Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Uită de grija dejecţiilor - rezervoarele flexibile de la Delta Exclusiv

Publicat: 05 februarie 2019 - 08:19
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Depozitarea dejecţiilor şi a efluenţilor din ferme trebuie să respecte normele de ecocondiţionalitate prin realizarea unor investiţii substanţiale în platforme de gunoi betonate şi hidroizolate, în rezervoare de beton hidroizolate, în lagune etc. Nerespectarea acestora atrage după sine sancţionarea fermierului.

 

Soluţia simplă şi ieftină o reprezintă rezervoarele flexibile pentru efluenţii din fermă (efluenţi lichizi, dejecţii, efluenţi siloz etc.) produse de Citerneo Franţa, distribuite în România de către reprezentantul său Delta Exclusiv Timişoara.

Uită de grija dejecţiilor_b

Instalare rapidă: fără săpături, fără betoane, fără proiecte
Propunerea Delta Exclusiv este definitiv o soluţie ieftină deoarece preţul rezervorului este mult sub costul soluţiilor clasice actuale din România. În plus, nu este nevoie de proiectare, avizare, autorizaţii de construcţie, lucrări de infrastructură, costuri de montaj sau de întreţinere.
Volumele oferite încep de la 1 mc, adică 1.000 litri, şi ajung până la volumul maxim de 2.000 mc, adică 2.000.000 litri, astfel încât se poate alege din zecile de variante exact volumul necesar fermei dumneavoastră. Capacităţile mari vă permit stocarea şi pe perioadele când împrăştierea nu se poate efectua.
Noi promitem instalare rapidă: rezervorul vine pe palet şi este nevoie de aproximativ două ore pentru punerea în funcţiune a unui rezervor flexibil de 100 mc, de exemplu. Instalare rapidă înseamnă şi faptul că avem nevoie de o suprafaţă orizontală, plană şi stabilă pe care se pun 10 cm de nisip. Acestea sunt toate lucrările de infrastructură - fără săpături, fără betoane, fără proiecte, fără alte avize sau autorizaţii. Şi deja sunteţi gata de funcţionare.
Rezervoarele noastre sunt absolut etanşe, conţinutul nu are contact cu mediul exterior, deci aţi rezolvat şi problema mirosurilor deranjante pentru vecinii din apropierea fermelor. Fiind închise etanş, nu vom avea aer în rezervor - ele sunt flexibile şi au calitatea de a creşte sau de a scădea în înălţime odată cu volumul stocat - astfel nu se va forma crustă tare la suprafaţa efluenţilor. Apa de ploaie nu va pătrunde crescând volumul şi deci ridicând costurile de operare ale unei cantităţi sporite de efluenţi.
Rezervoarele noastre flexibile sunt realizate prin tehnologia EXOM, din materiale tehnice multistrat, termosudate, care rezistă la o plajă de temperaturi situată între -30 şi +70 grade Celsius.
Durata de utilizare îndelungată, preţul mic, costurile de instalare minime, costurile de întreţinere zero fac din rezervoarele flexibile de la Delta Exclusiv alegerea ideală. În caz de necesitate, pot fi mutate cu uşurinţă, pot fi curăţate şi depozitate sau transportate pe palet. Nu există nici o clipă pericolul ca cineva sau ceva să cadă în ele - ca şi în cazul lagunelor. De asemenea, aceste rezervoare vor reţine întreaga cantitate de nitrogen, care astfel nu se va pierde în atmosferă.

Ideale pentru depozitarea apei
Colectarea apei de ploaie se poate face cu uşurinţă în rezervoare speciale cu volum de până la 50 mc, cu sistem de colectare de la burlan. Fertilizanţii lichizi pot fi stocaţi în rezervoare flexibile cu capacităţi de la 1 mc la 400 mc, rezervoare pentru care oferim opţional şi membrane de retenţie. Apa pentru irigaţii poate fi stocată în rezervoare flexibile cu capacitatea cuprinsă între 1 mc şi 2.000 mc.

Text şi foto: Delta Exclusiv Timişoara


OFERTE ŞI SOLUŢII PERSONALIZATE
Rezervoarele Citerneo se utilizează pe scară largă în Franţa, Germania, Spania, Anglia, Italia şi chiar Bulgaria, deoarece fermierii din aceste ţări sunt obişnuiţi să preia cu rapiditate soluţiile economice şi ieftine. Produsele le livrăm pe bază de precomandă din depozitul din Timişoara sau asigurăm transportul către beneficiar.
Nu uitaţi de restul produselor oferite de Delta Exclusiv: plase antivânt din Germania pentru zootehnie, cu greutatea de 260 gr/mp sau 460 gr/mp; agrotunele cu lăţimea de 10 m - de anul acesta şi cu izolaţie termică; plase antipăsări din Austria; prelate Climatex - Germania; prelate pentru saivane - marca DELTAMAX.
Pentru o ofertă personalizată conform nevoilor dumneavoastră din fermă, contactaţi Delta Exclusiv SRL, Timişoara prin e-mail: office@deltaexclusiv.ro, la telefon: 0744797018 sau pe web: www.agro.com.ro sau www.deltaexclusiv.ro.

 


Un articol publicat în revista Ferma nr. 21/226 (ediţia 1-14 decembrie 2018)

Vizualizat: 81 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?