Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Prima microfermă de găini ouătoare „free range”

Publicat: 07 ianuarie 2011 - 16:00

Schimbarea structurii de proprietate, fărămiţarea terenurilor şi desfiinţarea marilor complexe avicole ar trebui să ducă la noi concepţii privind capacităţile de producţie. Aşadar, am militat pentru alternative: soluţii tehnologice simple pentru mica gospodărie agricolă, care să aducă un plus venit, dar să respecte reglementările sanitar-veterinare şi tehnologice din domeniu.

Click pe poza pentru galerie!

La momentul actual, din totalul producţiei de ouă româneşti, de 334.600 tone, 87 la sută sunt obţinute în ferme mai mari de 10.000 capete şi 13 la sută în ferme mai mici de 25 de capete. De menţionat faptul că fermele cu efective mai mici de 25 de capete găini ouătoare, nu au nici o posibilitate legală de vânzare a ouălor. Ouăle obţinute sunt utilzate mai ales pentru autoconsum sau pentru reîmprospătarea efectivelor de găini.

 

Sisteme de creştere în România

Conform statisticii din 2009 furnizate de Eurostat, în România exista un efectiv de 36.166.400 capete găini ouătoare. Analizând datele cu privire la efectivul de găini ouătoare din 2004 până în 2009, se observă o scădere a numărului de păsări.

Din totalul fermelor intensiv-industriale din punct de vedere al sistemului de creştere şi exploatare a găinilor ouătoare, doar 17% utilizează sistemul de creştere în baterii, sistem numerotat cu cifra 3, în timp ce 83% utilizează creşterea la sol pe aşternut permanent, sistem numerotat cu cifra 2.

Sunt două ferme de creştere şi exploatare a găinilor ouătoare în sistem ecologic, numerotat cu cifra 0 şi, de aproximativ o lună de zile, în România funcţionează prima fermă cu sistemul de creştere a găinilor ouătoare pe aşternut permanent cu acces liber în padoc (engl. system free range), având ouăle numerotate cu cifra 1.


Singura fermă “free range”, în Suceava

Microferma a fost înfiinţată în localitatea suceveană Todireşti, de către Marius Niţu, administrator al societăţii Bio Ferma SRL. Capacitatea de producţie este de 600 de capete găini ouătoare pe serie, iar tehnologia (echipamentele) au fost realizate în regie proprie. Această microfermă respectă toate reglementările europene şi naţionale din domeniu.

Proiectul tehnologic este concepţia subsemnatului şi l-am realizat la solicitarea administratorului, cu respectarea următoarelor cerinţe tehnologice:

• densitatea pe mp de maxim 9 găini ouătoare
• hrănitorile: hrănitorile circulare trebuie să asigure minim 4 cm/pasăre
• adăpătorile: adăpătorile circulare trebuie să asigure minim 1 cm/pasăre

• cuibarele: să se asigure maxim 7 găini la un cuibar
• stinghiile de odihnă: acestea trebuie să asigure un spaţiu minim de 15 cm pe pasăre; distanţa dintre stinghii trebuie să fie de maxim 30 cm; distanţa dintre perete şi stinghiile de odihnă trebuie să fie minim 20 cm; stinghiile de odihnă nu se vor monta deasupra aşternutului permanent
• aşternutul: trebuie asigurat minim 250 cmp pe găină ouătoare

• sistemele de furajare şi adăpare trebuie să fie distribuite uniform şi să asigure furaje şi apă pentru tot efectivul
• portiţele de acces în padoc:
- trebuie prevăzute mai multe portiţe de acces în padoc pe laturile adăpostului
- fiecare portiţă de acces trebuie să aibă dimensiunile de 35 cm înălţime şi 40 cm lăţime
- portiţele de acces trebuie să fie distribuite uniform pe toată lungimea adăpostului
- lăţimea totală a portiţelor de acces trebuie să asigure minim 2 m pentru o mie de găini

• padoc:
- găinile trebuie să beneficieze în timpul zilei de posibilitatea permanentă de mişcare în aer liber, cu excepţia unor restricţii temporare impuse de autorităţile veterinare sau de vreme
- terenul accesibil găinilor este, în cea mai mare parte, acoperit de vegetaţie şi nu face obiectul nici unei alte utilizări, cu excepţia livezilor, zonelor împădurite sau a păşunilor, cu condiţia ca această ultimă opţiune să fie autorizată de autorităţile competente

- pentru spaţiile exterioare, densitatea păsărilor nu trebuie să depăşească 2500 de găini pe hectar de teren sau o găină la 4 metri pătraţi; cu toate acestea, atunci când fiecare găină dispune de cel puţin 10 metri pătraţi, când se practică o rotaţie şi când găinile au acces liber pe tot spaţiul pe toată durata de viaţă a efectivului, fiecare îngrăditură utilizată trebuie să permită în fiecare moment cel puţin 2,5 metri pătraţi pentru fiecare găină

- spaţiile exterioare nu trebuie să se întindă dincolo de o rază de 150 de metri de la trapa de ieşire din clădirea cea mai apropiată; cu toate acestea, se autorizează o extindere de până la 350 metri de la trapa de ieşire din clădirea cea mai apropiată, cu condiţia să fie repartizate uniform, pe toată suprafaţa spaţiului exterior, în sensul acestei dispuneri, un număr suficient de adăposturi şi jgheaburi, adică cel puţin patru adăposturi pe un hectar.

Echipamentele şi adăposturile de păsări trebuie să fie conforme cu prevederile Ordinului nr. 136 din 16 iunie 2006 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare.

Ordinul transpune Directiva Consiliului 1999/74/CE ce stabileşte standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare, publicată în Jurnalul Oficial al Comunităţilor Europene nr. L 203 din 3 august 1999, cu modificările şi completările ulterioare.

