Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Biocrop

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   
Belchim Crop Protection - “Împreună facem istorie. În agricultură”

Belchim Crop Protection - “Împreună facem istorie. În agricultură”

12 februarie 2018 - 15:07

Belchim Crop Protection a lansat Onyx, erbicidul cu efect “booster” în cultura porumbului, în cadrul primului eveniment din an destinat agribusiness-ului: „Împreună facem istorie. În agricultură”, care a marcat şi împlinirea a 30 de ani de activitate globală a companiei.

Protecţia culturii de floarea soarelui

Protecţia culturii de floarea soarelui

09 iulie 2012 - 15:00

O rotaţie care nu mai poate fi respectată aşa cum o prevede tehnologia de cultivare face ca presiunea de infecţie, în special a bolilor, să fie una din ce în ce mai ridicată. De asemenea, excesul de umiditate şi temperaturile ridicate sunt factori favorizanţi ai apariţiei bolilor.

Alegerea hibrizilor de rapiţă

Alegerea hibrizilor de rapiţă

21 octombrie 2010 - 15:00

O cultură cu rentabilitate ridicată şi uşor vandabilă, rapiţa câştigă din ce în ce mai mult teren între speciile cultivate în România. În acelaşi timp, se înregistrează o tendinţă de creştere a performanţei tehnologice la nivelul fermei, prin utilizarea de material genetic de calitate şi a unor tehnologii din ce în ce mai bune.

Parteneriat cu Biocrop pentru asigurarea calităţii

Parteneriat cu Biocrop pentru asigurarea calităţii

16 septembrie 2010 - 15:00

Acesta a fost şi scopul întâlnirii de lucru organizate de Biocrop cu partenerii de distribuţie naţionali şi locali, în perioada 9-10 iulie, la Predeal.

Perspectivele acestor produse pe piaţa românească au la bază selecţia, în urma testărilor şi a performanţelor obţinute în cultură, în România şi în restul Europei. Produsele din portofoliul Biocrop, în special hibrizii de rapiţă, au constituit motorul evoluţiei spectaculoase pe care compania germană Deutsche Saatveredelung AG a înregistrat-o pe pieţele din întreaga Europă.

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   
reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Imagini din cadrul expoziţiei şi târgului de ovine "BREAZA - Regina Ţurcanelor". Realizările, greutăţile şi dorinţele membrilor Asociaţiei Crescătorilor de Oi "Retezatul-Haţeg" ne-au fost expuse de către Pavel Iovăneasă, preşedintele Asociației.

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?