Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Bătălia revista-ferma.ro vs. agroinfo.ro

Publicat: 11 decembrie 2017 - 19:11
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Odată cu apariţia sondajului Kleffmann pentru sectorul internet 2017 trăiesc nişte sentimente foarte interesante.

Pentru prima dată după 14 ani, agroinfo.ro depăşeşte site-ul revista-ferma.ro în preferinţele fermierilor. Nu este o surpriză acest lucru, deoarece acum patru ani am îmbunătăţit Agroinfo şi am mutat redacţia la Bucureşti în scopul de a diferenţia mai bine cele două site-uri.

În acest moment, revista-ferma.ro trece printr-un proces de schimbare şi îmbunătăţire pornit anul trecut, aşa că aşteptăm cu entuziasm sondajele viitoare.

Doresc să reiterez faptul că măsurarea traficului nu oferă o privire de ansamblu asupra realităţii pieţei. Pe trafic.ro, o mie de vizitatori pot avea în spate un singur hectar, cum de altfel un singur vizitator poate să cultive o mie de hectare. De aceea, studiile de piaţă cum este Kleffmann arată relaţiile dintre cel care intră pe site şi puterea sa reală de cumpărare.

kleffmann 2017 notorietate_b

Se observă că pe primele 6 locuri sunt: două site-uri ale instituţiilor de stat (site-ul APIA şi site-ul Ministerului Agriculturii), două site-uri de anunţuri de mică publicitate (anunţuri-agricole.ro - brand al Ferma Media Grup şi piaţa-agricola.ro) şi două site-uri de ştiri şi informaţii agricole (agroinfo.ro şi revista-ferma.ro).

Sondaj Kleffmann 2017 internet_b

Odată cu mutarea redacţiei Agroinfo la Bucureşti am observat, comparând cu rezultatele din anii anteriori, o creştere semnificativă a notorietăţii în partea de sud a ţării.

Vizualizat: 1827 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?