Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

WINGLEX - DE PESTE 10 ANI cel mai bun confort în grajd

Publicat: 01 mai 2022 - 14:15
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Milioane de vaci din lumea întreagă se odihnesc pe WINGLEX. Iar motivul este ușor de înțeles: salteaua oferă cel mai înalt confort la odihnă, fiind în același timp rentabilă economic!

WINGLEX1_b

 

Pardoselile pentru odihnă WINGFLEX au depășit 12 ani de utilizare neîntreruptă și cu succes în grajdurile de bovine.

Deformarea controlată la contactul cu animalul este asigurată de sistemul de lamele oblice de dedesubt (în profilul posterior al saltelei) și susținută de un sistem de crampoane special conceput, astfel încât adâncimea maximă la care se afundă corpul vacii în saltea să fie de circa 4 cm, formând un culcuș confortabil. Astfel, vaca va avea articulațiile protejate, ongloanele uscate și se va odihni mai mult, ceea ce va genera o producție de lapte cu circa 1,5 kg/zi în plus față de cazul în care se utilizează saltele cu elasticitate redusă.

 WINGLEX2_b


Mișcare în siguranță

 

Confortul la odihnă crește și mai mult datorită sistemelor elastice ergoBOARD și maxiBOARD, ce oferă două avantaje esențiale:

1. Protejează articulațiile carpiene ale vacii de lovituri la așezarea în cușetă;

2. Animalul poate întinde în siguranță și fără durere membrul anterior atunci când se odihnește, echilibrându-și astfel greutatea și evitând solicitările punctuale dureroase.

În plus, sistemele elastice pedi și profiKURA, -P și -Flex KRAIBURG realizează:

• mișcarea în siguranță a vacilor în grajd, fără pericolul alunecării;

• păstrarea formei optime a onglonului, datorită materialului abraziv înglobat în masa covorului;

• scăderea cheltuielilor cu tratamentele și a mortalității animalelor.

Și acestea sunt doar o parte din pardoselile produse de KRAIBURG în cei peste 54 de ani de existență.

 WINGLEX3_b

 

WINGLEX4_b

 

un articol de

Simona EHMANN

mai multe pe această temă kraiburg-elastik.com

Vizualizat: 849 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Astăzi, grupul de firme Olt Piess deţine nu mai puţin de 13 tractoare, 9 combine şi două sprayere autopropulsate pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, toate marca John Deere. „Avem trei tractoare mari, de aproape 600 CP, două pe şenile şi altul pe roţi, dar articulat. Ele sunt folosite evident la lucrările grele. Spre exemplu, anul acesta, pentru că ne-au permis condiţiile din câmp, am arat în jur de 70% din suprafaţă. O dată la trei ani am observat că trebuie să întoarcem brazda”

„John Deere m-a convins prin fiabilitatea echipamentelor. Dar la fel de importantă a fost şi relaţia cu IPSO Agricultură. Ne respectăm reciproc şi atunci e normal să fim mulţumiţi de acest parteneriat. În zona noastră există şi o echipă de service foarte bună” - ILIE POPESCU, administrator Olt Piess SRL

Hectarul.ro - Un hectar de soluții pentru casa, grădina și ferma ta! Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?