Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

PREMIERĂ la AGRARIA 2017: PRIMA LICITAŢIE de bovine ANGUS din România!

Publicat: 01 martie 2017 - 15:48
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

TOTUL DESPRE O AFACERE ANGUS: DE LA FERMĂ LA FARFURIE! Sub această deviză se desfăşoară seria de evenimente dedicate zootehniei organizate de Asociaţia Aberdeen Angus România la Agraria 2017. Iată propunerile Asociaţiei pentru fermierii români!

7 aprilie 2017
Genetica, secretul unei afaceri de succes - Paradă Angus, consurs cu jurizare specializată, demonstraţii de bune practici în fermă

8 aprilie 2017
Prima licitaţie de bovine Angus din România - Deschiderea licitaţiei, prezentarea tineretului bovin şi a taurilor care vor fi licitaţi

Show măcelăresc şi show culinar cu preparate Angus oferit de un bucătar renumit

LICITATIE-ANGUS-BUN_bAsociaţia Aberdeen Angus România este prima asociaţie din ţară acreditată pentru Controlul Oficial al Producţiei la bovinele de carne şi în acelaşi timp singura asociaţie din ţară acreditată pentru conducerea Registrului Genealogic la rasa Aberdeen Angus. Asociaţia are în prezent peste 420 de membri din toate regiunile ţării care deţin peste 17.000 de bovine Angus = peste 85% din totalul de capete existent la momentul acesta în ţară.

Calităţi ale acestei rase precum: uşurinţa la fătare, rezistenţa mare şi capacitatea de adaptare, maturitate timpurie, fertilitate mare, temperamentul docil, viteza rapidă de creştere, producerea de carcase de calitate, precum şi lipsa coarnelor, caracter specific al rasei, propulsează rasa Angus în topul celor mai profitabile rase de bovine din lume. Aflaţi mai multe despre creşterea bovinelor din rasa Angus din materialele video realizate în cadrul proiectului Ferma de carne al Ferma Media Grup:

Taurine de carne: Angus si Galloway

Angus, o rasa bine adaptata in Mehedinti

Vizualizat: 4253 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?