 

DE LA IDEE, LA PROIECT ŞI, MAI APOI, LA FERMĂ

Marele avantaj al acestui sistem este că oricând se poate trece la sistemul ecologic de creştere a găinilor ouătoare, deoarece cerinţele tehnologice sunt identice.

Marius Niţu (foto) spune că “ideea acestei ferme a plecat de la colaboratorul şi prietenul nostru Ghiţă Ignătescu. Acesta îmi spunea de multă vreme: .

Pentru început ne-am gândit să realizăm ceva experimental, care să asigure un venit minim pentru salarizarea celor doi paznici pe care îi aveam, iar mai târziu să demarăm afacerea la un nivel mult mai mare. Aşadar, am luat legătura cu specialistul, în persoana lui

Leonard Stafie, şi am pornit la drum. Am avut mai multe piedici din partea autorităţilor statului, dar am reuşit să le depăşim. Ce pot să spun acum, sunt mulţumit că găinile au început ouatul şi în mod cert vom avea produse de calitate”.

Investiţia (echipamentele) a ajuns la o valoare totală de aproximativ 6000 de euro.

Ca autor al proiectului tehnologic pot să spun că acest sistem de creştere a fost testat experimental în perioada de realizare a cercetărilor ştiinţifice pentru propria lucrare de doctorat. Cercetarea a pornit de la asigurarea unui minim de măsuri obligatorii pentru gospodăriile individuale, respectiv:

- efective de păsări specializate pe o anumită producţie, ouă sau carne;
- efectivul minim de 300 de capete;
- respectarea unui minim tehnologic de exploatare şi întreţinere;
- respectarea unor cerinţe minime sanitar-veterinare.

Între timp, am transmis şi unui specialist în creşterea găinilor ouătoare din Danemarca prezentarea sistemului. Niels Finn, consultant de peste 20 ani la Danish Agricultural Advisory Service (DAAS), mi-a comunicat: „Proiectul arată foarte bine. Sper că va avea succesul cuvenit, în sensul că se vor înfiinţa mai multe ferme de creştere a găinilor ouătoare în sistem în România.

Vă rog transmiteţi fermierilor români că preţul ouălor obţinute de la găinile crescute în acest sistem ar trebui să fie cu cel puţin 50 la sută mai mare decât în cazul păsărilor crescute în baterii. Standardele comunitare şi sistemul de control obligatoriu garantează consumatorilor faptul că aceste ouă sunt obţinute în sistem ; tocmai de aceea ele au şi o valoare mai mare.”

