Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vasile FONOAGE - Reprezentant Haygrove pentru România

Rezultate: [12]  
Pagini: [2]  1 2   »   
Vissers, partenerul fermierilor

Vissers, partenerul fermierilor

07 august 2012 - 16:00

Beneficiind de un sol adecvat, dar şi de un personal foarte bine pregătit, oferta de produse a Vissers s-a remarcat în timp prin calitatea deosebită a stolonilor de căpşuni, a butaşilor de zmeură sau a tulpinilor de sparanghel puse la dispoziţia fermierilor. Cele trei sectoare de producţie de material săditor ale companiei s-au dezvoltat în timp datorită cererii mereu în creştere pe piaţa europeană.

Sistemul de ventilaţie, punctul forte al solariilor Haygrove

Sistemul de ventilaţie, punctul forte al solariilor Haygrove

12 aprilie 2012 - 16:00

Fermierii cu experienţă în utilizarea solariilor ştiu cât de important este volumul de aer şi mişcarea acestuia în interiorul solarului. Pornind de la necesităţile proprii - Haygrove deţine culturi protejate pe o suprafaţă de peste 110 ha - compania a dezvoltat şi perfecţionează continuu sistemul de ventilaţie al solariilor Haygrove.

Tehnologia solariilor Haygrove

Tehnologia solariilor Haygrove

29 martie 2012 - 14:00

Fermierii care doresc să-şi modernizeze fermele, accesând măsurile de finanţare prin PNDR, au posibilitatea să-şi fundamenteze planurile de afaceri pe solariile Haygrove pentru fermele vegetale, dar şi pe adăposturile pentru pui şi găini ouătoare pentru fermele zootehnice.

Protecţia căpşunilor cu solariile Haygrove

Protecţia căpşunilor cu solariile Haygrove

10 februarie 2012 - 14:00

De ce să protejăm plantaţiile de căpşun cu solariile Haygrove? În primul rând, pentru că aceste fructe delicate şi delicioase sunt primele pe piaţă, asigurând un beneficiu imediat fermierului. Prin folosirea solariilor Haygrove, atât producătorul, cât şi comerciantul au siguranţa respectării contractului.

Primul este sigur că va respecta graficul de recoltare indiferent de vremea de afară iar cel de-al doilea va avea în magazin fructe de calitate superioară şi în cantităţile necesare satisfacerii cererii clienţilor săi.

Protecţia zmeurului cu solariile Haygrove

Protecţia zmeurului cu solariile Haygrove

08 februarie 2012 - 15:00

Eligibile pentru finanţare europeană, atât pe Măsura 121 pentru dezvoltarea şi modernizarea fermelor vegetale, cât şi pe Măsura 112 pentru tinerii fermieri ce vor obţine fonduri atât de necesare dezvoltării exploataţiilor agricole, solariile Haygrove, prin calitatea, profesionalismul şi preţul accesibil, sunt o şansă unică ce nu trebuie ratată de cei care vor să-şi protejeze culturile.

Modernizarea sistemelor de solarii Haygrove

Modernizarea sistemelor de solarii Haygrove

18 ianuarie 2012 - 16:00

Solariile Haygrove din Seria 4 sunt o soluţie pentru cei care doresc să adapteze cultura cerinţelor pieţei: fructe, legume, flori etc. Acest tip de solar se află în exploatare cu preponderenţă în judeţele Vâlcea şi Gorj. Construite în sistem multiplu, monobloc cu minim 3 tunele/bloc, solariile au următoarele caracteristici:

Criterii decisive în alegerea solariilor

Criterii decisive în alegerea solariilor

05 decembrie 2011 - 16:00

Alegerea între un tip de solar sau altul trebuie să se facă pe baza câtorva criterii foarte clare, care să asigure eficienţa în utilizare şi amortizarea investiţiei cât mai repede posibil.

Solariile Haygrove din România

Solariile Haygrove din România

13 octombrie 2011 - 15:00

• să fie o structură rezistentă din oţel galvanizat interior şi exterior;
• să fie ieftine şi rezistente, pentru a putea acoperi o suprafaţă cât mai mare;
• să aibă înălţime de peste 4 metri la centru şi 1,75 metri la margine;
• să se poată intra cu utilaje de dimensiuni normale pentru a face lucrările agricole;
• să fie uşor şi rapid de montat şi de demontat, pentru a fi mutate în altă parcelă;
• să nu necesite suduri sau postament din beton;
• volum mare de aer şi posibilităţi de ventilaţie totală în caz de caniculă;
• posibilităţi de a utiliza plasă de umbră pe structura existentă.

Nu departe de noi...

Nu departe de noi...

10 mai 2011 - 15:00

Am vizitat la mijlocul lunii martie, însoţit de câţiva fermieri din nordul şi sudul ţării, câteva ferme din Ungaria, cu scopul de a prezenta câteva tipuri de solarii Haygrove. Înainte de plecare le-am explicat ce vom vizita şi ce solarii vom vedea.

De ce solariile Haygrove?

De ce solariile Haygrove?

01 martie 2011 - 14:00

Bineînţeles că analizăm, cu toţii, raportul calitate-preţ. Indiferent de mărimea exploataţiei agricole şi de profiturile generate de aceasta, dorim să protejăm o suprafaţă cât mai mare, cu solarii de cea mai bună calitate şi cu un cost al investiţiei cât mai mic. Acesta este un principiu care a stat la baza proiectării solariilor Haygrove.

Rezultate: [12]  
Pagini: [2]  1 2   »   
reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?