Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Biocrop

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   
Belchim Crop Protection - “Împreună facem istorie. În agricultură”

Belchim Crop Protection - “Împreună facem istorie. În agricultură”

12 februarie 2018 - 15:07

Belchim Crop Protection a lansat Onyx, erbicidul cu efect “booster” în cultura porumbului, în cadrul primului eveniment din an destinat agribusiness-ului: „Împreună facem istorie. În agricultură”, care a marcat şi împlinirea a 30 de ani de activitate globală a companiei.

Protecţia culturii de floarea soarelui

Protecţia culturii de floarea soarelui

09 iulie 2012 - 15:00

O rotaţie care nu mai poate fi respectată aşa cum o prevede tehnologia de cultivare face ca presiunea de infecţie, în special a bolilor, să fie una din ce în ce mai ridicată. De asemenea, excesul de umiditate şi temperaturile ridicate sunt factori favorizanţi ai apariţiei bolilor.

Alegerea hibrizilor de rapiţă

Alegerea hibrizilor de rapiţă

21 octombrie 2010 - 15:00

O cultură cu rentabilitate ridicată şi uşor vandabilă, rapiţa câştigă din ce în ce mai mult teren între speciile cultivate în România. În acelaşi timp, se înregistrează o tendinţă de creştere a performanţei tehnologice la nivelul fermei, prin utilizarea de material genetic de calitate şi a unor tehnologii din ce în ce mai bune.

Parteneriat cu Biocrop pentru asigurarea calităţii

Parteneriat cu Biocrop pentru asigurarea calităţii

16 septembrie 2010 - 15:00

Acesta a fost şi scopul întâlnirii de lucru organizate de Biocrop cu partenerii de distribuţie naţionali şi locali, în perioada 9-10 iulie, la Predeal.

Perspectivele acestor produse pe piaţa românească au la bază selecţia, în urma testărilor şi a performanţelor obţinute în cultură, în România şi în restul Europei. Produsele din portofoliul Biocrop, în special hibrizii de rapiţă, au constituit motorul evoluţiei spectaculoase pe care compania germană Deutsche Saatveredelung AG a înregistrat-o pe pieţele din întreaga Europă.

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   

Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?