Vizualizat: 9752 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [103]  
Pagini: [2]  1 2   »   
100.
Quick loan
|
09. 13, 2016. Tuesday 04:54
Bună ziua, dl / dna Acces ușor la asigurat un veritabil servicii on-line de fonduri un bronz Rata dobânzii de doar 3%. Se aplică pentru următorul împrumutului. Credite personale (Secure și nesecurizată) Credite de afaceri (Secure și nesecurizată) Împrumut de consolidare și multe altele. Suntem certificați, de încredere, fiabile, eficiente, rapide și dinamic. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații Blessingfirm5@gmail.com INFORMATII GENERALE: 1) Numele complet: 2) ȚARA: 3) ADRESA 4) STARE CIVILA: 5) OCUPAȚIA: 6) NUMĂRUL DE TELEFON: 7) Valoare credit: 8) Scopul creditului: 9) DURATA DE ÎMPRUMUT: 10) Venit lunar: Cu stima Binecuvînta Firma ÎMPRUMUT INC
99.
Do you need Financial Assistance?
|
08. 31, 2016. Wednesday 04:10
Dear valued customer, WELCOME TO PERGO CORPORATE FINANCE,(PCF), pergocf@fastservice.com aims is to provide Excellent Professional Service. WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS. Do you need Financial Assistance? We can help you We give out loan with an Interest rate of 1.0% Please, contact us for more information: pergocf@fastservice.com Kindly write us back with the loan information; - Complete Name: - Loan amount needed...$, €, £: - Loan Duration: - Purpose of loan: - City / Country: - Telephone: - Name of the Site: If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: pergocf@fastservice.com Yours Sincerely, Mrs. Ceren Kelly pergocf@fastservice.com We look forward to hear from you ASAP.
98.
urgent loan
|
08. 22, 2016. Monday 15:33
Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva nevoile dvs. financiare, oferă împrumut variind de la $ 5,000.00 la $ 10,000,000.00 Max, este fiabil, eficient, rapid și dinamic, cu 100% împrumut garantat oferă, de asemenea, (. Euro, lire sterline și dolari) rata dobânzii aplicabilă tuturor creditelor este (3%), în cazul în care sunteți interesat de a lua înapoi la noi prin intermediul serviciilor (harrysmith00003@gmail.com) furnizate includ: * Îmbunătățire acasă * Credite Inventator * Credite auto * Împrumut de consolidare a datoriei *Linie de credit * Al doilea împrumut * Credite pentru afaceri * împrumuturi personale * International Credite. E-mail: harrysmith00003@gmail.com
97.
http://www.revista-ferma.ro/articole-zootehnie/prima-microferma-de-gaini-ouatoare-free-range.html#FormComentariul
|
08. 04, 2016. Thursday 04:51
Ai nevoie de un împrumut? Ești într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține capital de împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Noi oferim credite persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, consolidarea datoriilor, Hard Money Credite. Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3%. Contactati-ne azi prin e-mail: [homekredit@hotmail.com] Toate cele bune, D-na Lisa Arna
96.
http://www.revista-ferma.ro/articole-zootehnie/prima-microferma-de-gaini-ouatoare-free-range.html#FormComentariul
|
08. 04, 2016. Thursday 04:51
Ai nevoie de un împrumut? Ești într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține capital de împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Noi oferim credite persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, consolidarea datoriilor, Hard Money Credite. Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3%. Contactati-ne azi prin e-mail: [homekredit@hotmail.com] Toate cele bune, D-na Lisa Arna
95.
Easy Loan Offer
|
06. 28, 2016. Tuesday 20:24
We The Islamic Family of Abdallah, Abdel Wassim We grant loans to businesses and individuals at a low interest rate and affordable Interest rate of 3%. Contact us by email: Abdallah.afandi@financier.com
94.
Easy Loan Offer
|
06. 20, 2016. Monday 21:14
We The Islamic Family of Abdallah, Abdel Wassim We grant loans to businesses and individuals at a low interest rate and affordable Interest rate of 3%. Contact us by email: Abdallah.afandi@financier.com
93.
împrumut
|
05. 22, 2016. Sunday 12:17
Aplica pentru un împrumut rapid și convenabil de a plăti facturile și pentru a începe o nouă afacere sau re-finanțarea proiectelor tale, la o rată a dobânzii mai mic de 3%. vă rugăm să ne contactați astăzi vis acest e-mail: jp_loanfirm@hotmail.com
92.
împrumut
|
05. 22, 2016. Sunday 12:17
Aplica pentru un împrumut rapid și convenabil de a plăti facturile și pentru a începe o nouă afacere sau re-finanțarea proiectelor tale, la o rată a dobânzii mai mic de 3%. vă rugăm să ne contactați astăzi vis acest e-mail: jp_loanfirm@hotmail.com
91.
aveți nevoie de un împrumut? Daca da sa ne contactati prin e-mail pentru mai multe informații. e-mail: ...
|
02. 07, 2016. Sunday 20:41
Credeți că de a obține un împrumut? Esti serios în nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorința ta, vom da credite personale, credite de afaceri și credite corporate, și tot felul de împrumut cu interes la 3% pentru mai multe informații contactați-ne prin e-mail: kate_solution@hotmail.com
90.
HOW I GOT LOAN
|
02. 06, 2016. Saturday 23:11
Ziua bună Fiecare One aici ... Am Victoria Anita Crawford din Bahrain, am ajuns doar împrumut mea de la aceasta companie în această dimineață, o cantitate împrumut de €4 milioane de euro, fără nici o întârziere, după aplicarea pentru un credit in banca, dar ei resping cererea mea de credit form.Please îi contactați în cazul în care sunt interesați în obținerea unui împrumut de aici este de e-mail lor. marlyeduarda94@gmail.com
89.
Credite accesibile
|
11. 14, 2015. Saturday 09:55
Ai nevoie de un împrumut de urgență? ești în datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. ?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceți griji nici mai mult, serviciile noastre sunt rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la $ 2,000 - $ 1,000.000 de azi! Contactati-ne cu informatii de împrumut la acest e-mail: noramildred.loan@hotmail.com Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore Salutari. doamna Nora
88.
Împrumut
|
10. 25, 2015. Sunday 03:57
Alo, Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața ta pentru totdeauna, Sunt doamna Sonia F un creditor împrumut certificat, ofer împrumut pentru sectorul public și individuale care au nevoie de asistență financiară într-o rată a dobânzii scăzută de 3%. Rău de credit acceptabil, termenii și Condițiile sunt foarte simple și considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti. de contact prin e-mail: sonia_loaninvestment@outlook.com
87.
Ești în dificultăți financiare?
|
08. 21, 2015. Friday 01:51
