Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Gheorghe Lămureanu, alături de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin

Gheorghe Lămureanu, alături de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin
18 septembrie 2019 - 09:00
Vizualizat: 0
Descriere: Gheorghe Lămureanu, alături de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, în 2015, când se tăia panglica sistemului de irigaţii de la Agigea, alimentat din canalul Dunăre-Marea Neagră, ce asigură apă pentru 1.180 ha de culturi agricole.

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!