Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Biocrop

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   
Belchim Crop Protection - “Împreună facem istorie. În agricultură”

Belchim Crop Protection - “Împreună facem istorie. În agricultură”

12 februarie 2018 - 15:07

Belchim Crop Protection a lansat Onyx, erbicidul cu efect “booster” în cultura porumbului, în cadrul primului eveniment din an destinat agribusiness-ului: „Împreună facem istorie. În agricultură”, care a marcat şi împlinirea a 30 de ani de activitate globală a companiei.

Protecţia culturii de floarea soarelui

Protecţia culturii de floarea soarelui

09 iulie 2012 - 15:00

O rotaţie care nu mai poate fi respectată aşa cum o prevede tehnologia de cultivare face ca presiunea de infecţie, în special a bolilor, să fie una din ce în ce mai ridicată. De asemenea, excesul de umiditate şi temperaturile ridicate sunt factori favorizanţi ai apariţiei bolilor.

Alegerea hibrizilor de rapiţă

Alegerea hibrizilor de rapiţă

21 octombrie 2010 - 15:00

O cultură cu rentabilitate ridicată şi uşor vandabilă, rapiţa câştigă din ce în ce mai mult teren între speciile cultivate în România. În acelaşi timp, se înregistrează o tendinţă de creştere a performanţei tehnologice la nivelul fermei, prin utilizarea de material genetic de calitate şi a unor tehnologii din ce în ce mai bune.

Parteneriat cu Biocrop pentru asigurarea calităţii

Parteneriat cu Biocrop pentru asigurarea calităţii

16 septembrie 2010 - 15:00

Acesta a fost şi scopul întâlnirii de lucru organizate de Biocrop cu partenerii de distribuţie naţionali şi locali, în perioada 9-10 iulie, la Predeal.

Perspectivele acestor produse pe piaţa românească au la bază selecţia, în urma testărilor şi a performanţelor obţinute în cultură, în România şi în restul Europei. Produsele din portofoliul Biocrop, în special hibrizii de rapiţă, au constituit motorul evoluţiei spectaculoase pe care compania germană Deutsche Saatveredelung AG a înregistrat-o pe pieţele din întreaga Europă.

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   
Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!