Candidați împrumut dragi !!! Ești în dificultăți financiare? Nu doriți să începeți propria afacere sau de a plati datoria? Aceasta companie de împrumut a fost stabilită de către organizațiile pentru drepturile omului din întreaga lume, cu unicul scop de a ajuta pe cei săraci și persoanele cu dificultăți financiare ale vieții. Dacă doriți să se aplice pentru un împrumut, pentru a primi înapoi la noi cu detaliile de mai jos e-mail: elenanino07@gmail.com nume: Suma împrumutului necesar: Împrumut Durata: Numar de mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze Doamna. Elena
86.
Credite accesibile
|
07. 31, 2015. Friday 01:40
Ai nevoie de un împrumut de urgență? ești în datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. ?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceți griji nici mai mult, serviciile noastre sunt rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la $ 2,000 - $ 1,000.000 de azi! Contactati-ne cu informatii de împrumut la acest e-mail: noramildred.loans@hotmail.com Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore Salutari. doamna Nora
85.
Mărturia ON cum am ajuns împrumutul meu dintr-un împrumut COMPANY GENUINE
|
07. 14, 2015. Tuesday 01:57
Salutare Tuturor, Numele meu este doamna Anita. Eu locuiesc în Marea Britanie Londra și eu sunt o femeie fericit astăzi? și i-am spus de sine-mi că orice creditor care salva familia mea de la situația noastră slabă, i se va referi orice persoană care este în căutarea pentru împrumut la el, mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, am avea nevoie de un împrumut de $ 250,000.00 pentru începe viața mea peste tot ca eu sunt o mama singura cu 3 copii m-am întâlnit acest temându creditor cinstit și Dumnezeu împrumut om care să mă ajute cu un împrumut de $ 250,000.00 dolari, el este un om cu frică de Dumnezeu, dacă vă aflați în nevoie de împrumut și va plăti înapoi împrumutul va rugam sa contactati-i-i spună că este dna Anita, care se referă la el. contactați Mr.Robert, prin e-mail: (robertfinancial_loancompany@yahoo.com) Multumesc
84.
Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 2%.
|
06. 26, 2015. Friday 23:32
Ai nevoie de un împrumut? Esti într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Împrumut personal, expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, Credite Hard Money. Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 2%. Contactati-ne azi prin e-mail. e-mail: nerocredit@hotmail.com Salutări, Mr Nero alb
83.
Dr Purva Pius
|
06. 22, 2015. Monday 17:58
Hello everyone am here to testify how i got my loan from Dr Purva Pius. after i applied several times from various loan lenders who claimed to also testify right in this forum,i thought the testimonies where real and i applied but they never gave me loan. I was in need of an urgent loan to start a business and i applied from various loan lenders who promised to help but they never gave me the loan.Until a friend of mine introduce me to Dr Purva Pius. who promised to help me and indeed he did as he promised without any form of delay.I never thought there are still reliable loan lenders until i met Dr Purva Pius,who are indeed helped with the loan and changed my belief.I don't know if you are in any way in need of a genuine and urgent loan,free feel to contact Dr Purva Pius via his email(urgentloan22@gmail.com) Thank you may God bless you
82.
Credite personale
|
06. 11, 2015. Thursday 14:42
ATTN: EȘTI ÎN ORICE FEL DE dificultate financiară? Ai nevoie de un împrumut pentru a clar datoriile? Intenționați să MAJORARE finanțelor dumneavoastră? EȘTI UN BUSINESS om care vrea să-și extindă HIS / firma ei. Ai ajuns aici din sfătuiți să contacteze GENUINE, de încredere, EFICIENT FIRMA ÎMPRUMUT DE CREDITARE pentru dumneavoastră de împrumut EFICIENT. EU SUNT recunoscute de ambele persoane fizice și guvern pentru eficienta MAREA, noi, la UNCLE BUCK FINANCE SERVICE LIMITED WE da împrumut la rata de 3% Pentru mai multe informatii prin email: unclebuckfinancelltd@gmail.com SERVICII PRESTATE INCLUDE: * Home Improvement * Investitorii Credite * Credite Auto * Consolidarea datoriilor * Credite Casa * Linia de credit * În al doilea rând Ipoteca * Credite de afaceri * Credite personale * Credite International
81.
Fi?i creditate prin Solution Credit
|
05. 18, 2015. Monday 16:08
Buna Ziua, Împrumuta ceva de pana la 1 miliard EURO * Alege?i între 1-50 ani pentru a rambursa. * Alege?i între Planul anual de rambursari lunare ?i. * Flexibil de împrumut Termeni CONTACT: creditsolutionfirms01@gmail.com Multumesc.
80.
Oferta De Imprumut.
|
04. 27, 2015. Monday 15:37
Ești în datorii, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a îmbunătăți afacerea dvs., ați fost refuzat de către banca dvs., vă faceți griji nu mai vine aici o oportunitate de doamna Nora Mildred, contactati via (nora mildred.loans@hotmail.com
79.
oferim credite / ajutor financiar pentru persoanele
|
03. 30, 2015. Monday 12:37
oferim credite / ajutor financiar pentru persoanele care au nevoie de ajutor financiar, cu o rată scăzută a dobânzii de 3%. În scopul de a obține un împrumut de contact ne prin e-mail: royloans@hotmail.com
78.
Împrumut de oferta ..
|
08. 14, 2014. Thursday 23:11
Ești în datorii? aveți nevoie de asistent financiar pentru a îmbunătăți afacerea dvs. ??, sau de ambalaj? etc, te-ai dus în jos în mod constant ?, îngrijorat nici mai mult, doar contactați doamna Rosita D, prin (dawsonrositaloans@live.com)
77.
Împrumut de oferta ..
|
08. 14, 2014. Thursday 23:09
bucuroși să vă ofere un împrumut. Nu verificare de credit, 100% garantat. Email: (dawsonrositaloans@live.com)
76.
loan offer
|
07. 17, 2014. Thursday 04:17
Buna ziua, eu sunt doamna Anita Grava, un creditor împrumut privat, care dă viață credite de oportunitate de timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a achita datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? în căutarea pentru mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Ne-am împrumuta fonduri de la persoanele fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am oferi o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Deci, contactati-ne azi prin e-mail la: (anitagrava@live.co.uk)
75.
Oferta de împrumut.
|
11. 06, 2013. Wednesday 02:13
Buna ziua, Sunt un creditor privat bani inregistrata. Ne da împrumuturi pentru a ajuta persoanele, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu foarte minim ratele anuale ale dobânzilor la nivelul minim 3% într-un an, la 30 de ani perioada durata de rambursare la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 de euro la 100.000.000 euro. Creditele noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoana interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (calvinkingloanmanagementfirm@gmail.com). Oferta de împrumut.
74.
Leonard Constantin STAFIE
|
06. 13, 2013. Thursday 12:34

