Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Viorel Hapenciuc: Dintotdeauna am avut o relaţie bună cu Ferma

Publicat: 29 aprilie 2022 - 10:01
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

„Am început cu şapte vaci şi am ajuns la 100 de vaci la muls. Pot spune că am crescut lângă voi. Pentru mine, revista Ferma a fost un mijloc de informare foarte util în toţi aceşti ani.”

„Am început cu şapte vaci şi am ajuns la 100 de vaci la muls. Pot spune că am crescut lângă voi. Pentru mine, revista Ferma a fost un mijloc de informare foarte util în toţi aceşti ani. Tot ce apare nou putem afla din revistă, inclusiv de la târguri şi simpozioane. Pe noi ne interesează atât informaţiile legate de zootehnie cât şi cele despre maşini şi echipamente agricole. Băieţii mei au implementat noile tehnologii de pe tractoare şi pe baza articolelor publicate în revista Ferma. Viitorul este al digitalizării. Iar fermele de familie au potenţialul de a dezvolta şi susţine agricultura românească. Pentru că fiecare lucrează pentru el şi are tot interesul să-i meargă bine. Revista Ferma s-a implicat în ambele direcţii, promovând nu doar noile tehnologii ci şi ferma de familie, prin campaniile pe care le-a desfăşurat pe parcursul ultimilor ani.”

 Viorel_Hapenciuc 01_b                                                               

Viorel Hapenciuc, fermier - Ferma Covaci, jud. Timiş

Abonează-te urmând link-ul sau sunând la nr. de telefon 0256.213.328 (luni-vineri între orele 8-16): https://www.revista-ferma.ro/abonamente

Cumpără revista online: https://issuu.com/revistaferma/docs/revista_ferma_nr._7_300_15-30_aprilie_2022


Vizualizat: 1715 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?