Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Flavius MILITARU

Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   
Un judoka s-a luat la trântă cu zootehnia

Un judoka s-a luat la trântă cu zootehnia

05 octombrie 2009 - 23:30
"Nu se pot face afaceri fără bani"

Iacob Boca are 47 ani şi locuieşte în Şăulia, judeţul Mureş. Este de profesie tehnician veterinar, iar în prezent urmează cursurile Facultăţii de Zootehnie din Cluj-Napoca.

În tinereţe a practicat judo de performanţă. A fost campion naţional şi a făcut parte din lotul României. Şi-a format astfel temperamental de învingător, de om care nu se dă înapoi din faţa greutăţilor vieţii.

Sus, în deal, mi-e stâna şi mi-e casa...

Sus, în deal, mi-e stâna şi mi-e casa...

05 octombrie 2009 - 20:00
Glumeţ, dar harnic

Sandor Kovacs, în vârstă de 40 de ani, este proprietarul unei stâne de oi de toată frumuseţea. Cadrul natural în care este amplasată stâna, precum şi simplitatea şi bunul gust al construcţiilor, te fac să-ţi doreşti, orăşean fiind, măcar o mică vacanţă în acele splendide locuri.

Din Mureşul românesc, pe piaţa europeană

Din Mureşul românesc, pe piaţa europeană

29 septembrie 2009 - 22:00
Asocierea este primul pas

Crescătorii de ovine şi caprine trec prin momente delicate acum, în perioada post-aderare. Încet, încet, crescătorii noştri au înţeles că doar uniţi pot face faţă cerinţelor europene şi pot rezista pe o piaţă cu tot mai multe "pretenţii".
Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   
Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!