binenteles asta este si ideea sa utilizati resursele furajere din propria gospodarie, dar atentie tot trebuie sa adaugati un premix intre 10-35%

73.
furaj
|
06. 13, 2013. Thursday 11:34
putem face un furaj din ceriale din productia proprie pentru o micoferma de pasari pentru carne?
72.
Leonard Constantin STAFIE
|
05. 29, 2013. Wednesday 08:53
pentru 500 de gaini ouatoare aveti nevoie de un padoc inierbat de 2000 mp si un adapost cu o suprafata de aprox 85 mp total teren ferma aproximativ 2500 mp
71.
ferma 500 gaini
|
05. 28, 2013. Tuesday 18:18
Buna ziua. Pentru o ferma de 500 gaini in sistem free range cam de ce suprafata de teren este nevoie in total. Aproximativ..
70.
Leonard Constantin STAFIE
|
04. 19, 2013. Friday 08:17
Intre ferma ecologica si free range adica numerotarea sistemului de crestere cu cifra 0 respectiv 1 diferentele sunt mici dar la costurile de productie apar diferente destul de mari. Se pot accesa fonduri europene. Invesitia initiala in adaposturi echipamente si hartoage ar ajunge pentru 1000 de gaini la suma de paroximativ 12000 euro. toate cele bune
69.
Daniel C
|
04. 13, 2013. Saturday 10:45
As fi interesat sa fac o microferma de crestere ecologica, a gainilor( ma gandeam la pana in 1000 de capete) pentru oua (si carne, eventual), dispun de teren, dar as vrea sa stiu cam la cat s-ar ridica valoarea investitiei, si in cazul ca exista posibilitatea de a accesa fonduri europene, cam la ce procent din suma necesara s-ar ridica valoarea acestora. Multumesc
68.
Fonduri europene
|
02. 25, 2013. Monday 09:01
Ferma se poate realiza cu fonduri europene. pentru a aincepe mergeti mai intai la apdrp si dupa aceea la un consultant impreuna cu un consultant. toate cele bune Leonard STAFIE
67.
afacere cu gaini ouatoare
|
02. 24, 2013. Sunday 21:22
Buna ziua asi dori sa fac o microferma de gaini ouatoare este posibil sa obtin bani de la uniunea europeana am inteles ca acuma se obtin mai usor bani si c pasi trebuie sa fac pt inceperea afacerii multumesc
66.
Mâncarea ouălor
|
01. 11, 2013. Friday 08:44
Acestă boală tehnologică poate apărea întâmplător, prin curiozitatea excesivă a păsărilor de ciugulire a ouălor sparte şi se extinde la întreg efectivul de găin outoare datorită intervenţiei factorilor de stres. Pentu eliminarea acestei maladii se impune observarea cu atenţie a efectivelor de păsări şi eliminare celor care prezintă acest sindrom. Leonard STAFIE
65.
GAINI DE OUA
|
01. 10, 2013. Thursday 18:02
SUNT UN CRESCATOR DE GAINI OUATOARE SI AS DORI SA STIU DC ATC CAND SE OUA LE SPARG SI APOI LE MANANCA IMEDIAT.AM TOATA HRANA NECESARA,CALCIU ABSOLUT TOT.VA ROG SA MI RASPUNDETI.MULTUMESC
64.
anonim
|
12. 24, 2012. Monday 20:06
minte de roman face unul o afacere alti 1000 se i-au dupa el la urma iese faliment.bravo!
63.
Densitate la populare
|
11. 20, 2012. Tuesday 09:23
Densitatea in adapost se calculeaza la suprafata utila adica suprafata totala a adaposului minus suprafata ocupata de hranitori, cuibare si adapatori. Astfel suprafata ramasa este suprafata utila la care se calculeaza numarul de pasari. In principiu densitatea este de 6-9 pasari pe metrul patrat. Densitatea difera in functie de cat de bun este sistemul de ventilatie Leonard Stafie
62.
cresterea gainilor
|
11. 13, 2012. Tuesday 18:13
as vrea sa cresc gaini si sa fac doua cotete de 25 m lungime si 5 m latime,se poate si cam cate gaini se pot creste in aceste cotete
61.
poti face orce cu bani
|
11. 03, 2012. Saturday 11:10
daca esti de la tara nu va trebuie specalisti in cresterea gainilor
60.
pasari mancate
|
11. 01, 2012. Thursday 11:04
urmareste acest topic de pe forum http://forum.agroinfo.ro/index.php?showtopic=21483
59.
buna
|
10. 31, 2012. Wednesday 19:04
am cumparat 200 gaini isa brown ouatoare si se mananca intre ele adica calibalism care poate sa ma ajute care este cauza este va rog adresa mea de imei este brunetudan@yahoo.es va mutumesc mult daca ma puteti ajuta
58.
Leonard Constantin STAFIE
|
10. 31, 2012. Wednesday 08:41
buna ziua incercati la agroland am vazut acolo cateva oferte
57.
de unde cumpar pui de gaina pentru ouat
|
10. 22, 2012. Monday 21:45
doresc 300 de pui de gaina pentru ouat pentru luna martie ce rasa ami recomandati doresc sa fie si de oua si de carne spunetimi cati metri patrati de adapost am nevoie
56.
Rentabilitate
|
10. 12, 2012. Friday 11:18
http://forum.agroinfo.ro/index.php?showtopic=21439 urmariti acest link si gasiti mai multe detalii. Leonard Stafie
55.
curiozitate
|
09. 07, 2012. Friday 00:05
este totusi o afacere profitabila?se merita sa investesti in asta? multumesc anticipat NICO
54.
Rasa brahma
|
07. 11, 2012. Wednesday 11:08
pentru cresterea in scop economic a pasarilor se utilizeaza numai hibrizi, in functie de specific hibrizi de oua sau hibirizi de carne Leonard Stafie
53.
cateva intrebari
|
07. 10, 2012. Tuesday 12:01
Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari despre cresterea gainilor, si primi pasi intr-o afacere. Puteti sa ma contactati la alexandru.olteanu@gmail.com? Va multumesc.
52.
MICRO FERMA DE GAINI
|
05. 22, 2012. Tuesday 20:45
