pe care produc o parte din furajele necesare pentru animalele din gospodărie. Cea mai productivă dintre vacile pe care le au dă cam 25 de litri de lapte pe zi. Mulsul se face automat, cu aparat de muls, pentru că au înţeles cât de importantă este calitatea laptelui. Vând laptele direct sau fac brânză.

FAMILIA-PETRAS-MISS-ARAD_b

Rodica şi Constantin Petraş, cei mai norocoşi vizitatori ai Agromalim 2017, care au plecat acasă cu juninca oferită premiu de Camera de Comerţ Arad şi Revista Ferma

FRUMUSICA-AGROMALIM_b

Nepoţii familiei Petraş, copii care iubesc foarte mult animalele şi care au venit în târg imediat ce au aflat că bunicul lor a căştigat cea mai frumoasă junincă din expoziţie

CONSTANTIN-PETRUS-ARAD_b

Constantin Petraş (stg.) împreună cu cel mai mic dintre nepoţii săi şi cu inginerul zootehnist cu care lucrează şi de la care a aflat de tombola de la Agromalim

Juninca pe care familia Petraş a câştigat-o drept premiu la Agromalim a fost desemnată Miss Arad, atât de către juriul internaţional, cât şi de către public. De asemenea, a fost pe primul loc la categoria juninci, fiind considerată de către juriu etalon al rasei Bălţată Românească. Juninca provine de la Staţiunea De Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor (SCDCB) Arad şi are vârsta de doi ani şi patru luni. A fost montată pe 31 ianuarie 2017, cu taurul partener Winston. Mama este o Bălţată Românească, cu o producţie de 6.589 de litri de lapte la a doua lactaţie, cu 3,14% grăsime şi 3,22% proteină.

MISS-AGROMALIM_b

Deşi cei de la SCDCB Arad au numit juninca Cerasela, de la Cercetare – Rasă – Selecţie, noii proprietari ne-au promis că o vor boteza Frumuşica, aşa cum i-am spus noi

PREMIERE-MISS-ARAD_b

Premierea Miss Agromalim 2017. Premiul pentru Miss Arad a fost primit de Gheorghe Săplăcan, directorul SCDCB Arad

Citiţi detalii despre cum a fost la Agromalim 2017 şi despre câştigători în ediţiile următoare ale Revistei Ferma.

Vizualizat: 1057 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?