Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Top Furaje - Calitate germană pe plaiuri mioritice

Publicat: 30 ianuarie 2022 - 11:33
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Furajarea eficientă reprezintă "cheia de boltă" în fermele zootehnice. Parafrazând un citat celebru, se poate spune că: "dacă nutriţie eficientă nu e, atunci nici creşterea, nici reproducţia şi nici profitabilitatea nu vor fi!"

Recent, compania Top Furaje, prin cei doi acţionari ai săi Ioan Nodiş şi Iosif Kelemen, a anunţat reprezentarea în exclusivitate pentru România a mărcii Ahrhoff, producător german de premixuri, aditivi şi suplimente furajere pentru rumegătoare mari şi mici, porci şi păsări.

 Top Furaje - Ioan NodiÈ™ (dreapta) È™i Iosif Kelemen (stânga)_b

Ioan Nodiș (dreapta) și Iosif Kelemen (stânga)


Standarde gemane de calitate


Piaţa autohtonă a furajelor şi a aditivilor furajeri abundă de vânzători, dar relativ puţini dintre aceştia asigură o certificare internaţională a produselor distribuite,  oferind în acelaşi timp și reţete personalizate, consultanţă şi analize gratuite. Top Furaje se află în grupul select al companiilor care îndeplinesc aceste standarde de calitate, atât prin produsele Ahrhoff, cât şi prin specialiştii săi. "Toate produsele Ahrhoff sunt fabricate în Germania, conform standardelor germane de calitate. De asemenea, pentru toate categoriile avem şi produse certificate bio", ne-a declarat Ioan Nodiş.

 

Produse pentru toţi fermierii


Top Furaje are sediul central la Timişoara şi deţine un depozit autorizat în Ghioroc (jud. Arad), cu capacitatea de 200 de tone. În depozitul din Ghioroc sunt pregătite stocuri ”tampon”, iar distribuţia se va realiza atât prin transporturi directe, cât şi prin magazinul de aici. "Ne adresăm, în principal, fermierilor mari, care îşi produc singuri furajele, dar vom sprijini şi fermierii care doresc cantităţi mai mici de premixuri sau suplimente furajere. Planul strategic al companiei include, de asemenea, extinderea reţelei de distribuţie şi a echipei de vânzări, pentru a acoperi cât mai bine teritoriul", a adăugat Ioan Nodiş.

 Foto 2 fabrica Ahrhoff_b


Comunicare directă cu clienții


Cei doi parteneri au o experienţă profesională bogată în sectorul creşterii animalelor, atât în producţie, cât şi în consultanţă şi în distribuţia de furaje şi premixuri. "Avem o bază extinsă de clienţi şi ne dorim să trimitem o serie de newsletter-uri prin care să informăm despre produsele companiei şi noutăţile din industrie. De asemenea, pe site-ul nostru vom avea şi o secţiune dedicată discuţiilor cu clienţii noştri, schimburilor de experienţă şi de opinii, iar atunci când condiţiile sanitare vor permite, vom organiza şi seminarii regionale cu fermierii parteneri", a precizat Iosif Kelemen.

 ahrhoff_segawean_b


Soluții complete pentru nutriția animalelor


Încă din 1996, AHRHOFF GmbH furnizează concepte complet noi pentru hrana animalelor și aditivi pentru producerea de bioenergie, împreună cu o gamă completă de servicii de consultanță pentru fermieri.

În unitatea de producție din Bönen (Germania), inaugurată în 2002, Ahrhoff produce suplimente minerale și furajere, precum şi suplimente lichide. Odată cu extinderea din 2011, a intrat în funcţiune şi unitatea pentru suplimente peletizate şi făinuri. Din toamna anului 2017, suplimentele Ahrhoff nu conţin OMG (organisme modificate genetic).

Pe lângă premixuri şi aditivi furajeri pentru toate animalele de fermă, gama de produse Ahrhoff include și suplimente lichide care se utilizează prin intermediul furajelor semi-lichide sau al apei de adăpat. De asemenea, aditivii și conservanții pentru însilozare, precum și aditivii pentru producția de biogaz completează gama extinsă de produse Ahrhoff.

 Top Furaje_1_b


Concepte inovatoare

 

Specialiştii Ahrhoff dezvoltă permanent produse noi, adaptate în mod optim nevoilor animalelor de fermă și bazate pe cele mai recente cercetări științifice. Conceptele inovatoare Ahrhoff pentru nutriția animalelor au fost implementate cu succes în ferme din Germania, precum şi în Ungaria, Letonia, Lituania, Ucraina și chiar în Africa de Sud. Dintre soluţiile inovatoare propuse de Ahrhoff, amintim hrana uscată monofazică pentru vacile de lapte și utilizarea în alimentația porcilor a unor rații cu un conținut semnificativ redus de proteine, apoi hrănirea cu şrot de rapiță în loc de şrot de soia și hrănirea ad-libitum a scroafelor în lactație.

 ahrhoff-browser-close-up-47026915_b


SUPLIMENTELE LANDHAUSER


Dezvoltarea, fabricarea și vânzarea suplimentelor Landhauser sunt certificate QS, ISO, KAT, A-Futter și VLOG, iar unele produse speciale certificate EG-Öko sunt supuse unor controale stricte de calitate. Suplimentele Landhauser sunt uşor de folosit, ieftine şi garantează animale viguroase, fertile şi productive.

 

un articol de

GHEORGHE GHIȘE

Vizualizat: 1105 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?