CE ZICETI DE O FERMA DE GAINI DE RASA EX BRAHMA CARE AU UN PRET MULT MAI MARE DECAT O GAINA NORMALA LA FEL SI OUL.
51.
gaini ouatoare vs prepelite japoneze
|
04. 27, 2012. Friday 12:58
care ar fi mai avantajos de crescut? luind in calcul costurile de hranire , rezistenta la boli,cantitatea de oua pret ,desfacere etc
50.
micro-ferma
|
04. 11, 2012. Wednesday 16:18
buna dom. Leonard sit Mihai si v-am scris acum citeva zile in legatura cu alocarea FE nerambursabile si astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra daca stiti ceva, daca se mai acorda sau nu este nici posibilitate de a solicita aceste fonduri,si asi mai dori daca se poate sa-mi spuneti daca stiti cit se intirzie cu toate aprobarile pt. o micro-ferma va multumesc...
49.
micro-ferma
|
04. 11, 2012. Wednesday 16:18
buna dom. Leonard sit Mihai si v-am scris acum citeva zile in legatura cu alocarea FE nerambursabile si astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra daca stiti ceva, daca se mai acorda sau nu este nici posibilitate de a solicita aceste fonduri,si asi mai dori daca se poate sa-mi spuneti daca stiti cit se intirzie cu toate aprobarile pt. o micro-ferma va multumesc...
48.
leogislatie europeana pui de carne
|
04. 10, 2012. Tuesday 09:06
Regulamentul Consiliului nr. 1906/90 din iunie 1990 referitor la standarde de comercializare a cărnii de pasăre şi Regulamentul Comisiei nr. 1538/91 din 5 iunie 1991 care introduce norme detaliate pentru implementarea regulamentului 1906/90, amendat prin Regulamentul Comisiei nr. 1980/92, stabilesc standardele de comercializare a puilor de carne crescuţi în “sisteme extensive în spaţii închise (creştere la sol pe aşternut permanent)” şi “sisteme extensive cu creştere la sol cu acces liber în padoc”. Regulamentul Consiliului (CE) nr.834/2007 din 28 iunie 2007 privind producţia ecologică şi Regulamentul Comisiei (CE) nr. 889/2008 din 5 septembrie 2008 stabilesc normele pentru producţia ecologică de pui de carne. dr ing Leonard Constantin STAFIE
47.
intrebare
|
04. 08, 2012. Sunday 15:39
buna sunt vali din bistrita si ma intereseaza legislatia pt infiintarea unei ferme pt cresterea si comercializarea ,puilor de carne in sistem traditional
46.
Inceput afacere
|
04. 03, 2012. Tuesday 08:56
cu 20000 euro va puteti face o ferma de aproximativ 1500 capete, singurul lucru de care depindeti este terenul dr ing Leonard Constantin STAFIE
45.
BUNA ASI DORI UNELE INFORMATI VA ROG
|
04. 01, 2012. Sunday 23:16
BUNA MA NUMESC MIHAI SI ASI DORI SA-MI INFINTEZI O MICRO FERMA DE GAINI OUATOARE SI ASI AVEA NEVOIE DE NISTE INFIRMATI DESPRE SATAIN LEGATURA CU TOT CE INSEAMNA ACTE SI DACA SE POATE FONDURI EUROPENE EU DISPUN DE UN CAPITAL DE 20000E ASI DORI SA STIU DACA SAR PUTEA INCEPE CU ACEASTA SUMA MODESTA.... VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS. CU RESPECT!!!!!!
44.
contact relatii suplimentare
|
03. 16, 2012. Friday 14:33
Va rog sa ma contactati la adresa leonard@revista-ferma.ro Lenard Constantin STAFIE
43.
salut
|
03. 14, 2012. Wednesday 19:44
as dori si eu numarul de tel. sau imeil de la baiatul acesta eu raspund la bizu.ana96@gmail.com
42.
Micro ferma
|
03. 14, 2012. Wednesday 18:01
Buna ziua as dori sa imi infiintez si eu o micro ferma free range dispun de aproximativ 12 mii € si 1 hectar de teren puteti ve rog sa imi dati si mie numaru de ma micro ferma free range?marius88_07@yahoo.com astept raspunsil vostru
41.
micro ferma eco-bio
|
03. 07, 2012. Wednesday 15:28
Buna, As vrea sa stiu si eu unde as putea sa gasesc sa cumpar documentatia pentru infintarea unei microferma bio-eco de gainii ouatoare. Aici ma refer inclusiv la ce acte iti treuie, avize si toate hartogaraiele necesare , plus dimensinea bateriiilor..... Daca se poate si o informatie sau un nr de tel de la o ferma care deja functioneaza in Romania! mail muscarhoinar@yahoo.com Va multumesc mult! Claudiu
40.
buna
|
03. 06, 2012. Tuesday 18:54
as dori si eu un numar de telefon de la ferma de gaini free range,multumesc. email: bonte.florin@yahoo.it sau un sms la: 0752980596 .
39.
curatenia in adapost
|
03. 06, 2012. Tuesday 08:55
Curatenia se realizeaza la sfarsitul seriei. Daca asternutul se deterioreaza se mai adauga asternut proaspat. Leonard Stafie
38.
info
|
03. 04, 2012. Sunday 13:26
sant nelutu brasov si as dori sa antreb cum se face curatenie an interior si la ce interval.balint_bogdan2001@yahoo.com
37.
curatenia
|
03. 04, 2012. Sunday 13:17
cum curatati an interior si la ce interval
36.
viitor fermier
|
03. 04, 2012. Sunday 10:23
sint interesat de infintarea unei mici ferme de gaini ouatoare. astept indicatii si informatii pe adresa vasilefurdui30 sau la nr 0758666748. ajutatima ca sint prostut si nu stiu nimic.multumesc.
35.
Salut.....
|
03. 01, 2012. Thursday 19:13
Gabi ma numesc si sunt din Galati,a-s dori sa infiintez si eu o ferma. Problema mea nu este constructia fermei, amenajarea etc,am gasit destule detalii pt aceste lucruri. pe mine ma intereseaza detalii despre animal: -cate kg de furaje are nevoie pe zi ? -cati l de apa consuma pe zi? si sunt mai multe intrebari. Va rog sa ma contactati pe adresa de email:go4gabi@yahoo.com
34.
va salut
|
03. 01, 2012. Thursday 13:12
ma numesc viorel sunt din buzau ,a-s dori sa infiintez o micro ferma de gaini, a-s dori un nr de telefon pentru consultanta www.viviano21@yahoo.com va multumesc
33.
felicitari
|
02. 24, 2012. Friday 15:33
m-ar interesa un numar de tel al acestui domn din Suceava pt mai multe detalii ast. ras pe yonutz_pdn@yahoo.com multumesc
32.
Este plina tara de hoti
|
02. 20, 2012. Monday 15:22
Am si eu o intrebare, la care hoti? la care invidiosi?
31.
anonim
|
02. 17, 2012. Friday 10:16
este plina tara de hoti si de invidiosi
30.
Consultanta finantari bancare si fonduri europene
|
02. 13, 2012. Monday 18:38
Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de: credite pentru activitatea agricola si dezvoltarea fermelor, cofinantarea proiectelor europene, scrisori de confort angajante. Oferim consultanta in accesarea fondurilor nerambursabile. Informatii la: Email: finantare.firme@gmail.com Telefon: 0721 99 23 36 ; 0756 221 701
29.
hibrizii utilizati
|
02. 13, 2012. Monday 08:28
si ISA Brown HY-Line Brown se preteaza foarte bine pentru cresterea in sistem free range. dr ing Leonard Constantin STAFIE
28.
Costuri infiintare
|
02. 13, 2012. Monday 08:26
este vorba de 50.000 capete sau 5.000 capete?
27.
microferma de gaini
|
02. 12, 2012. Sunday 14:43
care ar fi costul pentru intretinere si infiintarea fermei cu o capacitate de 50000 gaini am fonduri necesare pe cont propriu
26.
microferma de gaini
|
02. 12, 2012. Sunday 14:43
care ar fi costul pentru intretinere si infiintarea fermei cu o capacitate de 50000 gaini am fonduri necesare pe cont propriu
25.
free range
|
02. 07, 2012. Tuesday 17:16
Puteti sa imi recomandati si mie o rasa de gaini, sau un hibrid, pretabila la cresterea free range? Mar refer la o imbinare intre robustete, rezistenta la factorii de mediu, productivitate...Stiu ca de regula culoarea gainii e un indiciu bun, cu cat e mai inchisa, cu atat mai bine. Dar totusi, o recomandare ar fi binevenita. Multumesc.
24.
costuri ferma de gaini
|
01. 16, 2012. Monday 14:06
este dificil sa faci apreciere cu privire la costurile de infiintare pentru o ferma noua. sunt mai multi factori care influenteaza costul. va rog sa ma contactati pe mail. leonard@revista-ferma.ro Leonard Constantin STAFIE
23.
anunt
|
01. 12, 2012. Thursday 16:35
buna ziua ma numesc daniel m din hd va rog sa mi spuneti si mie cat m ar costa sa fac o ferma de gaini ouatoare de 2000 de cap cu toate actele necesare va multumesc
22.
khjghm
|
01. 10, 2012. Tuesday 10:42
21.
Cat costa
|
01. 03, 2012. Tuesday 19:53
in general pretul unei puicute ouatoare la varsta de 16-18 saptamani este intre 3 si 5 euro
20.
popescu ionut
|
01. 03, 2012. Tuesday 14:28
cat costa un pui isa brawn ast raspuns
19.
Material foarte interesant
|
12. 15, 2011. Thursday 23:26
Buna ziua, numele meu este Mihail Romanica ,sunt din falticeni si vreau sa infiintiez o ferma de gaini ouatoare;am rugamintea daca se poate sa-mi trmiteti datele de contact pentru aputea schimba idei despre ceasta activitate. Mult succes si astept cu interes raspunsul administratorului fermei din Todiresti
18.
legislatia romana
|
12. 10, 2011. Saturday 10:30
Legislaţia Română: 1. Ordinul nr. 16 din 16 martie 2010 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind procedura de înregistrare / autorizare sanitar – veterinară a unităţilor / centrelor de colectare/exploataţiilor de origine şi a mijloacelor de transport din domeniul sănătăţii şi al bunăstării animalelor, a unităţilor implicate în depozitarea şi neutralizarea subproduselor de origine animală care nu sunt destinate consumului uman şi a produselor procesate, al Agenţiei Naţionale Sanitare Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor. 2. Ordinul nr. 147 din 21 iunie 2006 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind condiţiile de biosecuritate în exploataţiile avicole comerciale, precum şi a Procedurii privind mişcarea păsărilor vii, a produselor, subproduselor şi a gunoiului de la păsări, al Agenţiei Naţionale Sanitare Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor 3. Ordinul nr. 13 din 21 februarie 2008 al Agenţiei Naţionale Sanitare Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor privind cerinţele minime pentru înregistrarea de informaţii cu ocazia inspecţiilor în exploataţiile în care animalele sunt ţinute pentru scopuri zootehnice. 4. Ordinul nr. 75 din 15 august 2005 al Agenţiei Naţionale Sanitare Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind protecţia animalelor de fermă. 5. Ordinul nr. 536 din 23 iunie 1997 pentru aprobarea Normelor de igienă şi a recomandărilor privind mediul de viaţă al populaţiei, al Ministerului Sănătăţii. 6. Ordinul nr. 30 din 30 martie 2010 al Agenţiei Naţionale Sanitare Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind stabilirea normelor minime de protecţie a puilor destinaţi producţiei de carne. 7. Ordinul nr. 136 din 16 iunie 2006 al Agenţiei Naţionale Sanitare Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare.
17.
intrebare
|
12. 04, 2011. Sunday 12:43
buna numele meu este vasile si as dori sa infiintez o micro ferma de gaini ouatoare nu gasesc o documentatie exata sau pe cineva care sami spuna ce am de facut ,mam gindit lavreo 500 gaini.multumesc scrietimi pe ghidravasile76@yahoo.it
16.
intrebare
|
12. 04, 2011. Sunday 12:43
buna numele meu este vasile si as dori sa infiintez o micro ferma de gaini ouatoare nu gasesc o documentatie exata sau pe cineva care sami spuna ce am de facut ,mam gindit lavreo 500 gaini.multumesc scrietimi pe ghidravasile76@yahoo.it
15.
intrebare
|
11. 27, 2011. Sunday 12:43
care ar fi costul infiintariiunei ferme de 400 capete
14.
intrebare
|
11. 27, 2011. Sunday 12:43
care ar fi costul infiintariiunei ferme de 400 capete
13.
intrebare
|
11. 12, 2011. Saturday 20:56
care ar fi costul infiintarii unei ferme de gaini outoare de 10.000 capete,in baterii?
12.
BOALA GAINILOR DURERE DE PICIOARE
|
07. 10, 2011. Sunday 21:23
BUNA ZIUA MA NUMESC CEZARA .LOCUIESC IN BIHOR SI AM 56 DE PUI RASA MIXTA ,PUII AU VIRSTA DE 4LUNI SI AM VAZUT CA II DOR PICIOARELE CE MA SFATUITI SA FAC? ASTEPT MESAJ PE EMAIL .CEZARACOBZARU 25@YAHOO.COM VA MULTUMESC Q
11.
raspuns
|
03. 02, 2011. Wednesday 00:17
Va multumesc pentru amabilitate
10.
raspuns
|
03. 02, 2011. Wednesday 00:17
Va multumesc pentru amabilitate
9.
raspuns
|
02. 27, 2011. Sunday 19:14
citez din articol: Ordinul transpune Directiva Consiliului 1999/74/CE ce stabileşte standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare, publicată în Jurnalul Oficial al Comunităţilor Europene nr. L 203 din 3 august 1999, cu modificările şi completările ulterioare., aceasta directiva transpusa in legislatia romaneasca prezinta standardele minime pentru Free range sau cresterea in sistem 1, dar preciyey directiva prezinta toate sistemel de crestere inclusiv free range, o zi buna Leonard STAFIE
8.
legislatie specifica
|
02. 27, 2011. Sunday 11:30
Stimate Domn Leonard Stafie, sunt surprins ca nu intelegeti o intrebare extrem de simpla! Eu nu v-am cerut TOATA legislatia necesara infiintarii unei ferme de pasari, eu am intrebat din toata legislatia care este partea care trateaza SPECIFC cresterea in sistem free-range! Sistemul eco sau bio are o legislatie clara, vroiam doar sa vad cum ati incadrat free-range-ul mai exact. Cu respect!
7.
anonim revealed...
|
02. 24, 2011. Thursday 17:14
Si daca citesti mai bine articolul la sfarsit erau trecute doua normative cu stima Leonard Stafie
6.
anonim revealed...
|
02. 24, 2011. Thursday 17:10
Raspuns era mai simplu de trimis un mail deoarce datele sunt mai complexe nu este vorba de numai o singura lege dar va dau cateva 9. ORDIN nr. 136 din 16 iunie 2006 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare 10. DIRECTIVA CONSILIULUI 1999/74/CEdin 19 iulie 1999 de stabilire a standardelor minime pentru protecţia găinilor ouătoare 1. Ordinul 16 martie 2010 pentru aprobarea Normei Sanitar veterinare privind înregistrarea/autorizare sanitar-veterinară a unităţilor/centrelor de colectare/exploataţiilor de origine şi a mijloacelor de transport din domeniu sănătăţii şi al bunăstării animalelor, a unităţilor implicate în depozitarea şi neutralizarea subproduselor de origine animală care nu sunt destinate consumului uman şi a produselor procesate. 6. ORDONANTA DE URGENTA nr.108 din 27 iunie 2001 privind exploatatiile agricole cu respect Leonard STAFIFE, si apropo mai sunt
5.
anonim revealed
|
02. 18, 2011. Friday 12:34
Stimata "Redactia Revistei Ferma", conform formularului site-ului D-voastra, toti utilizatorii ce lasa un comentariu sunt inregistrati ca anonimi. Este de asemenea de apreciat si capacitatea D-voastra de evaluare a bunului simt avand criterii de evaluare nu o intrebare punctuala si prezenta sau nu a unui nume. Popescu Marcel ma numesc, schimba cu ceva situatia? Intrebarea era de natura tehnica si foarte simpla, cata vreme faci o ferma free-range ce nu se incadreaza in legislatia eco, care era legislatia pentru free-range? Nu inteleg ce este atat de complicat si de ce sunt atatea trimiteri catre reviste sau telefoane! Pana la urma care este rolul acestui formular, nu de a discuta despre subiectul in cauza? Multumesc
4.
Redactia Revistei Ferma
|
02. 18, 2011. Friday 12:15

Pentru a va oferi un raspuns, ar fi de bun simt sa stim cine si de ce intreaba.  Anonimatul dvs. nu ne obliga si nici nu va indreptateste la un raspuns.
Articolul a fost publicat in Ferma din Februarie. N-aveti decat sa asteptati postarea materialului si pe site.

3.
?
|
02. 17, 2011. Thursday 12:37
Daca nu doresc sa achizitionez revista Ferma sau sa va contactez telefonic nu puteti scrie aici legile?
2.
legislatie free range
|
02. 17, 2011. Thursday 10:55
Daca o sa urmariti Revista Ferma, in numarul care apare acum in februarie sun toate detaliile cu privire la legislatie . Daca doriti mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic,sau pe mail Leonard STAFIE
1.
legislatie free range
|
02. 17, 2011. Thursday 02:03
Care este exact legislatia pentru sistemul free range? (nr.lege) Multumesc
Rezultate: [103]  
Pagini: [2]  1 2   »   

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?